Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Zdravím všecny příznivkyně zumby! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte tip kam tady v ČB jít na zumbu? Vyhovovalo by mi chodit k večeru, až manžel přijde z práce. Předem děkuji za tipy + ceny prosím, díííky!
Fabrika ( u Prioru) http://www.scfabrika.cz/
Ahoj, proč anonymně? ![]()
S kamarádkou chodíme k Radce Smékalové. Cvičí v Loděnici (tam jak je přístaviště, kousek od bejbycentra). Rozhodně ji můžu doporučit, cvičí se před zrcadlem, hodiny mají příjemnou atmosféru a hlavně Radka má podle mě příjemnější styl než jiní instruktoři, protože už má nějakou taneční průpravu. Jo a hodina stojí jen 60 korun.
@Anonymní píše:
Zdravím všecny příznivkyně zumby! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte tip kam tady v ČB jít na zumbu? Vyhovovalo by mi chodit k večeru, až manžel přijde z práce. Předem děkuji za tipy + ceny prosím, díííky!
Ahojky taky bych chtěla chodit na zumbu ale samotný se mi nechce
když budete chtít písněte mi zprávu
Kamarádka chodila do Besedy a myslím, že tam stojí hodina taky okolo 60-80,–kč to si nejsem jistá ![]()
Já mohu doporučit již zmíněnou Fabriku a lektorku Veroniku Sestakovou je naprosto super!
Teda koukám jak puk, nevím proč se mi to ukázalo jako anonym, asi jsem na něco špatně klikla
díky
Prosimtě ta Radka, tak to je jak je tam to supr fitko?
A jak ta hodina probíhá?
@Kokoska1985 píše:
Teda koukám jak puk, nevím proč se mi to ukázalo jako anonym, asi jsem na něco špatně klikladíky
Prosimtě ta Radka, tak to je jak je tam to supr fitko?
A jak ta hodina probíhá?
Nevím co přesně myslíš, ale jo, dole je fitko, nahoře je zrcadlový sál, kde se teď cvičí zumba.
@Kokoska1985 Hodina v neděli probíhá standardně, tančí se na písničky, ve čtvrtek bývá toning, což znamená, že se tančí se zumba činkama a ještě k tomu bývá i posilovací část.
Tak ja se pripojim a doporucuji Radku, supr sestavy, pohodova hodina, kdyz potrebuji kroky vysvetli, dokonce dela i pisnicky na prani
strida se to i s hodinama s posilovanim - toning zumba, takze parada! nejsem zadny hubenour a potrebuju neco shodit, takze mi to fakt vyhovuje ![]()
@Renčí2 píše:
Nevím co přesně myslíš, ale jo, dole je fitko, nahoře je zrcadlový sál, kde se teď cvičí zumba.
byla jsem tam právě i několikrát ve fitku, mají tam snad všechno možné i nemožné a supr trenéry a nevěděla jsem, že je tam i zumba
takže hodiny jsou čtvrtek a neděle? a to se tam musím nějak přihlásit? mám jí zavolat? prosimtě a jsou to hodiny pro jak pokročilé? já jsem úplný začátečník ![]()
@petula.bir koukám, že máš děti stejné staré jaké já ![]()
Tak jestli to chceš zkusit, tak pojď
Kdyžtak mi písni zprávu, jestli chceš
.
@Kokoska1985 píše:
byla jsem tam právě i několikrát ve fitku, mají tam snad všechno možné i nemožné a supr trenéry a nevěděla jsem, že je tam i zumbatakže hodiny jsou čtvrtek a neděle? a to se tam musím nějak přihlásit? mám jí zavolat? prosimtě a jsou to hodiny pro jak pokročilé? já jsem úplný začátečník
No pokud vím, tak nikdo nerozlišuje při zumbě začátečníky a pokročilé
, prostě přijdeš a cvičíš
.
Jestli chceš, můžeš se k ní přihlásit tady:
http://www.supersaas.cz/…/Radka/Zumba?…, jinak odkaz jsem dávala už výše.