0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
25.11.08 09:20

no to si snad sousedi delaji srandu ne??? :evil: nemate tam nejakou nastenku? napsala bych vystizny vzkaz!

sestru bych poslala nekam ale ja vim ono se to lehce mluvi taky neumim reagovat hned ale priste jse aspon pripravena na souboj :twisted:

ja jsem pekla vcera vecer linecke uff do jedenacti a do vanoc ho stejne sezerem pak po kom to to dit ma… :lol: zkusila jsem ho macet v cokolade ale klasicke je lepsi. ja to mam fajn ze ditko mezi chody tak pulhodinku zdrimne a kdyz nemuze usnout vezmu ji v lehatku s sebou do kuchyne a zapnu digestor :lol: to je hned tuha.

noni co tam pisou o naruci? ale jestli je to zas neco smutneho tak to radsi nepis uz jsem se tu narvala dost :D

ja nedelam nic zvlastniho, pracovala jsem dva roky v trafice v jednom supermerkatu nebo jak se tomu rika :D je to tam fajn hlavne prac. doba, delame od osmi do pul druhe a od pul druhe do pul sedme dalsi tyden, nerada bych o tu praci prisla protoze sehnat takovou nen zadna sranda. no ale uvidime co nam osud nachysta, samozrejme bych byla stokrat radsi s milackem tak drzte palce. ve ctvrtek se snad neco dozvim.

dneska slavime tri mesice! a v pul druhe prijdou vazit macka, snad mi nejak poradi jak na ni aby tak netloustla. vcera jsem ji po:,–(ia nahatou na nasi starou vahu a skoro osm kilo. teda doufam ze vazi spatne jinak se picnu. fakt bych nejradsi najela mrkev nebo neco lehciho,uvidime co mi rekne

juli zas vytuhla asi se pustim do pernicku…
nemate nekdo naky fajn recept? neco osvedceneho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.08 09:32

andul 8O chudacku tak ty sis taky uzila paneboze, musim si dat setsakra pozor aby se mi nikdy nic takoveho nestalo, jeste ze vas tu mam, clovek to obcas bere na lehkou vahu a nestesti je hned. jinak mas dobrou sousedku :lol: to je des nekteri lidi si musi vybijet zlost na nekom jinem jsou to chudaci. jo andul pochazim puvodne z havu, tady uz jsem ctyri a pul roku, jejda toto leti. do frydku jsme jezdili obcas parit 8) :lol: s kakanim by to melo byt normalni cetla jsem ze nektere deti nekakaji i deset dni a porad to neni zacpa pokud vypadaji spokojene, to bych teda chtela videt tu naloz potom…

nic jdu neco delat, prijde baba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
25.11.08 12:11

Leni,
vítej v klubu…sakra!!!! my sereme jak urvaný!!!! malej dostal děsnej průjem…za noc 8 plenek smradlavé vody v barvě zelenožluté!!!!!
Ráno jdem na stěry, prej to je infekce a prej ode mně 8O Jako jak????? Mě nic není , ani nebylo!!!!!! Malej je bledej a jak mu dám prso tak pláče a v bříšku mu to škvrká a zadeček má červenej......
Vůbec to nechápu!!!!!
Takže ani plavčo dnes nebylo a zítra uvidíme co a jak ???!!!!

Jinak vás zdravím a holky, žádné pády ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
25.11.08 13:22

ahoj,

my sme spat z 2. rehabilitacie. Teta nas nepochvalila, resp. sama som s jej priznala ze sme moc necvicili. Ale ja som fakt nemohla. Andy pritom vrieskal jak o dusu, a potom sa na mna este hodinu vycitavo pozeral…
Takze sme boli sprdnuti a mame cvicit dalej tie iste cviky. Som naozaj zvedava ako nam to pojde..

Kosti, najhorsie mate zac sebou uz nato nemysli. Hlavne ze sa nestalo nic coby malemu dlhodobo uskodilo. Takze to berme ako varovanie do buducna. Ale i tak musim povedat ze velky Tom je super. Popravde, keby sa to stalo mojmu pavlovi s malym, tak ja by som ho asi zabila. Takze Toma obdivujem ze zachoval chladnu hlavu a hlavne ti bol oporou.

Anduli, nuz i ty si si teda uzila…

Noniu, Anduli, na susedov sa vybodnite. Povedzte im ze mozu zacat nadavat az ked raz maly bude pustat naplno techno…teraz s tym ale bohuzial nemozete nic robit.

Ado - 8× za noc - tak to uz je srajda. Ono podla mna mozu baba chytit infekciu z toho jak vsetko teraz strkaju do pusy. Mam z toho nervy hlavne ked ako dnes sme v nemocnici, maly tam vsetko pri cviceni ochyta a sup rucku do pusinky..Ale tomu sa asi neda zabranit. Kym sme prisli domov aby som mu rucky umyla, tak uz ich mal i tak davno ocumlane.

Magdi, my sme na tom s vahou podobne, ale prestala som to riesit. Donutila som svokru aby vytiahla Pavlove fotky a div sa svete…pavel sa narodil 4,115 a Andy 4,2kg. V troch mesiacoch (mala pri fotkach Mutterpass) mal 7,35 a Andy taktiez presne 7,35kg. A fotky oboch su na nerozoznanie. Keby mali na sebe rovnake oblecenie, tak prisaham, ze by som nevedela ktory z nich je Andreas. Takze asi nie mliecko, ale genetika robi svoje… :D

tak a ja sa idem zamysliet nad tym ako sakra budem s malym 4× denne nelutostne cvicit vojtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.08 14:11

ahojíky, tak dnes máme slunno, akorát když sem šla ráno ke kadeřnici, byla sněhová vánice. To už tak bejvá :twisted: - myslela sem, že to tam Tomča zvládne, ale jak sem ho vybalila z kožuchu, pobekával a chtěl nosit. Eště že Tom došel brzo z práce a přišel aby ho tam nosil-zajímalo ho hrozně co ta Kamča(kadeřnice) dělá.
Aduš: jak dopadly testy? No co popisuješ, máme taky. Ale už dlouho.
Anduli: nám Tomík kaká tak jednou za 3 dni - zato ten „třetí“ den se zesere tak 3-4×. A tak jak popisuješ..(vodnaté)
Andul, to mně mrzí, že Sabík nezabral :cry: - jak sem ti psala v sms: my ho tak 3-4týdny už nedáváme, ale jak te te´d Tomík plačtivej, dala jsem mu ho asi 4 dni po sobě. Nám teda pomáhá…ještě jsem slyšela o „babycalm“-kámošce zabírá, lépe než Sabík.
Marco, ta PFka se moc povedla, Amálka je tam boží. Ty máš ale nápady! :wink:
tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.08 15:18

je adus to je divne kdyz ti nic nebylo, nemohl to spis chytit venku nebo v nake cekarne? a co to vlastne ma byt, strevni chripka? bobecek malej

julca ma 7kg 780g :D tak pry mame zkusit davat ji co ctyri hodiny a jak to mam asi udelat kdyz nevydrzi skoro ani ty tri… pry mam chodit na prochazky ale to ona rve i venku, to na veci nic nemeni. lezla mi na nervy krava, tvarila se jako bych to do ni snad lila schvalne, zenska co vsechno vi nejlip… to mam nejradsi, nakonec mi poradila mliko ktere je sytejsi ale nepribere po tom tolik, je pry vyrobeno schvalne pro miminka nenazranecky, tak to zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.08 15:39

deli rozumim ti uplne, ja bych s tim sekla hned kdyz bych videla ze se ji to nelibi. jsem moc mekka, bohuzel ale pro jejich dobro to delat musime. ja ji zas mam nechat rvat hlady asi podle nich… zas mi vnucovala ty svoje masaze, a julca u toho rvala hlady… chjo uz je pryc baba jaga.

leni a byla radikalni zmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
25.11.08 15:40

much, neviem sa na tvoju Emi vynadivat. Je krasna a velmi fotogenicka, to su fotky ako do casaku. No raz asi za Emi vyslem Andreasa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
25.11.08 15:42

magdi, to sa divim, ze ti na tu vahu hovoria take nezmysly. Mne zatial vsetci Mudrcovia povedali ze sa mam tesit ze Andy tak dobre prosperuje a ze je to v pohode…a mam ho kojit kedy chce..pritom su na tom s vahou skoro rovnako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.08 15:43

mam z vas vsech nejtezsi srpnatko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.08 15:45

no jo delli to ti reknou kdyz kojis ale kdyz ne tak uz to zas neni dobre. jo emi je nadhernaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.11.08 20:37

Kuk, tak jdu pokracovat ve vcerejsim romanu :D

Zuzi , jsem moc rada, ze uz kojo zvladate. Tak hezky pohodicka, klidek, vse bude dobre!! :D
Odsavacku zkusim zitra sehnat v lekarne. Ale nevim, nevim, jestli to bude mit nejkay efekt :? Pres den je to docela v poho, ale vecery jsou cim dal horsi :(
Jj, snizek je, tak si nezapomente zimni obuti :wink:

kosti , teda, to je zazitek :( Brrr, uplne se mi udelala husi kuze, jak jsem to cetla.
Jsem moc rada, ze jste v poradku a ver, ze si na Riky budu davat jeste vetsi pozor.
A mas bajecnyho chlapa!!! Posilame mu velkou 1* a Rad zlateho taty a manzela :wink:

Leni , se stolickou neporadim. My ji mame jak kdy. Posledni dobou dost hustou, barvy horcice.
Moc drzim palecky, at to brzy vychytate a jste zase v poho! Snad ta bezmlecna dieta pomuze :)
Tak mas novy uces - fakt radikalni zmena?

Elu , na zitra drzime palecky :D
A Ty mlicko mas a Tobiskovi nestaci a nebo uz Ti taky dochazi?
A co se tyka vymeny dr., tak snad mas na to pravo, ne? Myslim, ze pediatricka to pochopi :D

Marci , to je super, ze se tak lepsite!! Jen se divim, ze vam jeste nechali trminky. Snad by uz stacilo jen siroke baleni..
Amy je sikulka, ze se tak hezky otaci :D
Jo a PFko je SUPER!!!! :wink:

Noninko , jak chces omezit spanek 8O Vzdyt jsi tu pozde v noci a hned zas brzy rano. Tak to fakt nechapu.
No a na dnesek jsme mely buzeni po 3hodinach, tak jsem zvedava, jak to bude probihat dneska :)
Jo, holka, s Miskou si delej co ches, ale sousedi chteji mit svuj klidecek :lol: Prejem pevne nervy!!

Anduli , kakani mate v poho :D
Zazitek s Miskou je teda sileny. To aby se clovek bal dite dat kamkoli vys 8O
Ve ctvrtek budem drzet palecky, at u dr. dobre poridite!!! A taky prejem brzke klidne noci!! :D

magdi , to mas teda poradnou slecnu :lol: Jsem zvedava, jak zvladnete dietu :wink:

Adusko , jejejej, co si to zase vymyslite? :roll: :lol: Snad se to brzy zbavite. Drzime palecky, at stery dopadnou bore a je to jen nejaka blbustka :D

dello , jo, jo s vahou Andyho bud v klidu. U kojenych deti se to bere jinak. A ted dokonce sama vidis po kom to ma :lol:
Myslim na vas, at cviceni zvladnete!!

No Riky mi zase haleka, tak mizim. Snad druhe kojo pomuze a budem aspon chvilku v klidu spinkat :)
Dobrou a sladke sny vsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.11.08 21:15

Holky, co jste na UM, prosim vas. Jak to delate s lahvickama - mate nejaky sterilizator nebo jak myjete, cistite?
Asi mam blby dotaz, ale vubec netusim, co nas ceka a mam z toho svym zpusobem strach :(

No, tak jsem si myslela, z vydrzime do ctvrtka, ale ne. Zitra jdu k dr., at se neco hne. Takhle se trapime obe :( Pres den mlicko staci, ale vecer je to mazec. A k tomu nas jeste trapi prdiky :(
Chjo jo… uz aby ty nase deticky bastily rohliky :lol: Pak se snad v klidu vyspime aspon par hodin v kuse :wink:

Riky snad uz usnula, tak jdu taky chrnet, at jsem zitra aspon trosku pouzitelna :D

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.11.08 07:39

dobre rano! dusi, ja mam sterilizator od aventu a je supr, naskladam do nej lahve, dudliky, trochu vody a 5 minut v mikrovlnce je hezky sterilizuje jako 20 minut vyvareni. je to fajn, pac by se to melo delat denne. jinak je predtim normalne umyju jarem a dobre oplachnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
26.11.08 09:30

Dobré ráno,
včera jsme byli na kyčlíkách a máme stále Ia, nožičky pořád masírujeme - je to už skoro dobré, ale ne úplně, takže musíme pokračovat :wink: říkala jsem ortopedce, že mi malý žuchl, aby se na něj při té příležitosti mrkla -no a ona ho skloukla a řekla at jsem v klidu, že se to stává často, děti ještě nemají osifikované kostičky, takže jsou „gumové“, a kdyby malému něco bylo, že by plakal - hlavně že je hlavička v pořádku…tak mě docela uklidnila - no a spolu se mnou byla v ordinaci maminka, která šla hned po mě a pak mi venku říkala, že jí holčička ve 2 měscích žuchla ze stolu z autosedačky........tak fakt dávejte pozor, je to hned - děcko vám nic nenaznačí, najednou sebou trhne a je na zemi........ pořád se mi o tom zdá :cry: Vím, že bych Tomíka nechytila, ani kdybych ho pevně držela za nožičku - ještě že jsem tam měla aspon tu ruku, přes kterou se přetočil a dopadl na obličej a ne na hlavičku zezadu - to by se mu určitě něco stalo :cry: :cry: :cry: …jo a holky myslím, že přebalovací pult jsem měla stabilní a široký - malý byl od kraje víc jak 10 cm - schválně dám nějaké foto do galerky

Dnes jdeme na první rehabilitaci, tak jsem na to moc zvědavá - doufám že u toho nebude békat jako Andreas, to bychom toho asi taky moc nenacvičili :lol: :lol: - dle té neuroložky v nemocnici je malý v pohodě, ptala se proč na tu vojtovku jdeme, protože u ní pásl pěkně… - ale jako správná neuroložka na něm musela něco najít že?
takže bobísek má lehkou poporodní parézu brachiálního plexu - horní typ - je to způsobeno tím, že byl velký plod- najdete to tady na stránce 22 i s obrázkem:
 http://www.cba.muni.cz/…lex-Brno.pdf

Magdi - a dáváš kočulce i čajík??? Třeba má někdy jen žížu…miminka po um přibírají krásně no, s tím nic neuděláš… :wink:

Duši zkus to ještě chvíli vydržet - malý mi tak v noci papká častěji - jak jsme se začali blížit k 6 kg byl s jednou pauzou na kojo konec…takže papká častěji, ale stačí mu to - taky jsem v jednu chvíli koupila sunar…no ale časem na něj určitě dojde - co se dá dělat, když je takový hladovec :wink: :wink:

Dell - bud v klidu - Andy je celkově velký, není tlustý, takže ta váha je u něj odpovídající vzhledem k rodinné tradici - hlavně aby Tě nesnědl :wink: Dell jak byl Andy na rehabilitaci oblečený? Asi musí jít do naha vid?…jen do plenky??? Já jen jak ho mám oblíknout, abychom tam odsud rychle a bez křiku odjeli - oblékání není Tomíkova oblíbená činnost :wink:

Aduš držíme palce u doktora

Anduli - uff, no koukám, že se vám stalo něco podobného a Myška neměla tolik štěstí jako Tomík - měli by mít na hlavičce nějakou přilbu broučci naši co? :wink: …není to žádná legrace, snad už nic takovýho nikdy nezažijeme :?

MMB :lol: :lol: co říct? fakt závislost, koupila jsem si tam už i pár věcí pro sebe, nějaké nové věcičky dovezené z Anglie, pak kojo triko - věci pro mimíky jsou tak sladké a za pár kaček :wink: :wink:

tak já letím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital