Zjištění těhotenství

• Otevřená skupina

Pro všechny, které v lednu zjistily, že čekají miminko.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

98
11.1.16 11:27

Zjištění těhotenství

Kdo právě stejně jako já zjistil, že v září bude mimčo?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2478
21.1.16 10:10

Ahojky!
Já včera zjistila // a vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Předtím jsem se snažila 3 měsíce plánovat, sledovat ovulaci atd atd a skončilo to revizí :-(
Od října jsem se po revizi zotavovala a měla doporučeno neotěhotnět. Celou dobu jsem fakt dávala pozor, až teď v lednu ostražitost polevila. A zadařilo se úplně neplánovaně ;-)
Jsem za ty // nesmírně ráda. Za 14 dní jdu na gyndu, tak snad bude už konečně všechno v pořádku a uvidím na ultrazvuku malé, jak se vyvíjí a že je v pořádku! Termín porodu mi podle MS vychází na 27.9.2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.1.16 11:28

@Yukii ahoj :mavam: gratuluji ke dvěma // a držím moc palečky at je vse v poradku :hug: ja byla ted v 5+0 na UTZ a srdíčko jeste nic a není mi ani spatne, tak snad je vse v poradku. Ja mam za sebou jednu mini interupci před 2 lety :( tak snad se mi to ted nevymsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
21.1.16 14:10

@Mari91 V 5+1 je na :srdce: myslím ještě moc brzo ;-) Já jdu na kontrolu v 6+1 a doufám, že by snad už mohlo být vidět.. Teď jsem teprve 4+2.
Kdy jdeš na další kontrolu?
V kolikátém týdnu jsi tu miniinterupci měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.1.16 18:59

@Yukii na dalsi kontrolu jdu až 4.2, tak snad uz :srdce: na mini ITP sem byla 4-5 tyden, kdyz jeste srdíčko netlouklo. Takze se uklidnuji alespoň tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
21.1.16 20:55

@Mari91 joo to by :srdce: už snad mělo být vidět. Já byla na revizi v 8. týdnu, takže si myslím, že 4.-5. je v pohodě, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.1.16 21:32

@Yukii a muzu se zeptat co se stalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
22.1.16 07:33

@Mari91 odborně tomu říkají anembryomola a znamená to, že se spermie a vajíčko špatně spojili (nebo měli třeba genetickou chybu) a sice se tělo chovalo jako těhotné, ale na UTZ nebyl žádný plod, jen plodové obaly.
Na první prohlídku jsem šla v době, kdy mělo být už vidět :srdce: ale nebyl ani plod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.1.16 09:32

@Yukii tak to me moc mrzi :(, verim ze tentokrat to vyjde a bude krásné miminko :hug: jen ted ale docela vystrasena, protože ja v 5+0 mela jen gestacni vacek zatim. Jinak ted uz se mi rano dela spatne, ale nezvracim tak doufám ze ani nezacnu. Navic 5.2 letime do Ameriky a jeste k tomu pak na zaoceanskou lod :D doktorka mi napsala cipky, protože prý na lodi zvraceji lidi i netehotni, tak abych nevyzvracela i játra-fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.1.16 09:32

@Yukii tak to me moc mrzi :(, verim ze tentokrat to vyjde a bude krásné miminko :hug: jen ted ale docela vystrasena, protože ja v 5+0 mela jen gestacni vacek zatim. Jinak ted uz se mi rano dela spatne, ale nezvracim tak doufám ze ani nezacnu. Navic 5.2 letime do Ameriky a jeste k tomu pak na zaoceanskou lod :D doktorka mi napsala cipky, protože prý na lodi zvraceji lidi i netehotni, tak abych nevyzvracela i játra-fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
22.1.16 10:50

@Mari91 neboj, 5+0 je gest. váček správně! Hlavně se zbytečně nestresuj, uvidíš, že na další kontrole bude všechno v pořádku.
Tu dovolenou budeš mít asi dost dobrodružnou, ale bude to stát i za ty nevolnosti ;-)
My zase máme už od Vánoc v plánu jet v červnu k moři (zaplacená záloha a tak), tak uvidím, jestli budu schopná někam odjet v případném 6.měsíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.1.16 11:00

@Yukii no hlavne v červnu nekde ležet na plazi s brichem v tom hicu :D muzu se zeptat kolik je ti let? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
22.1.16 11:32

@Mari91 je mi 29. Naše návštěva u moře nespočívá v ležení na pláži, já se nerada opaluju, nebaví mě to. Často s manželem výletujeme, nebo lezeme na nejvyšší horu ostrova a tak. Hodně plavu. Máme vždycky dům sami pro sebe hned u moře a relaxujeme hezky v chládku na terase ;-) navíc v červnu nebývají taková vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.1.16 11:45

@Yukii tak ale určitě na nejvyšší horu bys taky lézt neměla :palec: To ja při představě letu 10 hodin v uzavřeným letadle ted v tehotenstvi docela padam :roll: budeš relaxovat hezky na terasce, vyslapy asi musíš ozelet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
22.1.16 12:22

@Mari91 Noo tak samozřejmě do kopců bych nelezla :-D Ale ještě je to ve hvězdách, jestli fakt pojedem. Bude záležet na momentálním stavu, tak to nechám asi otevřené.
Letět 10hodin je i pro netěhotné dost masakr.
Já letěla v 7 tt letadlem do Anglie a bylo mi děsně zle, když jsme přistávali, tak jsem měla pocit, že to nerozdýchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny