Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maoam
18.3.11 14:40

Taky souhlasím s tím, že ty větší si snad kvůli svému renomé nedovolí dělat mrtvého brouka.. Druhá věc je, že z provozovatele se může vyklubat podvodník a nebude chtít dodat služby tak jak byly popsány nebo vůbec :-?
K tomu nebeslev.cz si můžete přečíst něco v téhle diskuzi diskuze k slevovému serveru nebeslev.cz

Osobne se mi zda, ze prodavaji tak velke mnozstvi kuponu, ktere tezko provozovatel muze zvladnout, resp. rezervace je pak hodne obtizna a otazka je, jestli ta sleva za to pak stojí.

O konkrétním prvozovateli, se kterým mají někteří špatné zkušenosti si můžete přečíst tady (zase zde figuruje nebeslev, ale není samo :-? )

• Citovat
  • Upravit
Tom765
4.7.11 17:30

Dobře Vám tak

:-D :-D přeju Vám to!!! Když jsem v září psal do diskuze na Nebeslev aby jste nebyli hloupí a nekupovali to, že firma poskytující zážitky takovou slevu dát nemůže (jsem z oboru) tak se strhla vlna kritiky na moji hlavu. A teď jsou v exekuci. :-) Lidé kteří přemýšlí zde nenakupují tyto věci. Dobře vám tak.

• Citovat
  • Upravit
Saša833
29.9.11 10:18

Nebe slev a Kup to nej

Je až neskutečné chování obou společností Nebe slev a Kup to nej. O kup to nej je zde napsáno již hodně ale o Nebe slev ne. Tyto firmy spolu až nápadně často spolupracují až to ve mě vzbuzuje podezření na nějaké neoficiální propojení. Ale zpět k tématu proč jsem píšu. Pokud někdo plánujete něco koupit prvně si přečtěte informace na tomto odkazu - http://www.balony.eu/…slev-cz.html

Pozn. Po vložení tohoto odkazu do diskuze a položení otázky zda je pravda co se píše mně zamezili přístup na jejich portál (dle mé IP adresy). Tato diskuze je tedy zcela účelová a všechny kdo nechválí hned zablokují. Pro mě opravdu nepochopitelné.

• Citovat
  • Upravit
12.10.11 13:00

Dejte si pozor na peníze

Pozor !!! na KUP TO NEJ. Sice komunikují, ale je Vám to k ničemu - peníze nevrátí. Objednala jsem si u nich vznášedlo za 1500 a celé léto mimo provoz, peníze vrátit nechtějí a pořád se vymlouvají. Budu je žalovat. Vyhozené peníze, jestli chcete slevu na sáňky a možná je dostat v srpnu tak máte příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.10.11 13:43

Jaroslavo, doporučuji Vám kontaktovat stránky (slevomat,…), na kterých jste to koupila. Mně vrátil slevomat peníze. Také jsem měla let vznášedlem koupený u Kup to nej před loňskými Vánocemi… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.10.11 13:44

jestli jste tedy nekupovala přímo od agentury, to už bude muset být přes žalobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeanisha
21.10.11 14:25

Taky máme podobnou zkušenost, táta dostal loni na vánoce jízdu na Harley Davidson, celý natěšený si to rezervoval už v březnu. Hm, den před rezervovaným termínem přišla strohá sms, že z technických důvodů se zážitek nekoná. Tak jsme termín přerezervovali o měsíc později. Opět den předem, voláme tam, kde si motorku vyzvednout, telefon nikdo nezvedá, vzápětí příchozí sms - Váš zážitek rušíme z technických důvodů. Kupodivu se situace dnes opakuje pouze s jiným odůvodněním, voláme, v kolik hodin si tedy máme motorku vyzvednout, vzápětí sms - zážitek se nekoná z důvodu nepřízně počasí, přičemž podle předpovědí má být jasno. Začínám mít nemilé tušení, že se jedná o pěkný podfuk, sbalili peníze a teď nás jenom šponují jak kšandy. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Pavell H.
23.11.11 17:57

Nebe slev a Kup to nej

Zadejte si do živnostenského rejstříku IČ, ze stránek Kuptonej.cz a zjistíte proč se vám zdá tak nápadné, že tak často spolupracují s Nebeslev, obě firmy mají stejné majitele, kteří se schovávají pod společnost SOLEIL, s.r.o.

SOLEIL, s.r.o. provozuje Kuptonej i Nebe slev a v obchodní rejstříku na tuhle firmu najdete exekuci…

• Citovat
  • Upravit
TomicekTom
23.11.11 18:05

Kup to nej

Přesně tak, majitelem nebeslev.cz a kuptonej.cz je jedna osoba p.Doubrava.
musím říct, že je to mistrovské umění podvodu, to co předvádí. momentálně vydělává 2,5 milionu týdně na hlupácích co si koupí let balonem pro 2 osoby za cenu 2.899,–Kč. Po odečtení DPH
to prosím není ani na plyn do balonu, natož na naftu do auta, odměna pilota, odměna řidiče, amortizace balónu, telefony, pojistky, ..... a dalsí rezijní náklady. A mimochodem, jestliže proadli už 2 tisíce voucherů, tak by to 1 balonem lítali 27 let, protože za sezonu je mozne odletet cca 70 letů. A kdyby to chteli odlitat za 1 rok, tak by na to museli mít 27 balonu.
Mně spíše nejde na rozum, že není možné takovýto podvod zastavit ze dne na den nejakým úřadem, který by měl mít na to pravomoc.

• Citovat
  • Upravit
JanaaaJanaaa
20.6.12 15:52

Chci se zeptat, zda jste peníze za vouchery ze společnosti kuptonej nebo nebeslev dostali? Koupila jsem si zorbing a let vznášedlem od společnosti Paintball Morava, bylo to kupované přes nebeslev. cz a kralslev. cz Zážitek se nerealizoval, opět vymlouvání, rušené termíny apod. stejně jak tu psal někdo výše. Podařilo se Vám nějak peníze za neuskutečněné zážitky ze společností dostat? A jak?

• Citovat
  • Upravit
Jeanisha
20.6.12 16:04

Každý týden jsem psala emaily a dožadovala se vrácení zaplacené částky. Peníze nakonec po víc jak roce od zakoupení vrátili.

• Citovat
  • Upravit
JanaaaJanaaa
20.6.12 16:19

A kam konkrétně jste psala a kdo Vám peníze vrátil? Já zatím komunikuji s Paintball Morava, s poskytovatelem služby, který zážitek nerealizoval. Každý den slibují vrácení peněz a stále nic. Tak doufám, že budu úspěšná jako vy

• Citovat
  • Upravit
JanaaaJanaaa
20.6.12 16:32

… konkrétně s paní Královou řeším vyřízení vrácení peněz, zda s ní nemáte někdo zkušenost???

• Citovat
  • Upravit
Jeanisha
20.6.12 19:08

S paní Královou jsem také komunikovala. Pořád slibovala a slibovala, ale nakonec jsem se přeci jen dočkala. Ale pořád jsem ji bombardovala maily.

• Citovat
  • Upravit
JanaaaJanaaa
21.6.12 09:14

Bombarduju, tak doufám, že budu stejně úspěšná jako vy :-) Paní Králová Vám nakonec poslala peníze? Děkuji moc za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák