Zoufalá situace v partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.20 00:07

Nechapem 16 rokov vztahu a male mimčo hodit za hlavu koli byvalej laske, ktorej neklape vztah? Co viem na tu 3 kavu ho ťahala ona. On samozrejme neodmietol…len chcem vidieť ci by jej na mojom mieste bolo šumak ze si chodi somnou po kavickach
Mate pravdu nestat o takeho chlapa…cas vsetko vylieci

• Citovat
  • Upravit
42775
5.8.20 00:14
@Anonymní píše:
Nechapem 16 rokov vztahu a male mimčo hodit za hlavu koli byvalej laske, ktorej neklape vztah? Co viem na tu 3 kavu ho ťahala ona. On samozrejme neodmietol…len chcem vidieť ci by jej na mojom mieste bolo šumak ze si chodi somnou po kavickach

Ona bohužel jen využila situace, kdyby nechtěl nedošlo by k tomu. Nestojí za trápení… Znám pár holek co mají dítě a fajn nového chlapa… Někdy otec nestojí za nic. A je hrozné, že se to u vás projevilo po tolika letech. Člověk někdy kouká s kým žije :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.8.20 07:18

Myslím, že je teď v té prvotní fázi zamilovanosti, kdy nevidí/neslyší. Mrzí mě to, přeji hodně sil, bude to těžké, ale zvládneš to. Jak tu už někdo psal, hned se vrhni na praktické věci (bydlení, peníze apod.) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8868
5.8.20 07:35
@Anonymní píše:

Ano je to možné, protože pro něj jsi nikdy nebyla jednička, ale náhrada a teď vycítil příležitost, jak se ke své velké lásce znova dostat. Aspoň vidíš proč si tě po tak dlouhém vztahu nevzal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
5.8.20 07:48
@Anonymní píše:

Stáhni ho o výživné a nech ho jít. Žádnými scénkami ho zpátky nepřivoláš. Máš kde bydlet? Čí je bydlení? Zvládneš to finančně sama? Pomůžou Ti rodiče?

Já bych se chlapa nedoprošovala. Nechce být se mnou a s dítětem, tak ať jde k čertu.
Potřebuješ mít kde bydlet, mít vyřešené financování a péči o dítě.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
5.8.20 07:57

Vyres co nejdrive vsechny prakticke veci a nech ho jit. Boli to, ale ver mi, ze i kdyby se ted z jakehokoliv duvodu rozhodl zustat, ta hrozba odchodu by mezi vami stale visela a v neustalem napeti, strachu a obavach se zit neda. Vzdyt te i s malym miminkem opustil prakticky ze dne na den, po sestnactiletem vztahu a to na zaklade tri kav. Mozna to v sobe nemel zpracovane, mozna je to jeho osudovka a mozna proste jen nevi co chce. Ty mas ale male dite, ktere te potrebuje a nemas cas cekat, doufat a v pripade navratu dumat, kdy se to bude opakovat.
Zivot proste obcas neni fer.

• Citovat
  • Upravit
1853
5.8.20 07:59

Ne fakt to tvoje vina neni. V tehle situacich nejlepe pomuze dotycneho velmi tvrde vratit do reality. Nemilujes me? Tady je navrh rozdeleni pece, tady vyzivne na mne a dite. Stehujeme se zitra a podavam to na ospod. Nektere typky tohle docela rychle probere. Mam z toho tveho i trochu pocit, ze zkousi co si muze dovolit. Nenechavala bych ho zajit moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
5.8.20 08:07

Čo robiť? No já bych si užívala dítěte a počkala jak to partner vyřeší. A pak si našla lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
5.8.20 08:47
@Anonymní píše:

Prosimtě proč furt řešíš to kafe a jestli jsi v právu, že Ti to vadí. Vždyť o to tady vůbec nejde! Jde o to, že chlap se zamiloval jinde asi už dávno před kávou a prostě s Tebou nechce bejt, i kdybys mu dovolila deset kafí. Už to, že si na ni bral tehdy číslo značí to, že už nebyl ve vztahu spokojenej. Spokojenýmu chlapovi by se stačilo toho bráchy zeptat, jak se jí daří, nic víc. Zakladatelko, je mi to líto, ale nejlepší řešení je momentálně rozchod.

• Citovat
  • Upravit
2923
5.8.20 09:15
@Mišu G píše:
Prosimtě proč furt řešíš to kafe a jestli jsi v právu, že Ti to vadí. Vždyť o to tady vůbec nejde! Jde o to, že chlap se zamiloval jinde asi už dávno před kávou a prostě s Tebou nechce bejt, i kdybys mu dovolila deset kafí. Už to, že si na ni bral tehdy číslo značí to, že už nebyl ve vztahu spokojenej. Spokojenýmu chlapovi by se stačilo toho bráchy zeptat, jak se jí daří, nic víc. Zakladatelko, je mi to líto, ale nejlepší řešení je momentálně rozchod.

Souhlasim, že vůbec nejde o žádný kafe. V tý době už bylo dávno rozhodnuto. Vždyť i to, že ve vztahu zůstává jen kvůli dítěti, řekl dávno před tím. A taky myslim, že úplný původ průšvihu byl, když vycítil příležitost a řekl si o číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.20 10:23

Žienky ďakujem za vaše reakcie :kytka: je to naozaj ťažke…som typ pre rodinu a urobila by som všetko aby to klapalo ale už to fakt nema cenu hlavne sa nedoprosovať a nerobiť zo seba chudinku…
Je možne, že oľutuje…
Kde sa hladaju spravny chlapi? Kto ma s dietatom bude chcieť?
Mam kam isť mam rodiče pomožu mi…su 300km daleko

• Citovat
  • Upravit
5.8.20 13:45

Teď ho zpátky nepřetáhneš, už před tou první kávou tě odsunul na druhou kolej. Časem třeba taky pozná, že přišel o nějaký servis a že ta jeho dávná láska nebude taky tak dokonalá jak ji teď vidí.

Odejdi, nedoprošuj se a ani se na nic neptej (jen by ti to ublížilo). Jak postupovat dál ti zde už poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.8.20 21:34

Vis, cim by u me skoncil? Ne tim, ze se zamiloval jinde, to dokazu jako clovek pochopit. Ale sakra ma byt chlap a bud narovinu rict, sorry, miluju ji a chci a ni byt, nebo se profackovat a netahat do toho matku sveho ditete. Ale tohle ubohy delani scen a ulehcovani vlastnimu svedomi tim, ze z tebe udela mrchu a stihacku, to je hnus. At si jde, kdyz k tobe ocividne nema dost ucty ani na omluvu a slusnej rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
5.8.20 21:56

To je tady pořád jak přes kopírák a je to strašné. Chlapi nezralí, chovající se jak umanuté děcka, že si upletou dítě nebo děti a pak si vzpomenou, že vlastně manželku nemilují a nechtějí s ní být a chtějí volnost a najednou se opráší stará láska, najde nová láska…
Ta ženská to evidentně doma nemá v pořádku, když s ním vysedává denně po kávičkách. Asi se svěřují jeden druhému, jak jsou doma nešťastní a jaké mají doma fůrie a sv. ňáky.
Já vím, že teď je to pro tebe moc těžké, ale já bych miu okamžitě dala jasné hranice a pokud by je nedodržel, tak bych ten vztah ukončila.
Buď je krátkodobě pomatený a v momentě, kdy ty mu nastavíš pravidla a on uvidí, že to myslíš vážně, tak se stáhne. Nebo mu to bude jedno a pak je načase jít pryč, pokud je takto labilní, nebude to tato, bude to jiná.
Určitě už bych mu další kávy s touto paní netolerovala, a to teda nemám ve zvyku určovat chlapovi, s kým půjde posedět, nicméně máme v okolí taky jednu, u které vím, že pokud by šel s ní, tak bych řádila jak černá ruka.
Drž se a opravdu si nenech s. át na hlavu.
Hlavně pokud půjdete od sebe, tak neskoč hned do jiného vztahu. Osamostatni se, postav se na vlastní nohy, uspořádej si život a pak teprve vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.20 22:29
@bigl píše:
To je tady pořád jak přes kopírák a je to strašné. Chlapi nezralí, chovající se jak umanuté děcka, že si upletou dítě nebo děti a pak si vzpomenou, že vlastně manželku nemilují a nechtějí s ní být a chtějí volnost a najednou se opráší stará láska, najde nová láska…
Ta ženská to evidentně doma nemá v pořádku, když s ním vysedává denně po kávičkách. Asi se svěřují jeden druhému, jak jsou doma nešťastní a jaké mají doma fůrie a sv. ňáky.
Já vím, že teď je to pro tebe moc těžké, ale já bych miu okamžitě dala jasné hranice a pokud by je nedodržel, tak bych ten vztah ukončila.
Buď je krátkodobě pomatený a v momentě, kdy ty mu nastavíš pravidla a on uvidí, že to myslíš vážně, tak se stáhne. Nebo mu to bude jedno a pak je načase jít pryč, pokud je takto labilní, nebude to tato, bude to jiná.
Určitě už bych mu další kávy s touto paní netolerovala, a to teda nemám ve zvyku určovat chlapovi, s kým půjde posedět, nicméně máme v okolí taky jednu, u které vím, že pokud by šel s ní, tak bych řádila jak černá ruka.
Drž se a opravdu si nenech s. át na hlavu.
Hlavně pokud půjdete od sebe, tak neskoč hned do jiného vztahu. Osamostatni se, postav se na vlastní nohy, uspořádej si život a pak teprve vztah.

@bigl Prave, že sa jej sťažoval jaka som stíhačka a jak on není šťastny…a čo nepochopím s tym sa mi priznal že jej vyklopil, že mi bol v minulosti neverný.
Ano už vtedy som mala odísť, bola som hlupa, chcela som zachraňovať tie roky vzťahu odpustila som, ale odpustiť neveru bola chyba…je to tu zas.. prežívam hrozne obdobie :,( pre malého tátu a kompletnú rodinu.
Proste si neviem predstaviť žiť sama s malým

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí