Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo @kometa32 volební lístky budou až ve volební místnosti, domů je nikdo nedostane ![]()
@robínek Ano, takto jsem to myslela. Že se pojetí vlastenectví běžného občana ČR od pojetí šlechty pravděpodobně značně liší (je na jiném základě), byť je médii prezentováno jako totožné.
A taky jsem tím chtěla říct, že prohlášení o tom, jak KS nejde o majetek, o restituce, jak se o to nezajímal, jak to vyřídila jeho kancelář atd., mi přijdou jako zcela liché. Protože kdyby tomu tak bylo tak by šel naprosto proti rodovým zájmům, tomu, k čemu ho zavázal strýc, s čím se pojí po staletí dlouhá šlechtická tradice, a tím by popře vše a už by ho rovnou mohl předat sestře zpátky, ne?
@elanaa píše:
No, snad jo. Stejně jsem zvědavá, kam se teď poděje, státník jeden ušatej
No nebojte se, že se ztratí. Už brzo se ukáže, jakým amnestie byla dobrým krokem, jak sám prohlásil.
Už to pečou s Kellnerem, nejbohatším Čechem. Tipuju, že asi do něj nevrazil desítky milionů pro jeho krásné oči…
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Kauza Belderberg je opravdu trefná, tehdy byl pan S ministrem zahraničí, takže ho tam pozvali, jako ostatně jiné zahraniční ministry, jestliže by byl ministrem pan Hromádka, tak by jel on…
Tak abych to doplnila a už jdu ![]()
Tady je článek o Vlajce a působení S. otce v ní:
http://www.parlamentnilisty.cz/…lajky-260223
je to dlouhý, ale tyhle věci se prostě nedají vysvětlit nějak jednoduše
@Michelangelo píše:
@robínek jejda moje paměťau
![]()
sleduju toho strašně moc, tisk, debaty, diskuze pod tiskem
![]()
nebudu úplně přesná, ale včera jsem četla, že otec KS, byl významným příslušníkem SS…no měla jsem pocit, že to byla esesácká zrůda
…zkusím strýčka Googla
To je zas nejaká kachna, ne? Členem SS ani SA nebyl. Po druhé světové organizoval i odboj.
Členem SS nebo SA (to já nevím) byl jeho tchán. Že si Therese vzal za ženu, ovšem neznamená, že s tchánem souhlasil.
Síla, ať kouknu, kam kouknu, tak média jsou tak nějak ve shodě.. snažím se objektivně, ale ať jdu na seznam, idnes, blesk… rádio, tv, fb… co to má být, odhaluje se jedna lež a špína za druhou
obrázek si udělá každý sám..
@Anonymní píše:
Síla, ať kouknu, kam kouknu, tak média jsou tak nějak ve shodě.. snažím se objektivně, ale ať jdu na seznam, idnes, blesk… rádio, tv, fb… co to má být, odhaluje se jedna lež a špína za druhouobrázek si udělá každý sám..
No já tu mediální masáž a TV duely nesnáším, včera jsem ale zkousla tohle:
je to věcné odpovídání na věcné otázky novinářů v rozhlase, bez podplacených tleskačů apod., myslím, že z toho se dá nějaký obrázek o chování jednotlivých kandidátů udělat, taky tam zazněly některé konkrétní plány do budoucna, žádné vzájemné napadání:
http://www.youtube.com/watch?…
a tady je rozbor:
http://www.rozhlas.cz/…ori--1162845
Nechápu, proč se zrovna na emiminu řeší, čím byl jeho tchán.
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela ![]()
@Knihomyš píše:
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela
Holky tak jsem tak odpo uspavala malou a rikala jsem, jak jsme si ty volby pekne uzili pekne po cesku necesku vytahli spinu i na jeste nenarozene potomky prezidentu a at uz vyhraje kdo vyhraje, ze jsme si to znechutili na desatou.
Takove nakydane spiny, ze my zacalo byt tak nejak smutno z toho vseho.
Ja myslim, ze at uz vyhraje jeden ci druhy, ze budeme vsichni bez radosti ikdyz vyhraje ten nas.
Uz tak si rikam, ze se mame moc dobre a jsem rada, ze jsem nezazila ani valku ani KSC jako dospela, ze to musi byt zverstvo, kdyz jde do tuheho, co lide jsou schopni v te fanaticke nalade udelat. A to tady ani jeden kandidat nesahl nikomu z vasich blizkych na zivot.
Znam vypraveni kamaradky z valek V JUgoslavii, jak si vlastni rodiny udavali bratry, sestry a rikam si, ze si tu volbu narodem pana prezidenta asi umime uzit stejne.
Tak mi tak najedou bylo dobre, ze ty otravne domaci prace delam kazdy den a neresim horsi veci. Uz ty diskuze do voleb vypinam, a jdu koukat na pohadky.
V soucasne situaci bych se bala ukazat se s palckou meho favorita na ulici, bych jako tehule nekde nechytla facana, nebo po mne nekdo s ditetem v ruce nerval na ulici.
Vcera jsem toho byla svedkem mezi duchodci a bylo to smutne podivani. ![]()
@Knihomyš píše:
Spousta holek líčí své tchyně tak, že by Fena z Buchenwaldu zavidela
neřeším, čím byl jeho tchán, řeším nařčení, že jeho otec byl členem SS.
@Miriska to nebylo na tebe, to bylo jen tak všeobecně.
Každá druhá si postěžuje, jak děsná je její tchyně, a že by to ji (coby snachu) nějak dehonestovalo, nenapadne nikoho. Zato KS a tchán, to je jiná ![]()