Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pixibaby.ct- do kolonky slevove kupony zadejte kod MAMINKA
Sleva je 25procent
Jsou tady slevy10-35 procent asina 100 eshopech ![]()
Janichka píše:
Pixibaby.ct- do kolonky slevove kupony zadejte kod MAMINKA
Sleva je 25procent
Jsou tady slevy10-35 procent asina 100 eshopech
Jé díky, já si to myslela že se tam napíše maminka, jdu nakupovat vánoční dárky
pro tři prťata ![]()
Kazde heslo je jine:) nekde je jen MAMI nekde MAM2011 ale zrovna u tohoto bylo MAMINKA ![]()
Hezke dopoledne,
tak jsem manzela poverila at po ceste domu sezene maminku ![]()
PetkaK: nakupujes hodne u Pixybaby? Mame od nich mikinku, je super, ale zda se mi, ze maji vetsi velikosti nez jini vyrobci..myslim, ze treba cislo 62 je vetsi nez 62 u jinych..mozna to ale bylo jen strihem.
Jee, Alzbetka se narodila ve stejny den jako ja, jen o par let pozdejc ![]()
Dneska jsme vstavali pred sestou, na osmou jsem letela i s malym k doktorce kvuli hemeroidum, co se mi udelali po porodu. Byla tam ale plna cekarna chrchlajicich lidi, tak jsem to obratila a jela do lekarny. Mela jsem strach, aby maly v cekrane neco nechytil..mam dubovou mast, tak jsem zvedava, jestli to pomuze..
Holky, preju vam pekny den!
Jejda ja doufam ze hemikum budu usetrena:( nikdo v rodine je nema a nemel tak nad to bude v poho. Je to neprijemna zelezitost:(
Filutko - nakupovala jsem tam jen jednou, malé jsem vzala šatky 92 a ještě je nemá, a přitom některé věci nosí 92, ale to mi nevadí, hlavně že je bude mít v létě.
Kolegyni jsem tam koupila tepláky s bodýčkem 68, kluk má teď 3m a říkala že to má ještě dost veliký.
A dneska jsem tam objednala vánoční objednávku s tou slevou, něco pro malou, něco pro synovce, a něco pro prcka v bříšku ![]()
Janichka: taky jsem hemeroidy nikdy nemela, ani v rodine je nikdo nema, pokud vim. Udelalo se mi to az tlacenim pri porodu, je ale zvlastni, ze jsem o tom nevedela a projevilo se to az ted - 2 mesice po porodu..
Maminku uz mam taky doma. Vcera jsem to jen proletela, ale uz mam u Pixybaby vyhledlou soupravicku
Musim to dneska dukladne procist. Myslim, ze vyuzijeme hodne slev..
Maly se vzteka, musim koncit.
Pekny den
Janichka: urcite budes, neboj ![]()
Jaky jste mely vikend? My jsme hodne kocarkovali, pak jsme byli u nasich, mati mela oslavu narozenin. Dneska to vypada na dalsi pekny den.
Holky, uz jste koupili kocarek a jak jste na tom s vybavickou pro mimco?
Ahoj holky,kočárek už máme,postýlku taky a oblečky taky
ještě potřebuju vaničku a lehátko ![]()
levmah28: jestli muzu poradit, tak kupuj vanicku a lehatko najednou, my jsme koupili vanicku a pak teprv lehatko a lehatko nam do vanicky nepasuje..takze ted mame vanicku pujcenou..
A kde jsi nakupovala? Zda se mi, ze ve Zline nejsou nic moc obchody..nebo jsem ty spravne neobjevila (dlouho jsem zila v Praze)..
Ve zlíně jsem ještě nic nekupovala,já mám věci po synovci,a něco jsem si objednala z www.laclik.cz dají se tam koupit levné věci starší,a moc hezké.Ještě přemýšlím,co bude lepší jestli ta vanička nebo kyblík koupací.
Super obchod ve zl je u csob banky pod hotelem garni a pak na tride t. Bati kousek od myslivny na protejsi strane ![]()
Jo a nekdo mi rikal ze v ternu je obchudek tusim ze je to Slune.cz ![]()
Ja uz mam skoro vse jen udelat pokojik( malovani a tapeta)
Pak mi chybi jen veci pro miminko do lekarnicky, kos na plenky a plenky:D