Zumba České Budějovice

Anonymní
5.2.13 20:05

Zumba České Budějovice

Zdravím všecny příznivkyně zumby! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte tip kam tady v ČB jít na zumbu? Vyhovovalo by mi chodit k večeru, až manžel přijde z práce. Předem děkuji za tipy + ceny prosím, díííky! :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3370
5.2.13 20:09
@Anonymní píše:
Zdravím všecny příznivkyně zumby! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte tip kam tady v ČB jít na zumbu? Vyhovovalo by mi chodit k večeru, až manžel přijde z práce. Předem děkuji za tipy + ceny prosím, díííky! :dance:

Fabrika ( u Prioru) http://www.scfabrika.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.2.13 20:16

Ahoj, proč anonymně? :lol:

S kamarádkou chodíme k Radce Smékalové. Cvičí v Loděnici (tam jak je přístaviště, kousek od bejbycentra). Rozhodně ji můžu doporučit, cvičí se před zrcadlem, hodiny mají příjemnou atmosféru a hlavně Radka má podle mě příjemnější styl než jiní instruktoři, protože už má nějakou taneční průpravu. Jo a hodina stojí jen 60 korun.

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
5.2.13 20:17
  • Citovat
  • Upravit
3003
5.2.13 20:21
@Anonymní píše:
Zdravím všecny příznivkyně zumby! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte tip kam tady v ČB jít na zumbu? Vyhovovalo by mi chodit k večeru, až manžel přijde z práce. Předem děkuji za tipy + ceny prosím, díííky! :dance:

Ahojky taky bych chtěla chodit na zumbu ale samotný se mi nechce :-( když budete chtít písněte mi zprávu :-) Kamarádka chodila do Besedy a myslím, že tam stojí hodina taky okolo 60-80,–kč to si nejsem jistá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.2.13 20:24

Já mohu doporučit již zmíněnou Fabriku a lektorku Veroniku Sestakovou je naprosto super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 20:27

Teda koukám jak puk, nevím proč se mi to ukázalo jako anonym, asi jsem na něco špatně klikla :mrgreen: díky

Prosimtě ta Radka, tak to je jak je tam to supr fitko?

A jak ta hodina probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.2.13 20:30
@Kokoska1985 píše:
Teda koukám jak puk, nevím proč se mi to ukázalo jako anonym, asi jsem na něco špatně klikla :mrgreen: díky

Prosimtě ta Radka, tak to je jak je tam to supr fitko?

A jak ta hodina probíhá?

Nevím co přesně myslíš, ale jo, dole je fitko, nahoře je zrcadlový sál, kde se teď cvičí zumba.

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
5.2.13 20:32

@Kokoska1985 Hodina v neděli probíhá standardně, tančí se na písničky, ve čtvrtek bývá toning, což znamená, že se tančí se zumba činkama a ještě k tomu bývá i posilovací část.

• Citovat
  • Upravit
3721
5.2.13 20:33

Tak ja se pripojim a doporucuji Radku, supr sestavy, pohodova hodina, kdyz potrebuji kroky vysvetli, dokonce dela i pisnicky na prani :lol: strida se to i s hodinama s posilovanim - toning zumba, takze parada! nejsem zadny hubenour a potrebuju neco shodit, takze mi to fakt vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 20:34
@Renčí2 píše:
Nevím co přesně myslíš, ale jo, dole je fitko, nahoře je zrcadlový sál, kde se teď cvičí zumba.

byla jsem tam právě i několikrát ve fitku, mají tam snad všechno možné i nemožné a supr trenéry a nevěděla jsem, že je tam i zumba 8o takže hodiny jsou čtvrtek a neděle? a to se tam musím nějak přihlásit? mám jí zavolat? prosimtě a jsou to hodiny pro jak pokročilé? já jsem úplný začátečník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.2.13 20:36

@petula.bir koukám, že máš děti stejné staré jaké já :lol:
Tak jestli to chceš zkusit, tak pojď :D Kdyžtak mi písni zprávu, jestli chceš :).

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
5.2.13 20:41

@Zdeni90 čau, Zdeni :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3721
5.2.13 20:42
@Renčí2 píše:
@Zdeni90 čau, Zdeni :mavam:

Ahooooj :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.2.13 21:31
@Kokoska1985 píše:
byla jsem tam právě i několikrát ve fitku, mají tam snad všechno možné i nemožné a supr trenéry a nevěděla jsem, že je tam i zumba 8o takže hodiny jsou čtvrtek a neděle? a to se tam musím nějak přihlásit? mám jí zavolat? prosimtě a jsou to hodiny pro jak pokročilé? já jsem úplný začátečník :mrgreen:

No pokud vím, tak nikdo nerozlišuje při zumbě začátečníky a pokročilé :lol:, prostě přijdeš a cvičíš :D.
Jestli chceš, můžeš se k ní přihlásit tady:
http://www.supersaas.cz/…/Radka/Zumba?…, jinak odkaz jsem dávala už výše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková