Zvláštní situace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
23.6.21 10:19
@belladonna píše:
Dítě už spalo. Takže mu to bylo fuk. Primárně utesovala dítě.

Primárně myslela na sebe a bylo jí jedno, jestli se dítě přenesením nebo teplejší místností vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.21 10:20
@Baba píše:
Popis je jen z jedné strany a je jasné, že je pořádně překroucený. Kolik je tam reálného a kolik jsou ublížené pocity zakladatelky? Mimino koukající na babičku, aby se na ni mohlo usmát? To je fakt slušný úlet a s hormonama nemá společného nic. To je jen obyčejná manipulace. Chce být litována, no tak se jí to u někoho povedlo. Já lituju to mimino.

Prave to její psaní je mimo a je jasné, že se nechová racionálně. Ale to ji přejde, jako mě. Řešíme tuto situaci, kdo ví, jak to bylo. Ale jestli takto, tak to i ty dvě silně přestřelily a ty neomlouvá nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
23.6.21 10:20

@Baba a v cem konkretne litujes mimino? Cim mu matka skodi, aby muselo byt litovano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.21 10:21
@e008 píše:
@Baba vsak ona chtela jit spat do te same mistnosti a ony ji to zakazaly, to mi prijde padle na hlavu.

Ony jí to zakázaly? Cituj, kde. Ony se jí snažily přesvědčit, ať ho nechá tam, kde je, protože tam už v klidu spí a je tam chladněji. Na tom není žádné zakazování, to je jen snaha trochu jí ukázat, že se chová iracionálně a nikoli v zájmu dítěte. No, říct si nenechala a dítě přenesla do místnosti, kde je hic, a která je průchoďák. Nějak v tom ty zájmy miminka nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.6.21 10:22

Myslím, že jste divné všechny tři. Je normální chtít spát se svým dítětem a ostatní by to měli respektovat. Když to nechápou, tak jsou divné. Tady je právo na tvé straně. No a ty jsi divná přesně kvůli tomu, co už tu zmiňovaly ostatní holky. Ve svém příspěvku šíleně emotivně přehráváš. To s tím díváním se na babičku je vyloženě citové vydírání. Vy jste spolu pohádané, atmosféra na bodu mrazu a ty ráno uděláš scénu, že babička nelaškuje s vnoučkem. Já taky nemám po hádce náladu s někým laškovat. :nevim: I s tím otevíráním dveří a splachováním přeháníš. Nám přes den v tomhle věku úplně běžně spalo dítě v hnízdě na gauči a my jsme normálně fungovali. Vy jste tam zřejmě často a to chození po špičkách může být omezující, když člověk má potichoučku otevírat dveře, pouštět vodu a spláchnout záchod (ehm) a stihnout být čas v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.21 10:23
@unuděná píše:
Ony jí to zakázaly? Cituj, kde. Ony se jí snažily přesvědčit, ať ho nechá tam, kde je, protože tam už v klidu spí a je tam chladněji. Na tom není žádné zakazování, to je jen snaha trochu jí ukázat, že se chová iracionálně a nikoli v zájmu dítěte. No, říct si nenechala a dítě přenesla do místnosti, kde je hic, a která je průchoďák. Nějak v tom ty zájmy miminka nevidím.

Zájem miminka je mít i spokojeno matku. Já bych chtěla taky spát s dítětem. Přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
23.6.21 10:24

@unuděná vzdyt pise, ze jim rekla, ze bude spat na zemi, pokud by souhlasily, tak by tam asi spala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.21 10:26
@e008 píše:
@unuděná vzdyt pise, ze jim rekla, ze bude spat na zemi, pokud by souhlasily, tak by tam asi spala, ne?

Taky pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
23.6.21 10:27

@Serpentini kazde dite jine, dcera spala pri cemkoliv, syn se vzbudil i po lupnuti kloubu na noze a odnaucit to teda rozhodne neslo. A teda jeden den za cas brat ohledy na miminko me teda neprijde nijaka obet pro babicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@belladonna píše:
Zájem miminka je mít i spokojeno matku. Já bych chtěla taky spát s dítětem. Přirozené.

O tom ale diskuze vůbec není. Jde o to, jakým způsobem se tam do sebe pustily. Zkrátka jak jsem psala, nevěřím, že by sestra něco namítala, kdyby ona normálně řekla „půjdu si lehnout k němu, klidně na zem, abych ho mohla nakojit hned, jak se probudí a nevřískal na celý barák“. Stejně tak pokud by zachovala klid a řekla „nepotřebuju se vyspat bez něj, spíme spolu v pohodě a navíc kojím“, tak by jí přece nebránily být s dítětem :roll: Ze stylu, jakým si evidentně přikresluje celou situaci ve svůj prospěch, je zkrátka dost nemožné zjistit, kde je pravda. Skoro si říkám, zda to není šikovný troll. Beztak nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@e008 píše:
@Baba a v cem konkretne litujes mimino? Cim mu matka skodi, aby muselo byt litovano?
Že má trhlou matku, co myslí nejdřív na sebe, a zároveň citově vydírá a manipuluje s ostatníma.
A ještě je pěkná pohádkářka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
23.6.21 10:29
@Lily Evans píše:
Ale to víš, že jde. Nikdy nebrečím před lidma, například, a chtít se mi může kolik chce, prostě se tomu nepodvolím.

To seš dobrá. To nezvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.21 10:30
@e008 píše:
@unuděná vzdyt pise, ze jim rekla, ze bude spat na zemi, pokud by souhlasily, tak by tam asi spala, ne?

Přečti si ten příspěvek znovu. O tom, zda sestra „zakázala“ nebo ne spát na zemi není nikde ani zmínka. Jen, že pak navrhla, že si ho vezme někam, kde s ním spát může (z toho mi vyplývá, že na zemi to asi z nějakého důvodu nešlo (málo místa? nebyla matrace?). Pak ho vzala a přenesla jinam. To už taky mohla být tak v ráži, že jí šly matka s dcerou radši z cesty, když viděly, že veškeré domluvy končí její hysterií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.6.21 10:31
@Baba píše:
No zakladatelka ho evidentně jako panenku má. Jinak by mimino nechala spát tam, kde je mu dobře a nestarala by se o sebe.

Ale ona pise, ze si k nemu chtela dat matraci, ale sestra ji to nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
23.6.21 10:32

@Baba :roll: dite ted potrebuje matku, to co pises si zjistila z par komentaru? Tak to lituju tve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová