Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda, vůbec nemáš za co. Je pravda, že vlastní zkušenosti jsou k nezaplacení, ale tyhle zkušenosti by si člověk radši odpustil, že?
![]()
to máš pravdu
odpustila bych si v tomhle životě více zkušenosti
Mne tak napada,proc se teda s babickou bavi mamka a segra? Nebo proc si s ni nepromluvej? Ja jsem si jista,ze treba moje mama by se za me postavila a nenechala by takovou babu aby se ke me takle zachovala. A co na to segra?kazdopadne pusobi to na me smutnym dojmem:-((
Marcelli ono generála nepředěláš
ségra se s ní baví, je to její nejmilejší vnučka a chápu že je to od mamky mamka. Nemůžu jim to zakazovat.. je to smutný, ale asi nutný
![]()
Tak drzim palce at to trapeni brzy prejde,nemas to jednoduchy ale urcite jsi silna zenska!!! Mysli na to,kolik lidi te ma naopak rado!!!:-)
Marcelli děkuji ti ![]()
jste holky hodné, potřebovala jsem se vypsat.. je toho poslední dobou moc
Nihasko: je mi líto, jak se k tobě babička chová.. kolik je jí let? Nemůže ít třeba Alzheimra..takto nemocní lidé si najdou svou oběť a na tu útočí.. to se k tobě chovala vždycky takhle, jestli ne.. může to být klidně tím, že je nemocná..
s dceruškou mě to mrzí ![]()
Janino,
babičce je 70 a nemocná není.. Jen se hrozně změnila, nvm čím to může být.. ale když mě nepotřebuje, tak mě nepotřebuje.. Začínám se s tím pomalu ale jistě smiřovat ![]()
Nihasko: ona to nemusí vědět..ani někdo jiný..projevuje se to právě nenávistí a zasednutím na někoho..pokud to před tím nedělala, tak to klidně může mít..
Je to zajímavá situace a těžko říct, kde je zakopaný pes. Možná jsi udělala něco, co ona vidí jinak a cítí se uražená. Nebo má možná potřebu najít si v rodině černou ovci, na kterou by mohla schazovat všechny rodinné problémy. Možná byses divila, za co všechno „můžeš“.
Janinko to netuším..
Jano E. raději nechci vědět za co všechno „můžu“.. raději ne..a černá ovce jsem snad od narození
Nihasko, nevím jestli to už někdo nepsal, ale není to třeba právě tím, že už malá není a nemůže slavit s ní? Řečeno naplno - jestli si nemyslí, že jsi malou nechala umřít „schválně“, že jsi mohla něco udělat jinak, a proto jsi pro ni skončila natrvalo?
Radúnko uvidíme jak to bude časem až nebudu žít s našima
no nechám to asi koňovi