Zmenil se vas partner po narozeni ditete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.4.21 14:38
@Anonymní píše:
Mam dceru z ukonceneho manzelstvi a mam partnera ktery nema dite. Je mu 40. V urcitych vecech co se tyka dcery si obcas nerozumime. Zatim co on resi pro me kraviny pro neho to nejsou. Ja to chapu, kdybych byla bezdetna tak bych asi reagovala stejne. Chtel by zalozit rodini, bavili jsme se o tom tak sem mu ale rekla co obnasi mit dite, ze to nebude klidek jako do ted, ze to nebude porqs dokonale uklizena domacnost atd. Rekl mi, ze ho to treba zmeni, ze prehodnoti svoje nazory. Jako urcite to kazdeho zmeni, spis se bojim aby ustal naruseni jeho dosavadniho zivota. Ted zil 3 roky sam.

Já jsem se změnila.
Vychovavat „cizí“ a svoje je prostě rozdíl, i když to holky nerady slyší. Pokud jde o jejich dítě, jinak 90% nextek nemůže jeho dítě vystát.

A moje (ex)kamarádka, která děti nesnášela, měla nulovou trpělivost, klidně cizi vozila bez autosedačky, se po narození vlastního změnila tak, že jsem se s ní musela přestat kamarádit. Všechno muselo být podle jejího syna, on je největší poklad světa, jiné. deti ho nesmí rušit pri spaní, musí ho bavit při hraní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
3.4.21 17:28
@Anonymní píše:
Vetsinou jsou to blbosti.. ale pritel je trochu netrpelivy a zbytecne nekdy zvysuje hlas, nerikam ze by extra nadaval. Nevim, mozna to jen moc resim. Treba noseni backor, dcera porad lita bez nich, me to nejak netrapi, je vsude koberec ale pritel to samozrejme hned resi. Takovy ty kazdodenni veci. Ze co ja treba neresim protoze mi to prijde jako zbytecne tak jeho to rozciluje. Nechci chodit nekolikrat denne za dcerou a porad ji za neco peskovat.

Jo, z toho je na nervy moje mamka, že nechodíme v papucich. Ale už si zvykla. Je to fakt prkotina. Asi nemá co jiného na práci nebo jiný zájem a starosti, než řešit kraviny :nevim: S dítětem to bude ještě horší, to si piš. Ve 40 je dítě velký zásah do života chlapa. Dítě bych si nepořizovala bez akceptace možnosti, že budu na obě děti sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.4.21 18:11

@Bábrdl Ženy berou cizí dítě jinak, než muži. To je dokázáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.4.21 18:19
@Danielss
@Danielss píše:
@Bábrdl Ženy berou cizí dítě jinak, než muži. To je dokázáno

Dokázáno :lol: Dokázáno je to, že vlastni je prostě vlastní :mrgreen:

Zrovna nedávno tu nějaky chlap rozvíjel,.že ženy v pohodě zvládnout milovat nevlastní, protože jim pomáhá mateřský pud. Ale chlap, že je lev, který cízí zadavi, aby bylo místo pro jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.4.21 18:28

@Danielss Blbost…jak která jak který…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 18:31

@Danielss hur?.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.21 18:39

Já se změnila, najednou mi nic není dost dobré, jako bych pro dítě chtěla to nejlepší možné. Dřív jsem spoustu věcí přehlédla. Řekla bych, že co dotyčnému vadí teď se jen prohloubí a zhorší. Navíc u vlastního dítěte člověk ledacos přehlédne, bála bych se, že bude dceru ještě víc prudit, až bude mít vlastní. Nešla bych do toho.

• Citovat
  • Upravit
647
3.4.21 18:54
@Anonymní píše:
@Danielss hur?.

Většinou ano. Po psychologickém stránce to tak jde, kdo má trošku ponětí… Prostě příroda je stále i v nás :mrgreen:

A blbost to není, jak tu někdo zmiňoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria