Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pikola píše:
A na op fotka babičky. Fakt nenápadný.
No a, to je urednici sumak jaka tam je fotka, vyda balik na jmeno co je na obcance
@Anonymousl píše:
nevíme no.. a co jako?? babička umřela, to je snad horší, než to, proč jsme se léta nestýkaly - rodinné důvody.. a nám fakt o rodinné dědictví jako jiným lidem nejde.. pro mamku to má osobní význam!! a já tě tady nenapadám, ani nic jiného, ale tohle bys fakt pochopit mohla!!
Co se rozčiluješ? Prostě to vyzní divně, že má osobní význam balík na poště
pošťačka by vám ho správně neměla vydat.
@zudina píše:
To aleNo a, to je urednici sumak jaka tam je fotka, vyda balik na jmeno co je na obcance
takže tam můžu normálně jít a oni mi to na její občanku vydají? ![]()
@pikola píše:
Co se rozčiluješ? Prostě to vyzní divně, že má osobní význam balík na poštěpošťačka by vám ho správně neměla vydat.
já se nerozčiluju, ale třeba je to balík za hodně peněz, babička si to zaplatila a tak bychom byli vážně neradi, aby to propadlo a vrátilo se to nazpět..
@pikola píše:
Vy nevíte co tam je, babičku jste leta neviděli a chcete je vyzvednout?no já bych řekla, že do vyřešení dědictví máte prostě smůlu.
Přesně tak, babičku léta neviděli ale zaplacenej balík dobrej ![]()
@Anonymousl
Je to teda mega bláznivý nápad, ale pokud by někdo odpovídal fotce na OP, tak by si mohl na babičku „zahrát“. Jiná věc je, že jestli u ní doma byla policie, tak počítám, že prošetřují i možnost násilného úmrtí a tam by je ty balíčky mohly zrovna zajímat. A vyzvednutí vámi by bylo krajně podezřelé.
Jinak jak tu někdo psal, že to spadne do dědického řízení, tak dost možná ne, to totiž hned nebude a mezitím se balíky zpět vrátí. Dědické řízení běžně začíná až ve chvíli, kdy policie ukončí vyšetřování.
Jinak nevím jestli je to možné, ale co poprosit tu policii, která to může prošetřovat, jestli by vám alespoň ex post byla ochotna sdělit, odkud ty balíky šly. ![]()
@veria píše:
Přesně tak, babičku léta neviděli ale zaplacenej balík dobrej
viděli jsme jí, jen jsme neměli dobré vztahy v rodině, fakt se musíte chovat jako *****, když někdo umře??? já ***** babičku nevyužívám, tak jděte s těmahle kecama *****!!!
edit admin: vulgarismy
@veria píše:
Přesně tak, babičku léta neviděli ale zaplacenej balík dobrej
viděli jsme jí, jen jsme neměli dobré vztahy v rodině, fakt se musíte chovat jako zmri, když někdo umře??? já kura babičku nevyužívám, tak jděte s těmahle kecama dop*dele!!!
@Sexynohy píše:
@Anonymousl
Je to teda mega bláznivý nápad, ale pokud by někdo odpovídal fotce na OP, tak by si mohl na babičku „zahrát“. Jiná věc je, že jestli u ní doma byla policie, tak počítám, že prošetřují i možnost násilného úmrtí a tam by je ty balíčky mohly zrovna zajímat. A vyzvednutí vámi by bylo krajně podezřelé.
Jinak jak tu někdo psal, že to spadne do dědického řízení, tak dost možná ne, to totiž hned nebude a mezitím se balíky zpět vrátí. Dědické řízení běžně začíná až ve chvíli, kdy policie ukončí vyšetřování.
takže bychom ten balík vyzvedávat neměly.. chápu to správně?
@Sexynohy píše:
Jinak nevím jestli je to možné, ale co poprosit tu policii, která to může prošetřovat, jestli by vám alespoň ex post byla ochotna sdělit, odkud ty balíky šly.
to bohužel nejde.. jen to přečetl, ale byli opravdu nepříjemní ![]()
@Anonymousl píše:
takže bychom ten balík vyzvedávat neměly.. chápu to správně?
Tak zkusit to můžete, ale jelikož by to správné dělat neměli, záleží na jakou pošťačku narazíte.
Příspěvek upraven 02.01.18 v 23:41
@Anonymousl píše:
takže tam můžu normálně jít a oni mi to na její občanku vydají?
Ne, nevydají, pokud si úřednice všimne, že nejsi osoba shodná s občankou. A pokud babička balíky zaplatila a ony se vrátí odesílateli, měl by odesílatel vrátit peníze. Prověřit to může notář, kterému bude dědictví přiděleno. Takže pokud vám jde o peníze, opravdu se o ně nemusíte bát.
@eva valoi píše:
To je hodně divná diskuze. Babička už to stejně nevyužije.(
Babička ne, ale příbuzní ano. Doufejme ze si to aspoň nechala poslat na dobírku.
Pro Zakl: pokud se to pokusíte na její obcanku vyzvednout a budete se za babičku vydávat, je to trestný čin podvodu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat