Zítra mají rodiče zabijačku a mě je z toho smutno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
20.11.21 20:55
@Zeoli píše:
Na venkove driv se delalo veci.

Díky bohu za ně :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
2031
20.11.21 20:59

@Parninas Já miluju avokádo a taky ráda cestuju :) Mně přijde, že nejvíc eko žijou moji prarodiče, ale není to takový to trendy eko z instragramu…

Příspěvek upraven 20.11.21 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27754
20.11.21 21:00
@Zeoli píše:
Ja taky o zivotnim traumatu nic nepisu. Ale dobre to teda opravdu neni.

co je na tom špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
20.11.21 21:01
@jahodacervena píše:
nejsem tupá, milé ženy. Nevím, proč hned predpokladate že to nevím :). Ale jsem ráda že jsem Vas pobavila. S tvarohem jsem to myslela tak, že na 100g ma více bílkovin než mlíko. Pokud se tedy bavíme o výživové hodnotě, že :) ale jinak děkuji, že se mě děláte blbku, vážně :).

milá zlatá, blbku jsi ze sebe udělala sama, ať se to snažíš okecat, jak chceš. ;) jo a prosím, rádo se stalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
20.11.21 21:07
@ka2ka píše:
co je na tom špatně?

To máš jak děti na pohřbu. Některé to bude strašit ještě dvacet let potom a některé s tím budou v klidu. Řekla bych, že ta pravda bude někde uprostřed. :think: Předpokládám, že každý rodič dokáže odhadnout jak moc je jeho potomek cíťa a podle toho se zařídí.
Já třeba mrtvý králíky jako dítě vídávala, ale ani si to nějak extra nepamatuju. Ale zase jsem je viděla až svlečený když je děda nesl, tak těžko říct co by to se mnou udělalo kdybych tam u toho byla celou dobu.

• Citovat
  • Upravit
278
20.11.21 21:09

@neumisa To by mě tedy moc zajímalo, čím jsem ze sebe udělala blbku? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
20.11.21 21:09
@Makca87 píše:
Už slyším ta vulgární slova, když na louce šlápneš na travičku, či pavouka a zabiješ ho :D.

Proboha já myslela zvíře jako prase, býka, krávu atd.Nebo co by ta krava řekla na to že ji berou tele :(

Příspěvek upraven 20.11.21 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.11.21 21:10

Já bych se zase tak nerozvášňovala, zrovna nedávno mi kamarádka dávala u avo toastu přednášku o uhlíkové stopě atd. a jedním dechem dodala, že to korejské sérum (které jsem jí doporučila) je vážně super :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
7209
20.11.21 21:11
@Makca87 píše:
Díky bohu za ně :pankac:.

Třeba topení koťat :cert: ty musíš být celkově citlivá povaha :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
@ontarova.stara píše:
Já bych se zase tak nerozvášňovala, zrovna nedávno mi kamarádka dávala u avo toastu přednášku o uhlíkové stopě atd. a jedním dechem dodala, že to korejské sérum (které jsem jí doporučila) je vážně super :mrgreen:.

Na druhou stranu avokádové tousty jsou fakt prasečina. Dyť to nemá žádnou chuť. :cert:

• Citovat
  • Upravit
26271
@jahodacervena píše:
To by mě tedy moc zajímalo, čím jsem ze sebe udělala blbku? 🙂

můj poslední koment k tobě a příspěvku o dojení a mléku:

přečti si to po sobě - a když to nepochopíš… no tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.11.21 21:13
@Parninas píše:
Na druhou stranu avokádové tousty jsou fakt prasečina. Dyť to nemá žádnou chuť. :cert:

Seš málo hipster.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
20.11.21 21:13
@Parninas píše:
Na druhou stranu avokádové tousty jsou fakt prasečina. Dyť to nemá žádnou chuť. :cert:

Ale občas jo, já mám tu máslovou chuť ráda. Ale nakonec si to avo taky raději plácnu (s medem a citronem) na tlamku a vlasy ;).

Příspěvek upraven 20.11.21 v 21:15

• Citovat
  • Upravit
26271
20.11.21 21:14
@GabinkaCh píše:
Třeba topení koťat :cert: ty musíš být celkově citlivá povaha :poblion:

koťata se topí, aby se pak snědla? já si doteď myslela, že tato diskuze se týká zvířat chovaných na maso. Zbytečně hraješ na city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27754
20.11.21 21:15
@Parninas píše:
To máš jak děti na pohřbu. Některé to bude strašit ještě dvacet let potom a některé s tím budou v klidu. Řekla bych, že ta pravda bude někde uprostřed. :think: Předpokládám, že každý rodič dokáže odhadnout jak moc je jeho potomek cíťa a podle toho se zařídí.
Já třeba mrtvý králíky jako dítě vídávala, ale ani si to nějak extra nepamatuju. Ale zase jsem je viděla až svlečený když je děda nesl, tak těžko říct co by to se mnou udělalo kdybych tam u toho byla celou dobu.

tak jasně pokud mám dítě co se je extra cíta tak je to jiný, ale nějak nevidím důvod neseznámit dítě žijící na vesnici s tím že zvířata se prostě chovají na maso teda některá, a u městských dětí to považuju za důležité taky včetně vysvětlení toho že se lidi z vesnice opravdu v zimě nestěhují do měst jak mě dítě místních lufťáků tvrdilo strašně se divilo že máme psa prý ho mít nemůžeme protože se na zimu odstěhujeme a kam ho ve městě dáme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová