Zvláštní zamilovanost

Natala14
25.12.17 14:19

Zvláštní zamilovanost

Ahoj, chci se zeptat jestli to měl někdo taky.
Chodila jsem s klukem 3 roky od té doby jsem neměla vztah, prostě jen nějaky bokovky na jednu noc, teď jsem nastoupila do nové práce byl tam kluk strašně se mi líbil jeho styl měl kapucu černou a obličej mu nešel skoro vidět jen mu v ty černy kapuce svítily ty modrý oči, tak zvláštně se na mě díval, vedoucí mu řekla ať si to sundá, malém jsem skolabovala, on vypadá jako můj bývalý přítel, zamilovala jsem se total. Nedokážu to popsat, ale myslím na něj porad, zamilovala jsem se do jeho vzhledu? nebo? napište zažil někdo něco podobnýho? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
25.12.17 14:27
@Natala14 píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli to měl někdo taky.
Chodila jsem s klukem 3 roky od té doby jsem neměla vztah, prostě jen nějaky bokovky na jednu noc, teď jsem nastoupila do nové práce byl tam kluk strašně se mi líbil jeho styl měl kapucu černou a obličej mu nešel skoro vidět jen mu v ty černy kapuce svítily ty modrý oči, tak zvláštně se na mě díval, vedoucí mu řekla ať si to sundá, malém jsem skolabovala, on vypadá jako můj bývalý přítel, zamilovala jsem se total. Nedokážu to popsat, ale myslím na něj porad, zamilovala jsem se do jeho vzhledu? nebo? napište zažil někdo něco podobnýho? :oops:

není trochu upír? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.12.17 14:27

Co je na tom ta zvláštní zamilovanost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
25.12.17 14:31

Tobe je 16? Nebo prodělávás pozdní pubertu? Jinak si to nedokážu vysvětlit…

• Citovat
  • Upravit
677
25.12.17 14:52

Ano naprosto tě chápu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 15:01

Ja to taky chapu, proste se Ti libi a zajima Te. Co je na tom zvlastniho? Jsi okouzlena stejnym typem, jako byl byvaly pritel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
25.12.17 16:41

Holt jsi na jeden typ chlapů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
25.12.17 16:51

Podle stylu psaní jde opět o uživatelku, která tu zakládá pod různými nicky nesmyslné diskuze a baví se tím. Po čase napíše vulgární výsměšný přízpěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová