Chladný přístup babičky ke mně :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
11.7.11 16:10

Radúnko uvidíme jak to bude časem až nebudu žít s našima :) no nechám to asi koňovi :dance: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12154
11.7.11 16:11

Nihas, nechej, ten má větší hlavu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.7.11 16:12

jj má :dance: :lol: a děkuju ti za radu :)

• Citovat
  • Upravit
12154
11.7.11 16:36

Jejda, vůbec nemáš za co. Je pravda, že vlastní zkušenosti jsou k nezaplacení, ale tyhle zkušenosti by si člověk radši odpustil, že?
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.7.11 18:04

to máš pravdu :-( odpustila bych si v tomhle životě více zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
4072
11.7.11 21:13

Mne tak napada,proc se teda s babickou bavi mamka a segra? Nebo proc si s ni nepromluvej? Ja jsem si jista,ze treba moje mama by se za me postavila a nenechala by takovou babu aby se ke me takle zachovala. A co na to segra?kazdopadne pusobi to na me smutnym dojmem:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.7.11 21:40

Marcelli ono generála nepředěláš :-( ségra se s ní baví, je to její nejmilejší vnučka a chápu že je to od mamky mamka. Nemůžu jim to zakazovat.. je to smutný, ale asi nutný :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4072
11.7.11 22:12

Tak drzim palce at to trapeni brzy prejde,nemas to jednoduchy ale urcite jsi silna zenska!!! Mysli na to,kolik lidi te ma naopak rado!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.7.11 23:00

Marcelli děkuji ti :)

jste holky hodné, potřebovala jsem se vypsat.. je toho poslední dobou moc

• Citovat
  • Upravit
16077
13.7.11 13:30

Nihasko: je mi líto, jak se k tobě babička chová.. kolik je jí let? Nemůže ít třeba Alzheimra..takto nemocní lidé si najdou svou oběť a na tu útočí.. to se k tobě chovala vždycky takhle, jestli ne.. může to být klidně tím, že je nemocná..
s dceruškou mě to mrzí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
13.7.11 20:49

Janino,

babičce je 70 a nemocná není.. Jen se hrozně změnila, nvm čím to může být.. ale když mě nepotřebuje, tak mě nepotřebuje.. Začínám se s tím pomalu ale jistě smiřovat :cry:

• Citovat
  • Upravit
16077
14.7.11 09:44

Nihasko: ona to nemusí vědět..ani někdo jiný..projevuje se to právě nenávistí a zasednutím na někoho..pokud to před tím nedělala, tak to klidně může mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janča E.
14.7.11 17:32

těžko říct

Je to zajímavá situace a těžko říct, kde je zakopaný pes. Možná jsi udělala něco, co ona vidí jinak a cítí se uražená. Nebo má možná potřebu najít si v rodině černou ovci, na kterou by mohla schazovat všechny rodinné problémy. Možná byses divila, za co všechno „můžeš“.

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
14.7.11 18:13

Janinko to netuším..

Jano E. raději nechci vědět za co všechno „můžu“.. raději ne..a černá ovce jsem snad od narození

• Citovat
  • Upravit
16291
14.7.11 18:20

Nihasko, nevím jestli to už někdo nepsal, ale není to třeba právě tím, že už malá není a nemůže slavit s ní? Řečeno naplno - jestli si nemyslí, že jsi malou nechala umřít „schválně“, že jsi mohla něco udělat jinak, a proto jsi pro ni skončila natrvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová