Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@belladonna píše:
To nemůžeme řešit, nebyly jsme u toho.
Tak jasně, ale když jsme u toho nebyly, nemůžeme řešit vůbec nic. 11 stran dedukcí ze všech směrů
![]()
@unuděná problem je v tom, ze tady vetsina uzivatelek se snazi presvedcit zakladatelku, ze neni normalni, aby pozadovala spat v jedne mistnosti s 5mesicnim miminkem, i kdyz na to ma plne pravo.
Vzhledem, že je miminku 5 měsíců, tak naprosto chápu, že chce zakladatelka s ním spát v jednom pokoji. Mám pocit, že maminky takto malých dětí mají ten spánech „lehčí“ a probudí se, když se něco děje.
@smajlik40 presne to jsem psala. Navic po probuzeni v noci se dite dlouhou dobu uklidnilo jen se mnou. Pokud sel z obyvaku manzel, akorat se vic probralo a rvalo jak na lesy ![]()
@e008 píše:
@unuděná problem je v tom, ze tady vetsina uzivatelek se snazi presvedcit zakladatelku, ze neni normalni, aby pozadovala spat v jedne mistnosti s 5mesicnim miminkem, i kdyz na to ma plne pravo.
Které probůh?
To jsem si teda opravdu nevšimla. Maximálně tu padlo něco ve smyslu, že tedy klidně mohla spát v té vedlejší místnosti, dokud se malý nevzbudí
O tom, že není normální požadovat spaní s kojencem v jedné místnosti, nikdo nepsal.
@unuděná píše:
Které probůh?To jsem si teda opravdu nevšimla. Maximálně tu padlo něco ve smyslu, že tedy klidně mohla spát v té vedlejší místnosti, dokud se malý nevzbudí
O tom, že není normální požadovat spaní s kojencem v jedné místnosti, nikdo nepsal.
A ty příspěvky o hysterii a nezdravé fixaci byly teda o čem, když ne o tom?
@e008 píše:
@unuděná zkus si precist ty s tou nezdravou fixaci
Až na to, že ty v drtivé většině reagovaly na ty její výkřiky, jak bez dítěte neusne, že ho vedle sebe potřebuje a že je na něj zvyklá. To je samozřejmě logické u 99% matek. Ale takhle napsané, se všemi těmi emotivními kličkami a smajlíky, to svědčí o přehnané fixaci, která prostě nikdy není ve prospěch dítěte ![]()
Kdyby chtěli kojence odnést do jiného patra, do jiného bytu, tak bych zakladatelku chápala. Myslím, že ji chtěla matka se sestrou nechat vyspat.
Z jednoduchých věcí se stávají zbytečně dramata.
@unuděná píše:
Až na to, že ty v drtivé většině reagovaly na ty její výkřiky, jak bez dítěte neusne, že ho vedle sebe potřebuje a že je na něj zvyklá. To je samozřejmě logické u 99% matek. Ale takhle napsané, se všemi těmi emotivními kličkami a smajlíky, to svědčí o přehnané fixaci, která prostě nikdy není ve prospěch dítěte
Jaké výkřiky? Nikde nečtu že by na ně křičela.
@AjaF píše:
Kdyby chtěli kojence odnést do jiného patra, do jiného bytu, tak bych zakladatelku chápala. Myslím, že ji chtěla matka se sestrou nechat vyspat.
Z jednoduchých věcí se stávají zbytečně dramata.
a proto následně couraly sem a tam, a byly hlučnější než obvykle
aby se vypsala
to je chování uražených děcek na pískovišti
@AjaF no spis nechapu, proc delat pro nekoho neco, o co nestoji.
@Keyllah chtely ji dat co proto, nekteri to holt maji v povaze
A já podle hysterie myslela, že mělo spát na jiné planetě a ono šlo jen o jiný pokoj, aha.