Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, do léta bych chtěla zhubnout, zpevnit. Nepíšu ani o kolik, ale hlavně aby to bylo znát. Kdo jde se mnou do toho? ![]()
@jesterkamed To budeš ve skupince členka s největším váhovým úbytkem. Taková motivačka pro nás. ![]()
@Nela1234 Nedrzim dietu, ale celkove jsem zmenila jidelnicek. Nejim vubec pecivo, sladke, cokoliv z bile mouky..a cvicim a makam ![]()
@Zahynak88 tak sladke je pro me asi boj.. Nedokazu si predstavit den bez sladkeho ????
@dada85 Já to mám podobný. Dokopat se. Od rána se odhodlávám jít pěšky na nákup.
@Nela1234 Ja jsem taky nedokazala, byla jsem rozezrana po svatcich..Proste jsem si to zakazala..kupuji si kdyz mam chut na sladky proteinovy tycinky, nebo paleo tycinky.. ![]()
Taky bych do toho šla, mam 4 tydny po porodu a nahore ještě 8kg ![]()
@karlosina a můžu se přidat, když potřebuju jen cca 3 - 4kg? Ve sportu jedu už dlouho, chodím 3-4× týdně do posilovny. Tak nevím, jestli mě budete chtít
![]()
Já mám od začátku ledna 3kg
a mám to tak na pohodu
vyřadila jsem sladké pití, našla si rámcový jídelníček, ale kdyz se do něj propasuje nějaký dortík místo svačiny, tak se taky nic neděje
hlídám si příjem a výdej
a jde to
ikdyz asi pomaleji, ale já bych nějakou dietu o vyřazení kde čeho moc dlouho nevydrzela ![]()
@Nela1234 @Zahynak88 přesně
i to sladké jde
teď jsem si třeba dělala domácí bounty tyčinky
a jsou výborné
a proteinovky jsou taky výborný ![]()