Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A ja si myslim, ze to, ze jsem uz rodila neni duvod proto, abych byla tlusta a vymlouvala se na to. ![]()
@Lolllo
Tady se ani tak nemluví o tloušťce, jako o celulitidě, povislé kůži na břiše, striích apod
Já se na porod nevymlouvám, jen suše konstatuju, jak asi budou vypadat tyhle holky, až porodí, když už teď vypadají tak, jak vypadají ![]()
Ja myslim, ze kdyby kazdej tu energii, kterou venuje pitvani druhejch venoval sam sobe, tak nam vsem bude lip.
Ale pravda je, ze podle posledniho setreni jsme z evropskych narodu nejtlustejsi.
@rajada píše:
@Lolllo
Tady se ani tak nemluví o tloušťce, jako o celulitidě, povislé kůži na břiše, striích apodJá se na porod nevymlouvám, jen suše konstatuju, jak asi budou vypadat tyhle holky, až porodí, když už teď vypadají tak, jak vypadají
jo ale je jim cim dal vic…uple dziny, z toho kype sadlo, tricko o 5 velikosti mensi a ještě když jim jdou videt tanga, tak to je chuťovka…to je dobře, ze takove chodi, aspoň se citim lepe ![]()
Tohle jsem prestala resit. Vypadaj zensky hur jak ja, s nadvahou a tak. Hlavni je, ze se libim svymu a je ![]()
No to je to, já se svýmu dle všeho líbím taky, ale pak se podívá podle mého na podobnou a konstatuje „ty jo, ta je tlustá“
Tak nevím, jestli mě zkresleně nevidí manžel, nebo se zkresleně nevidím já…jak ty anorektičky u zrcadla /podotýkám, že k anorektičce mám míle daleko/ ![]()
@baracudas Já jsem „abstinující anorektička“ (úžasnej výraz
)a do plavek mě nikdo nedostane…!!! Neb moje postava si nezaslouží být zveřejněna ani s 57Kg…jsem tlustá…celulitida všude…zrcadlo nenávidím…Ano, máš pravdu-je to v hlavě, vidíme se zkresleně!!!…můj bývalý (ať byl jakýkoliv mizera) mě vždycky obdivoval, opěvoval moji figuru…na ulici každou druhou zpražil, že je tlustá a já že jsem kočka…přesto TO mám v hlavě…do plavek nejdu… ![]()
Jééé to jsem ráda, že v tom nejsem sama holky
já jsem touto diskuzí nechtěla ani tak řešit, kdo je tlustý a jestli si za to může sám nebo za to může porod.. chtěla jsem jen poukázat na to, že třeba já jsem si uvědomila, že řeším totální kravinu - nepůjdu se koupat, protože mám celulitidu.. stejně si toho většinou nikdo nevšímá, protože ji má 90% žen..
myslím, že každý by se měl oblékat s vkusem, taky nechápu proč tlusté holky nosí upnuté džíny, ze kterých jim všechno teče.. ale to je jejich problém.. a já si v takovém případě jen řeknu, že vypadám krásně a ještě se k tomu umím obléct do slušivých věcí ![]()
Tak holky ja se přidám… Já do plavek jen doma, i když se už nejakej ten pátek snažím zhubnout (jiná strava, cvičení, sport) tak spíše stagnuju nebo pribiram… Nechápu to… Mám sice těžší kosti, ale ty speky na sobě mám!!! A že jich je… Chlap mi sebevědomí nezveda… Když jdu po meste, koukám na sebe do výloh, a když pak vidím faaaakt obézní ženu tak se zeptám že srandy chlapa že doufám že na tom nejsem až tak špatně a on mi řekne že jo… Sám má 194ck a 120kg, takže mi nemá co vyčítat 166cm a cca 80kg
sice mam dítko a po něm strie a povysle břicho ale na to se nedá vymlouvat… Snažim se zhubnout a nejak to nejde, takže se do plavek nikdy veřejne nedostanu… Jinak nosim volnější kalhoty i trička a dávám přednost větším vystrihum abych spíše zaujala na vnady vel. 3 než na speky… Pěkně se učešu a lehce namaluju a semtam se ještě za mnou chlap otoci.. ![]()
Tak já komplex nemám, ale proč by žena po dětech měla vypadat huř? To mi přijde jako pěknej mýtus
.Já totiž vypadám líp
až na to že se mi teda ztratila prsa co vysál druhej, ale jinak mi to přijde jako uplnej nesmysl takovéto počkej až budeš po dětech…
Muj poznatek ohledně manžela byl, že mi jednou řekl jak jsme byla opravdu tlustá, že tlustá enjsem v jeho očich ne…řekl mi vidiš se jak v zrcadle a já docela pěkná a on no vdiš a tím, že jsi ztloustla se mnou ja tě vidim tak jako ty sebe v zrcadle logicky mi tlusta nepřijdeš a srovnani nemam…on mi taky nepřišel tlustej…ted jsme oba shodily a jak se podivame na fotky kde mame o 12 kilo vice tak sme zhrození
ale je to všecko v hlavě jak tady někdo psal já se citim odjakživa tlustě a hnusně jelikož mi to celej život matka tloukla do hlavy že musim byt hubená což jsem nikdy nebyla ona ano i když sežrala dva pekače buchet atd
motto moji matky hubený znamena být uspěšný
ted anikdy to takto neřekla, a el je to jasneeeeeeee ![]()
@Kamča.dalmatinka no jo jenže taky zaleží na genech znam holčinu co nabrala jen 6 kg těhotenstvi na ni vidět nešlo a opravdu vypadá huře
znam zase holky co vypadaji po dětech lepe, takže to neni o tom zda někdo nabere nebo nenabere jak se kdo snaží a taky myslim, že je to blbost, že někdo po dětech vypada huře, ale většina si jo
![]()
@Jitka1976 hele, a co takhle „cudné plavky“? http://www.novinky.cz/…ch-boom.html
Letos si zahaluju hlavně nohy, protože jsem si neskutečně rozškrábala komáří štípance.
Jinak jsem se o víkendu „na veřejnosti“ do plavek rovnou převlíkla - ne, nebudu stydlivě zalézat za křovíčko, když potřebuju sledovat dítě.
Přítomní mohli ocenit 1) že místo řevu, kdy bych mladou vlekla za křoví s sebou se jim před očima jen blýskla zadnice (a to mohli oči odvrátit) a 2) že to mají doma lepší (taky tam byli lidi v průměru tak o 10 let mladší.
@Lolllo ja se teda vymlouvala asi 6 let, že jsem po porodu
je to zoufale ale je to tak
![]()