Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 ano, to si ženská hned říká JÁ K NĚMU NEPATŘÍM, PROČ JSEM SI HO BRALA, TO JE ZNAMENÍ ![]()
jednou se mi ale „zaběhl“ zásnubák. Máme s manželem stejné mikiny do práce a já zásnubák do práce nikdy nebrala, protože se mi s ním špatně pracuje a měla jsem strach, že si ho zničím. No ale jednou jsem si ho vzala do práce a já NO CO, TAK SI HO DÁM DO KAPSY OD MIKINY a zapla na zip. Pak na něj na 2 dny zapoměla a pak jsme měli jít na večeři a já NO DO… KDE JE? Měla jsem několik hodin na to, abych prošmejdila celý byt, manžel byl v práci, takže v pohodě. Jenže přišel z práce a já ho nenašla
, hledala jsem i v té mikině… žádná díra v kapse, no prostě nic! Tak jsem mu to řekla s brekem, on byl v klidu, ale šlo vidět, že byl dotčen. Pak jsem se teda ještě jednou rozhodla, že prohledám kapsy v mikině a BYL TAM
ukázalo se, že jsem předtím hledala v manželově mikině ![]()
Já ho taky ztratila v kuchyni. Několik týdnů jsem čekala, jestli nevyplave, a našla jsem ho pak dva týdny po tom, co jsem si nechala dělat nový ![]()
Mě napadlo, jestli to není spíš prsten s narozením dítka? Jiřík 31.8.2013 tam je myslim, ale nevim přesně. ![]()
@JayLee píše:
a co když si ho dotycna sundala schvalne a hodila ho do more?![]()
![]()
a ted se ji vrati no
![]()
![]()
![]()
@JayLee píše:
Hm…koukam na fb majitelka prstenu je pry nalezena a dekuje vsemtak asi moje domenka nebyla ta prava
@JayLee píše:
Hm…koukam na fb majitelka prstenu je pry nalezena a dekuje vsemtak asi moje domenka nebyla ta prava
kde presne na fb to vidis? mohla bys dat odkaz? ![]()
Jen by mě mě zajímalo jestli se teda fakt dostal k majitelce, bylo by to super, vím asi jak by mi bylo kdybych ho ztratila, pokud ho teda nezahodila do moře schválně
![]()
@terinka4444 Já takhle naušnici
taky ji nemůžu najít… Přitom mi vypadla z ruky… a ani pod linkou není… skřítci ![]()
Dnes se našel v Praze snubák se jménem Ludka, případný majitel ať píše na martiafous@gmail.com