0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
26.11.08 09:47

…a pak jsou jeste vaporisatory do zasuvky, taky velice dobre, ja mam NUK, dobry za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.11.08 09:55

Ach, Dell , tvuj Andreas je myslim velky jak Farell, a to je podle tabulek jeste v normalu b- jak vim, tak u vas ti doktori tabulky miluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.11.08 10:03

Dobré ránko,
holky - já bych tu váhu a přibírání až tak neřešila a nechala to na miminkách, ať si to ošéfují … až teda magdi na vás s UM - s tím čajíkem to mi přijde jako dobrý nápad - neradila „baba“ něco takového?

Malá teď přibírá o něco pomaleji - už to není těch 200g/týdně, ale okolo 100g - to bych řekla, že je normální v tomto „věku“, nemůže rychlotempem pokračovat až do aleluja, to by byla fakt otesánek … Taky jak je větší, tak má vyšší „bazální metabolismus“, prostě víc spotřebuje jen na udržovací chod, nemyslím si, že by to bylo tím, že bych měla málo mlíčka nebo špatnou kvalitu ( o tu se poctivě starám :-)… množství neřeším - nechávám na malé, kolik si „vyrobí“). Taky se u nás mírně změnil režim papání - malá zvýšila frekvenci přes den a momentálně saje po 2h, přes noc krátkodobě zvýšila pauzu na 6h jedním kojením ve spánku - takže jsem se vyspala luxusních 5 hodin v kuse - ale už je zase na svých kojo po 3-4h …
Průjem máme teď taky nějak častěji, ale nesmrdí, je fakt, že je z čeho - dokážu zblajznout 1/2 vaničky Carte d´Or - no prase no :oops: - odmítám pochopit, že kojo je taková lekce pro mě, abych se umravnila v jídle :oops: :roll: … no teda chápu to, ale když večer je ta chuť na sladký úplně šílená !!!

Kosti - gratulka k suprovým kyčlíkům a zlepšení nožiček … přeju, ať vám jde dobře cvíčo … s tou parézou brachiálního plexu - šetří tu ručičku nějak viditělně, že by sis toho všimla i Ty? (já jen ze zvědavosti … :wink: )
Magdi - recept na perníčky mám - osvědčenej, chutnají výborně začerstva i potom, až změknou, dělám je tak 14 dní před svátky, ale bohužel z hlavy nevím přesný množství koření, dělám ho vždycky jen na vánoce a recept je u našich, tak až tam budu, tak Ti písnu …
Dello - ještě !!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.11.08 10:04

kosti , ja bych snad i vydrzela, ale mala je pak nervozni a nechce spat. Dneska jsme byly od ctyr vzhuru.
A mlicka mam vecer a v noci fakt malo. Po 5ti minutach sani uz nic netece a mala se vzteka :( Koupila jsem Nutrilon a kdyz tak dam aspon vecer, at muzem v klidu spat.
Dr. tam dneska neni, takze nakonec stejne pujdem az zitra dle puvodniho planu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.11.08 10:08

Leni - bezva účes, moc Ti sluší! Já jdu ke kadeřníkovi zítra, tak se asi nechám inspirovat :wink:
Anduli - MMA? no asi bych o tom měla taky přemýšlet, protože ty věci za chvíli nebude kam dávat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.11.08 10:10

Ahojky!
Duši-mám to stejné jako Magdi a je to fakt super-akorát sterilizujeme 7minut.
Jinak mléka jsem měla dost,ale asi hladové.Prostě vydržel tak hodinu a byl pořád protivný.

Magdi-jaké používáš mléko? A kolik dáváš vody a odměrek?

Kosti-my jsme na cvíču úplně do naha.Vem si hlavně podložku a bavlněnou plenu.
Držim palečky na cvíču!

Aduš jsem zvědavá jaké budete mít výsledky a gratulujeme ke třem měsícům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.11.08 10:12

Duši - my teda taky sajeme teď jen okolo 5min. - malá má mohutnější doušky … Ale nevzteká se (jen někdy, když bojuje s refuxem) a spinká dobře … Já bych teda zkusila nastimulovat ještě mlíčko, ale to bych udělala já, jsem lemra líná a nechtělo by se mi pachtit s UM …
Jinak stelirizátor mám taky do mikrovlnky, myslím taky Aenťáckej, s dostala jsem ho tuším od sestřenice, ale ještě nepoužila, ale prý je dobrej …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.11.08 10:13

Diky holky za info o tech sterilizatorech. Jsem z toho vseho nejaka vykulena 8O No, snad to bude v poho a nejak se zajedem :)
Jeste uvidim, co zitra rekne dr., snad mi ten Nutrilon nevymluvi. Co bych s tim pak delala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.11.08 10:13

Elu - gratulka Tobískovi ke 4m ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.11.08 10:16

much , odsavacku jsme taky poridila, tak budu trapit kozy :lol: Kez by to k necemu bylo…

Pripadam si neschopne, ze ani nedokazu zasytit svoje dite :? A navic jsem se vcera videla s kamaradovou pritelkyni a ona si zacala na kojeni stezovat a ze bude kojit max do sesti mesicu jejich holciny. Jsem myslela, ze ji zabiju :evil: Tolik mamin by kojilo, kdyby mohly a ji to vadi a omezuje…
No jo, kazdy jsme nejaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.11.08 10:18

kosti, much to vis ze ji davam cajik, vsichni to radiale ono se to lehko rekne, nekdy ho pije ale vetsinou ho prska a stezuje si :lol: ted jsem se ale rozhodla ze budu neuprosna… no to chci videt........... aspon s hodinama proste co tri a jen po dvou deci, jen rano ji dopreju trosku vic ale uz ne tolik, uvidime....... ebo me ted napadlo vyzkouset naky jiny caj ale jaky??? babo rad. jo a muchnejsi sama kdo papa jak cunicek… zmrzlinu dokazu sezrat klidne i celou vanicku, uuuuuuuuuuplne v pohode.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.11.08 10:21

a pak po kom to to dite ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.11.08 10:24

Tobiskum prejeme vse nej k dalsimu mesici :D Ericka posila :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.11.08 10:31

Děkujeme!

Jo a Duši-já jsem dala Tobíkovi také nejdřív na noc,ale pak asi pochopil,že se může zasytit a byl ještě protivnější přes den…nebo to byla náhoda…nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.11.08 10:33

elu, pouzivam aptamil 180ml vody + 6 odmerek mlika tak jak je psano, coz dela 2 deci. ze zacatku jsem davala beba od nestle ale nevyhovovalo mi, porad se v nem delaly hroudy i dost velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí