Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32917
23.1.13 14:13

@Michelangelo @kometa32 volební lístky budou až ve volební místnosti, domů je nikdo nedostane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.1.13 14:24

@robínek Ano, takto jsem to myslela. Že se pojetí vlastenectví běžného občana ČR od pojetí šlechty pravděpodobně značně liší (je na jiném základě), byť je médii prezentováno jako totožné.

A taky jsem tím chtěla říct, že prohlášení o tom, jak KS nejde o majetek, o restituce, jak se o to nezajímal, jak to vyřídila jeho kancelář atd., mi přijdou jako zcela liché. Protože kdyby tomu tak bylo tak by šel naprosto proti rodovým zájmům, tomu, k čemu ho zavázal strýc, s čím se pojí po staletí dlouhá šlechtická tradice, a tím by popře vše a už by ho rovnou mohl předat sestře zpátky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
23.1.13 14:25
@elanaa píše:
No, snad jo. Stejně jsem zvědavá, kam se teď poděje, státník jeden ušatej :roll:

No nebojte se, že se ztratí. Už brzo se ukáže, jakým amnestie byla dobrým krokem, jak sám prohlásil.
Už to pečou s Kellnerem, nejbohatším Čechem. Tipuju, že asi do něj nevrazil desítky milionů pro jeho krásné oči…
 http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.1.13 14:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.1.13 14:31

http://www.blesk.cz/…o-blesk.html

odlehčete, pobavte se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
23.1.13 14:44

Kauza Belderberg je opravdu trefná, tehdy byl pan S ministrem zahraničí, takže ho tam pozvali, jako ostatně jiné zahraniční ministry, jestliže by byl ministrem pan Hromádka, tak by jel on…

• Citovat
  • Upravit
19874
23.1.13 15:02

Tak abych to doplnila a už jdu ;)
Tady je článek o Vlajce a působení S. otce v ní:
http://www.parlamentnilisty.cz/…lajky-260223
je to dlouhý, ale tyhle věci se prostě nedají vysvětlit nějak jednoduše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
23.1.13 15:12
@Michelangelo píše:
@robínek jejda moje paměť 8o au :zed: :mrgreen: sleduju toho strašně moc, tisk, debaty, diskuze pod tiskem :roll: :lol: nebudu úplně přesná, ale včera jsem četla, že otec KS, byl významným příslušníkem SS…no měla jsem pocit, že to byla esesácká zrůda :zed:…zkusím strýčka Googla :think:

To je zas nejaká kachna, ne? Členem SS ani SA nebyl. Po druhé světové organizoval i odboj.

Členem SS nebo SA (to já nevím) byl jeho tchán. Že si Therese vzal za ženu, ovšem neznamená, že s tchánem souhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 15:18

Síla, ať kouknu, kam kouknu, tak média jsou tak nějak ve shodě.. snažím se objektivně, ale ať jdu na seznam, idnes, blesk… rádio, tv, fb… co to má být, odhaluje se jedna lež a špína za druhou :( obrázek si udělá každý sám..

• Citovat
  • Upravit
19874
23.1.13 15:31
@Anonymní píše:
Síla, ať kouknu, kam kouknu, tak média jsou tak nějak ve shodě.. snažím se objektivně, ale ať jdu na seznam, idnes, blesk… rádio, tv, fb… co to má být, odhaluje se jedna lež a špína za druhou :( obrázek si udělá každý sám..

No já tu mediální masáž a TV duely nesnáším, včera jsem ale zkousla tohle:
je to věcné odpovídání na věcné otázky novinářů v rozhlase, bez podplacených tleskačů apod., myslím, že z toho se dá nějaký obrázek o chování jednotlivých kandidátů udělat, taky tam zazněly některé konkrétní plány do budoucna, žádné vzájemné napadání:
 http://www.youtube.com/watch?…

a tady je rozbor:
http://www.rozhlas.cz/…ori--1162845

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
23.1.13 15:40

Nechápu, proč se zrovna na emiminu řeší, čím byl jeho tchán.
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
23.1.13 15:45
@Knihomyš píše:
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.1.13 15:57

Holky tak jsem tak odpo uspavala malou a rikala jsem, jak jsme si ty volby pekne uzili pekne po cesku necesku vytahli spinu i na jeste nenarozene potomky prezidentu a at uz vyhraje kdo vyhraje, ze jsme si to znechutili na desatou.

Takove nakydane spiny, ze my zacalo byt tak nejak smutno z toho vseho.
Ja myslim, ze at uz vyhraje jeden ci druhy, ze budeme vsichni bez radosti ikdyz vyhraje ten nas.

Uz tak si rikam, ze se mame moc dobre a jsem rada, ze jsem nezazila ani valku ani KSC jako dospela, ze to musi byt zverstvo, kdyz jde do tuheho, co lide jsou schopni v te fanaticke nalade udelat. A to tady ani jeden kandidat nesahl nikomu z vasich blizkych na zivot.
Znam vypraveni kamaradky z valek V JUgoslavii, jak si vlastni rodiny udavali bratry, sestry a rikam si, ze si tu volbu narodem pana prezidenta asi umime uzit stejne.

Tak mi tak najedou bylo dobre, ze ty otravne domaci prace delam kazdy den a neresim horsi veci. Uz ty diskuze do voleb vypinam, a jdu koukat na pohadky.
V soucasne situaci bych se bala ukazat se s palckou meho favorita na ulici, bych jako tehule nekde nechytla facana, nebo po mne nekdo s ditetem v ruce nerval na ulici.
Vcera jsem toho byla svedkem mezi duchodci a bylo to smutne podivani. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
23.1.13 16:06
@Knihomyš píše:
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela :)

neřeším, čím byl jeho tchán, řeším nařčení, že jeho otec byl členem SS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
23.1.13 16:16

@Miriska to nebylo na tebe, to bylo jen tak všeobecně.
Každá druhá si postěžuje, jak děsná je její tchyně, a že by to ji (coby snachu) nějak dehonestovalo, nenapadne nikoho. Zato KS a tchán, to je jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová