Zhubnout do léta 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3682
20.1.18 11:43

@jesterkamed jsem na tom stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.18 11:58

Take bych rada neco zhubla. Jsem po porodu cca 2,5 mesice a kojenim vaha dolu nejde :cert: V cervnu se kamaradka vdava tak bych tam chtela vypadat hezky… rada bych zhubla deset kilo, ale i pet by me uspokojilo :D Jen se dokopat ke cviceni a prestat jist sladky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.1.18 12:22

@Aamanda Určitě se přidej. Budeme rádi za inspiraci a velkou motivaci ke cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
20.1.18 12:45

Jestli můžu, taky se přidám. Jedu už od podzimu, ale zatím nic moc.:-( Moc nestíhám, rodina, tři děti, barák, zahrada. Snažím se urvat si aspon malou chvilku na cvičení s Tiffany Rothe je a teď jsem si nadělila pod stromeček dvě knížky brichace Toma. Nechci dietu, neumím se moc omezit. Teď se snažím vynechat co nejvíc bílé pečivo a sladké. To mám jen trošku za odměnu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
20.1.18 12:52
@karlosina píše:
@Aamanda Určitě se přidej. Budeme rádi za inspiraci a velkou motivaci ke cvičení.

děkuju :kytka:
Mám to tak, že teď jídlo moc neomezuji, protože chci i trošku přibrat svaly a to se s málem jídla moc nekamarádí. Snažím se jíst ale aspoň „čistě“, tzn. bez bílé mouky, rychlých cukrů atd. A od 1.4. nastolím rýsovací dietku, aby svalíky vykoukly :D.
Máme funkční babičky i tatínka, takže mám výhodu, že si můžu chodit svičit ven :dance:. Doma se totiž nedonutím a hlavně posilovna je posilovna, doma takové podmíky k cvičení prostě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.1.18 13:25

@karlosina ja.mohu se pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.18 13:37

Můžu se taky přidat? Už 4 den jedu 5 jídel za den 2,5 litru vody a pul litru čaje na odvodneni a večer cvičím hiit na břicho a zatím se cítím dobre jsem zvědavá jaký to bude mít dopad třeba za měsíc. Vynechala jsem cukr a bílou mouku tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.18 14:30

Přidávám se, od začátku roku -3, omezila jsem jen cukry, tuky a sacharidy, přidala hodně bílkovin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.1.18 15:20

Na emimino jsem přidala skupinu Zhubnout do léta 2018. Můžeme pokračovat dále zde nebo se sejít ve skupině.
 https://www.emimino.cz/…o-leta-2018/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
20.1.18 16:47

@cvrcek 1906 já mám od břichace jednu :) mile mě překvapilo, že jsou ty recepty rychle hotové :) miluju špenát z jedné pánve :)

Holky, co cvičíte ve fitku, jak tam cvičíte? začala jsem chodit na kruhový trénink, tak jsem na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
20.1.18 16:58

@bludinka přihlaš se do skupiny, odkaz dávala @karlosina .

Já to mám rozděleno do tří tréninků 1. záda a břicho, 2. spodek, 3. ramena + ruce + břicho. Nastudovala jsem si to na youtub a sestavila si to sama, takže bůh ví, jestli je to úplně správně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.1.18 15:13

Ahoj holky,
tak se přidávám. Taky bych do léta potřebovala se sebou něco udělat. Mám v mobilu stažené kalorické tabulky, ale vůbec nevím, jestli to tam mám nastavené správně. Někde píší, že to poměr bílkovin, tuků a sacharidů určuje špatně, jinde že to je dobře. Na každé stránce něco jiného, včetně denního příjmu kJ. :-/ Jinak 3× týdně se snažím jezdit na rotopedu, a sem tam posilování. Přeji všem, ať se to povede dle představ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková