Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevíte kde se dají sehnat díly 8. série? Nahrávám si je z Prima Love, protože je dávají v noci a 2 díly mi chybí a já je nemůžu nikde sehnat, na ulož. to nejsou všechny, je jich tam jen pár.
Díky.
Ja na to taky koukam az druhy den, ale nenahravam si to a stahuju to taky z uloz.to. Z osme serie jsem tam nasla zatim vsechny dily, ktere davali v tv. Obcas je to oznacene jako serie 08, jindy jako VIII. Zkus pohledat.
Taky stahuju z ulozto a zatim jsem nasla vsechny. A je to teda pekne napinavy.
Taky se na to chystam si vse postahovat - az budu mit mezi svatky dovcu…
Ale nezda se Vam, ze ta osma serie je dost depresivni? Ve ctvrtek to koncilo jak chtela Bree spachat sebevrazdu a vubec ta zapletka kolem nich 4 a toho zabiteho Gabi otcima se mi nelibi.
No ale chapu, ze to nejak ukoncit musi - damy maji v realu premrstene pozadavky na penize
Ahoj holky, jsem taky fanynka Zoufalek, je to super seriál. Překvapilo mě, že už je osmá série
Já si je objednávám na origoš dvd, prozatím mám prvních šest, sedmou snad přinese Ježíšek, ale hned jdu na ulož to a postahuju
V televizi to nesleduju, protože to dávají celkem pozdě ![]()
Na ulozto. cz byly všechny díly. Viděla jsem to už kdysi dávno a bylo tak vše! Jaké hledáš? Pomůžu ti
@RencaVlkova
Díky. Takže 1. díl jsem viděla, 2. díl jsem si stáhla, ale nejde mi přehrát, 3. díl jsem viděla, 4. díl nemám, na ulož to není, 5. mám nahraný, 6. tam není, 7. mám, 8. stahuju a 9. mám. Takže pokud bys mi našla 4 a 6 byla bych Ti vděčná!
Děkuju. ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat? Osmá série jsou díly, co teď dávají na Prima Love ve všední den odpoledne? Díky
Ahoj holky at hledám jak chci tak na ulož to jsem našla jen tři díly z 8 serie.Vy jste na ulozto zaregistrovaný, že jste našly všechny díly
@žoffinka zaregistrovana nejsem a fakt tam vzdy najdu vsechno. Jen tusim, ze 6 dil z teto serie jsem nenasla dabovanej, ale jen s titulkama. Vetsinou stahuju v patek a hned mi tam ten posledni dil vyskoci jako prvni.
Tak mám zkouklé všechny díly…a těším se na čtvrtek. Fakt myslíte, že to celé skončí tím, že se Bree zastřelí? ![]()
@Sunnyess urcite ne, ale myslim, ze budem jeste koukat, taky uz se tesim, ma ta osmicka grady, ikdyz spousta veci uz je dost predvidatelnejch. Mne nejvic mrzi Lynette a Tom, asi uz se nedaj dohromady ![]()