Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61155
17.5.16 12:41
@pussy85 píše:
Svou nesnasim od porodu. vsechno vi, vsechno zna.Jak vzniklo slovo tchyne? Spojenim slov tchor a svine :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.5.16 20:02
@Anonymní píše:
Zdravím, nemůžu si pomoci, ale jsem strašně alergická na tchýni…Chtěla bych se té alergie zbavit, ale nějak to nejde. Kdysi jsem ji měla ráda, povídaly jsme si spolu, pily kafíčko, svěřovala jsem se jí…ale na vše jsem doplatila. Tchýně všechno časem obrátila proti mne, ze mne si udělala skákací pohovku a začala mne urážet a zneužívat. To se mne velice dotklo, vůbec jsem nečekala, že je taková. No a teď už ji nemůžu ani cítit, nevěřím ji a i když to nerada říkám, spíše se bavíme jen sporadicky a už to není ono…Co s tím? Znáte to taky nebo to máte jinak?

Jako by ste mluvila přímo o mně :)
Ja s mojí tchyni s počátku vycházela skvěle ráda jsem za ní chodila byla jsem ráda když si vzala malého apod.. Ale postupem času taky začala vše otáčet proti me, hodně jsme se kvůli ní i doma hádali, no teď už k ní pomalu vůbec nechodím jen občas kdyz chce vidět malého ale to je fakt na par minut v podstatě uz před ní ani o ničem raději nemluvim protože nevím komu by to dal řekla, ještě ke všemu většinu věcí řekne úplně jinak nez říkám ja, drbna proste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.5.16 20:05
@Kobliha51 píše:
Ono to úplné otevření se, se skoro vždycky nevyplatí. Najednou koukáš a zjistíš, že jsi všechno na sebe řekla a ta druhá strana skoro nic. To platí ve vztahu, v zaměstnání, v rodině bohužel taky. Je to pro tebe poučení a už to zpátky nevezmeš. Stačí, když jí budeš slušně odpovídat a to vydržíš. Nenech se zatáhnout do drbů, neříkej jí na nic svůj názor. Obrátí to proti tobě. Je ti to asi líto, ale to přejde.

Přesně, proto už se raději moc nesveruji, možná je potřeba se občas pořádně vykecat, ale nemam nikoho blízkého komu bych mohla rict vše tak jak cítím, většinu se vše nakonec otočilo proti mě ať už to bylo od takových těch „přátel“ nebo rodiny… Raději říkám všem ze je vse dobrý a dal se nevyjadřuji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
17.5.16 20:39
@Elilen píše:
@novo123 Já ti rozumím. Kdybych měla jen kluky, taky se budu bát toho, že neuvidím vnoučata. Jenže snachy, které si s tchyni rozumi, tady nepisou.
Musíš doufat, že si budeš za pár let pamatovat, jak ti tchýně ublizovala. Což problém rozhodně nebude. :-) A nebudeš jednou taky tak vlezla, která všechno ví a umí.

Já sem píšu! Ale moc se mi tu nevěří! A ted vidím - já nejsem snacha, já jsem ta tchyně. Snacha sem nechodí, že nemá čas na hlouposti - no a že má děti 14 měsíců po sobě, tak nekecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
18.5.16 10:31
@pussy85 píše:
Svou nesnasim od porodu. vsechno vi, vsechno zna.Jak vzniklo slovo tchyne? Spojenim slov tchor a svine :mrgreen:

Představ si, až tohle někdo řekne o tobě, až si to tvé dítě přivede partnera a ty budeš tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.8.19 17:21
@Fíková píše:
Vem nohy na ramena. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.8.19 17:28

@pussy85 přesně:)já ještě před porodem, pak jsem to musela utnout. a mám klid. pokud teda nepřileze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová