Zklamání z dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
25.12.19 14:43
@GabinkaCh píše:
Kdo si stěžujete na dárky. Už jsem tu kdysi psala, že když jsme byli s bráchou menší, naše teta nám pod stromeček dala použitý zubní kartáček, košili pánskou, ta byla snad ještě po jejím chlapovi, mýdlo, které bylo snad 10 let prošlé a použité mléko na pleť, byla tam cca půlka. Tetě to přišlo ok

Ona je husa. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.12.19 15:28
@sabinka098 píše:
Jedine asi, ze ma dceru s kterou nezije od roka radsi jak syna s kterym zije. Nevim co si tim dokazuje nebo jestli se ukazuje pred rodinou, oni, ale maji svuj zivot. Dceri je sedmnact vanoce travi u pritele ani si na nej nevzpomela a presto ji furt obdarovava a to je porad.Ted treba z jara prijde danovy bonus na naseho syna co mu chodi jednou za rok a on ho investuje do dcery. Hrozne me to trapi, ale je to neresitelny hadam se kvuli tomu, ale spis vycerpavam silu a vysledek zadnej.Je to tak, ze zaplati jen najem a nic vic a ja tahnu vsechno za zbytek vyplaty si plati auto a sporeni pro sebe tak nijak si plati vse pro sebe.Kdyz bych byla sama asi bych udelala lip.

Tak mu řekni, že pokud to nebude tak jak by to měli být, může si najít další ženu a na vaše dítě bude též platit,, jistě,, štědré alimenty.
To nejde abys všechno táhla ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.12.19 17:52
@Malike píše:
Tak mu řekni, že pokud to nebude tak jak by to měli být, může si najít další ženu a na vaše dítě bude též platit,, jistě,, štědré alimenty.
To nejde abys všechno táhla ty.

Tohle na nej kricim kdyz se snim krs to hadam presne tohle.Nic platny snim se nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.12.19 19:34
@sabinka098 píše:
Tohle na nej kricim kdyz se snim krs to hadam presne tohle.Nic platny snim se nehne.

Pak začni už přemýšlet o záchraně svého,, života,, protože se na něj spolehnout nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 19:38

Zvykla jsem si… Vanoce jsou pro me, ze si zabalim darky sama sobe nebo ze manzel klikne v eshopu na odkaz, co mu poslu. Od bbaicek jedu s taskou kravin, ktere pak necham u popelnic :palec: koupim si sama co chci :palec:

• Citovat
  • Upravit
53518
25.12.19 19:44
@Božislava píše:
Se budete divit, ale ten domovník bere 10 000 kč a to má přivýdělek k důchodu. Jeho manželka je uklizečka v paneláku a má 5 000 kč. Já jim ty peníze nezavidím. Peníze se strhavají z fondu oprav. Každý tam davá litr každej měsíc. Ale v paneláku je asi 40 bytů.

Já se nedivím a dělat bych to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.12.19 20:03
@Anonymní píše:
Už je tu diskuze o dárcích - pochlubte se, co jste dostali. Jenže co když se není čím chlubit? Třeba já. Nakupuju pro všechny a dostávám jen peníze. Partner se neobtezuje, nesnáší to. Kdybych si nekoupila něco sama, tak tam nic nemám. Ale radost z toho nemám. :-( Mrzí mě to. A další věc. Dárky od tchýně. Partner dostane hromadu věcí za hodně peněz. A pak dostaneme peníze, které jsou jako pro rodinu. Nikdy se jich ani nedotknu. A já letos taky něco dostala. Nechci to přímo napsat co. Poukaz na něco, co nevyuziju. Teda asi budu muset využít, ale nechci. Přijde mi, že mi to dali schválně, aby mě nastvali. Je to každý rok stejne. Vždy dají svému synovi hromadu dárků. Já nic. A mi rodiče dárky nekupuji a dávají nám peníze. Pokud něco kupují, tak nedělají rozdíly, že by mne nakoupili a partnerovi ne. Připadám si, že nikomu za to nestojím, aby se mi snažili udělat radost. A já bych ráda překvapení. Stačila by mi drobnost. Je mi to líto.

Stěžovat si nebudu, jen budu konstatovat.
To, co já dávám tchýni, mi je po zásluze vyčteno. Tys mi dala tamto, tohle a tohle, já to nemám ráda a proto jsem to vyhodila.
Ne nadarmo se říká darovanému koni na zuby nekoukej.
Vyčetla mi i, co jí dali mí rodiče- dárkový koš, který sami vybrali. Co na tom vadí, že tam bylo pár jídla, které ona nejí.
No, odcházela jsem od ní jak spráskaný pes. A docela to zamrzí, že tak velká ženská a vytahuje tohle na povrch.

Já se těším z každého dárku, co dostanu. Poděkuji Ježíškovi, pomodlím se, abychom příští rok zase zasedli všichni u Štědrovečerního stolu a dál to neřeším.

Nebudu si přece kazit Vánoce, ty sváky lásky a míru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.12.19 20:31

Jeee, já od manžela vyloženě penize chci, dárky ne. Darky dostavam od ostatních a jsem stastna z každé drobnosti, já jsem jako děcko v tehle věcech. :mrgreen: Miluju Vanoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
25.12.19 20:49

Já mám radost z každého dárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.12.19 20:58
@Anonymní píše:
Už je tu diskuze o dárcích - pochlubte se, co jste dostali. Jenže co když se není čím chlubit? Třeba já. Nakupuju pro všechny a dostávám jen peníze. Partner se neobtezuje, nesnáší to. Kdybych si nekoupila něco sama, tak tam nic nemám. Ale radost z toho nemám. :-( Mrzí mě to. A další věc. Dárky od tchýně. Partner dostane hromadu věcí za hodně peněz. A pak dostaneme peníze, které jsou jako pro rodinu. Nikdy se jich ani nedotknu. A já letos taky něco dostala. Nechci to přímo napsat co. Poukaz na něco, co nevyuziju. Teda asi budu muset využít, ale nechci. Přijde mi, že mi to dali schválně, aby mě nastvali. Je to každý rok stejne. Vždy dají svému synovi hromadu dárků. Já nic. A mi rodiče dárky nekupuji a dávají nám peníze. Pokud něco kupují, tak nedělají rozdíly, že by mne nakoupili a partnerovi ne. Připadám si, že nikomu za to nestojím, aby se mi snažili udělat radost. A já bych ráda překvapení. Stačila by mi drobnost. Je mi to líto.

hmm, tak to by mi taky bylo líto. Přístup tvého partnera je opravdu smutný. Nesnáší dávání dárků a tedy si můžeš políbit, páč on se přece přemáhat nebude. Ze strany tchýně vyloženě trapas. Tchýně dává dárky mně i chlapovi, stejně tak my nadělili jí, aby se necítila u stromečku odstrčená, jelikož letos byla u nás. Upřímně, kdybych měla doma mámu a já rozbalovala hory dárků a můj chlap nedostal ani ň, bylo by mi strašlivě trapně. Můžu se zeptat, vy jinak fungujete jako rodina dobře? Jestli jo a tvůj muž je pouze takový buran, na rovinu bych mu řekla, že mě tenhle přístup strašlivě mrzí.

• Citovat
  • Upravit
482
25.12.19 21:01

@sabinka098 Když na něj křičíš a nic to s ním neudělá, tak tě moc vážně nebere. Počítá s tebou vůbec do dalších let? Nebo si říká, že se může objevit někdo nový? Tvůj vztah mi nepřijde v pořádku. Ale asi vám to funguje, když s ním seš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.12.19 21:04
@warita píše:
co blbnes, penize jsou ten nejlepsi darek. Muzes pak jit a koupit si presne TO, co chces.

Ja teda na prekvapeni nejsem. Nedokazu si vybavit, jestli me kdy nekdo prekvapil necim, co by se mi doopravdy libilo. Casto to spis spada do spektra „nelibi se mi“ nebo v tom lepsim pripade to je neutralni… jako jo, neurazi, ale ani nepotesi a kdyby to bylo na mne, koupim si neco zcela jineho.

Chapu, ze te mrzi to, ze ty kupujes darky a oni si nedaji zalezet. Ale v tom pripade bych ani ja nekupovala darky. Jenom pro deti a tim bych skoncila.

tohle je člověk od člověka, a blízcí by přece měli vědět, jaký je kdo typ. peníze mám svoje, nepotřebuji je pod stromeček. To si fakt můžu nakoupit sama. Co na rozbalování dárků miluju je právě to překvapení. Partner mě letos zase moc potěšil a dokázal vybral takové dárky, že ani já nevěděla, že bych je vlastně chtěla :) tchýně to samé, měli jsme všichni moc hezký večer u stromečku a všichni jsme byli překvapení. říct zaklatelce, že má být za peníze ráda, mi přijde sobecké. Že jiný by je chtěl neznamená, že jí povinně musí udělat radost. Zvlášt když z jejího příspěvku vyplývá, že tchýně a její muž si dárků dávají plné koše a jen na ni se vykvákli. Nezabilo by je, aby jí koupili aspoň parfém nebo jinou věc, co má ráda.

• Citovat
  • Upravit
891
25.12.19 21:11
@JanaKr píše:
@sabinka098 Když na něj křičíš a nic to s ním neudělá, tak tě moc vážně nebere. Počítá s tebou vůbec do dalších let? Nebo si říká, že se může objevit někdo nový? Tvůj vztah mi nepřijde v pořádku. Ale asi vám to funguje, když s ním seš.

To nevim jestli pocita, ale sem si stoprocentne jista kdyby mela naka zajem tak by se chytil.Jeho chovani neni hezky, ale i kdybych se stavela na hlavu tak ho nezmenim. Nezbyde my nic nez se stim smirit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snih10
25.12.19 21:16
@sabinka098 píše:
Jedine asi, ze ma dceru s kterou nezije od roka radsi jak syna s kterym zije. Nevim co si tim dokazuje nebo jestli se ukazuje pred rodinou, oni, ale maji svuj zivot. Dceri je sedmnact vanoce travi u pritele ani si na nej nevzpomela a presto ji furt obdarovava a to je porad.Ted treba z jara prijde danovy bonus na naseho syna co mu chodi jednou za rok a on ho investuje do dcery. Hrozne me to trapi, ale je to neresitelny hadam se kvuli tomu, ale spis vycerpavam silu a vysledek zadnej.Je to tak, ze zaplati jen najem a nic vic a ja tahnu vsechno za zbytek vyplaty si plati auto a sporeni pro sebe tak nijak si plati vse pro sebe.Kdyz bych byla sama asi bych udelala lip.

Neprskej, buď ráda, že máš chlapa a plať!!!

• Citovat
  • Upravit
482
25.12.19 21:23

@sabinka098 To není povzbudivé. Na druhou stranu máš pocit, že plnoletému dítěti stačí k životu tři tisíce, z toho vyžije? Moc se mi to nezdá, ale chápu tě. Z tvého projevu vychází, že jste si s tou slečnou k sobě cestu nenašly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová