Zlepšeme naše sebevědomí! :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
31.7.13 20:11

A ja si myslim, ze to, ze jsem uz rodila neni duvod proto, abych byla tlusta a vymlouvala se na to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.7.13 20:16

@Lolllo
Tady se ani tak nemluví o tloušťce, jako o celulitidě, povislé kůži na břiše, striích apod :)) Já se na porod nevymlouvám, jen suše konstatuju, jak asi budou vypadat tyhle holky, až porodí, když už teď vypadají tak, jak vypadají :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
31.7.13 20:19

Ja myslim, ze kdyby kazdej tu energii, kterou venuje pitvani druhejch venoval sam sobe, tak nam vsem bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
31.7.13 20:20

Ale pravda je, ze podle posledniho setreni jsme z evropskych narodu nejtlustejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.7.13 20:20
@rajada píše:
@Lolllo
Tady se ani tak nemluví o tloušťce, jako o celulitidě, povislé kůži na břiše, striích apod :)) Já se na porod nevymlouvám, jen suše konstatuju, jak asi budou vypadat tyhle holky, až porodí, když už teď vypadají tak, jak vypadají :))

jo ale je jim cim dal vic…uple dziny, z toho kype sadlo, tricko o 5 velikosti mensi a ještě když jim jdou videt tanga, tak to je chuťovka…to je dobře, ze takove chodi, aspoň se citim lepe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.7.13 20:22

Tohle jsem prestala resit. Vypadaj zensky hur jak ja, s nadvahou a tak. Hlavni je, ze se libim svymu a je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
31.7.13 20:27

No to je to, já se svýmu dle všeho líbím taky, ale pak se podívá podle mého na podobnou a konstatuje „ty jo, ta je tlustá“ :,( Tak nevím, jestli mě zkresleně nevidí manžel, nebo se zkresleně nevidím já…jak ty anorektičky u zrcadla /podotýkám, že k anorektičce mám míle daleko/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
31.7.13 20:40

@baracudas Já jsem „abstinující anorektička“ (úžasnej výraz :mrgreen: )a do plavek mě nikdo nedostane…!!! Neb moje postava si nezaslouží být zveřejněna ani s 57Kg…jsem tlustá…celulitida všude…zrcadlo nenávidím…Ano, máš pravdu-je to v hlavě, vidíme se zkresleně!!!…můj bývalý (ať byl jakýkoliv mizera) mě vždycky obdivoval, opěvoval moji figuru…na ulici každou druhou zpražil, že je tlustá a já že jsem kočka…přesto TO mám v hlavě…do plavek nejdu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
152
31.7.13 21:05

Jééé to jsem ráda, že v tom nejsem sama holky :-) já jsem touto diskuzí nechtěla ani tak řešit, kdo je tlustý a jestli si za to může sám nebo za to může porod.. chtěla jsem jen poukázat na to, že třeba já jsem si uvědomila, že řeším totální kravinu - nepůjdu se koupat, protože mám celulitidu.. stejně si toho většinou nikdo nevšímá, protože ji má 90% žen.. :-) myslím, že každý by se měl oblékat s vkusem, taky nechápu proč tlusté holky nosí upnuté džíny, ze kterých jim všechno teče.. ale to je jejich problém.. a já si v takovém případě jen řeknu, že vypadám krásně a ještě se k tomu umím obléct do slušivých věcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
31.7.13 21:32

Tak holky ja se přidám… Já do plavek jen doma, i když se už nejakej ten pátek snažím zhubnout (jiná strava, cvičení, sport) tak spíše stagnuju nebo pribiram… Nechápu to… Mám sice těžší kosti, ale ty speky na sobě mám!!! A že jich je… Chlap mi sebevědomí nezveda… Když jdu po meste, koukám na sebe do výloh, a když pak vidím faaaakt obézní ženu tak se zeptám že srandy chlapa že doufám že na tom nejsem až tak špatně a on mi řekne že jo… Sám má 194ck a 120kg, takže mi nemá co vyčítat 166cm a cca 80kg :,( :oops: :zed: sice mam dítko a po něm strie a povysle břicho ale na to se nedá vymlouvat… Snažim se zhubnout a nejak to nejde, takže se do plavek nikdy veřejne nedostanu… Jinak nosim volnější kalhoty i trička a dávám přednost větším vystrihum abych spíše zaujala na vnady vel. 3 než na speky… Pěkně se učešu a lehce namaluju a semtam se ještě za mnou chlap otoci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.13 21:38

Tak já komplex nemám, ale proč by žena po dětech měla vypadat huř? To mi přijde jako pěknej mýtus :mrgreen:.Já totiž vypadám líp :lol: až na to že se mi teda ztratila prsa co vysál druhej, ale jinak mi to přijde jako uplnej nesmysl takovéto počkej až budeš po dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
31.7.13 21:43

Muj poznatek ohledně manžela byl, že mi jednou řekl jak jsme byla opravdu tlustá, že tlustá enjsem v jeho očich ne…řekl mi vidiš se jak v zrcadle a já docela pěkná a on no vdiš a tím, že jsi ztloustla se mnou ja tě vidim tak jako ty sebe v zrcadle logicky mi tlusta nepřijdeš a srovnani nemam…on mi taky nepřišel tlustej…ted jsme oba shodily a jak se podivame na fotky kde mame o 12 kilo vice tak sme zhrození :mrgreen: ale je to všecko v hlavě jak tady někdo psal já se citim odjakživa tlustě a hnusně jelikož mi to celej život matka tloukla do hlavy že musim byt hubená což jsem nikdy nebyla ona ano i když sežrala dva pekače buchet atd :mrgreen: :mrgreen: motto moji matky hubený znamena být uspěšný :zed: ted anikdy to takto neřekla, a el je to jasneeeeeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
31.7.13 21:46

@Kamča.dalmatinka no jo jenže taky zaleží na genech znam holčinu co nabrala jen 6 kg těhotenstvi na ni vidět nešlo a opravdu vypadá huře :roll: znam zase holky co vypadaji po dětech lepe, takže to neni o tom zda někdo nabere nebo nenabere jak se kdo snaží a taky myslim, že je to blbost, že někdo po dětech vypada huře, ale většina si jo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
31.7.13 21:47

@Jitka1976 hele, a co takhle „cudné plavky“? http://www.novinky.cz/…ch-boom.html

Letos si zahaluju hlavně nohy, protože jsem si neskutečně rozškrábala komáří štípance.
Jinak jsem se o víkendu „na veřejnosti“ do plavek rovnou převlíkla - ne, nebudu stydlivě zalézat za křovíčko, když potřebuju sledovat dítě.
Přítomní mohli ocenit 1) že místo řevu, kdy bych mladou vlekla za křoví s sebou se jim před očima jen blýskla zadnice (a to mohli oči odvrátit) a 2) že to mají doma lepší (taky tam byli lidi v průměru tak o 10 let mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
31.7.13 21:49

@Lolllo ja se teda vymlouvala asi 6 let, že jsem po porodu :mrgreen: je to zoufale ale je to tak :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková