0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
28.11.08 09:11

Noni, chces ze dve kilca? darujeme… :lol: hele ja jsem s obyc bebou vubec spokojena nebyla ale treba vam to po case vyhovovat bude, zkus treba i jine, mozna ji jen nechutna. zkouselas to? je to horke! 8O jinak vodu jsme zkouseli to vis, ale ted zkusim nakou kupovanou co chutna me taky ji treba jen nejede, mate nekdo tip? nebo aspon co by mela, resp. nemela obsahovat. pocitam ze by tam mel byt vapnik a dal?

Leni ty jsi tehotna? :lol: je mi lito emicky, to je zivot, pred patnacti lety mi umrel papousek a styska se mi dodnes, jsou to milacci.

Varic - mixer, taky jsem dostala velika doporuceni, urcite je supr ale kupovat ho nebudu, podle me jsou to vyhozene penize, radsi uvarim na pare a pomackam.

Kombinezku - taky mame a ja teda julcu oblikam nak malo, ale zda se mi v pohode, az ted zacla poradna kosa tak se to zmeni. doted bylo jen body hrube pyzamo a kombinezka, ted jeste mezito prijdou gate a bundicka, cepicka a rukavice. ona je fakt uplne teplounka, furt zkousim ruce a nos, no ten mela vcera cerveny pac jsme byli venku cely den. ale jinak byla krasne teplounka. u zubare bylo toco, protoze mela hlad chudak, tak me rychle rychle vycistila zuby, nasla spoustu kazu :evil: a honem papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.11.08 09:27

Elu , davas Tobiskovi Nutrilon i v noci? Jak to delas? Varis vzdy cerstvou vodu nebo to udrzujes v nejakem ohrivaci?
Ja asi budu muset dat Nutrilon i v noci, aby s poradne namlaskal a spala i pak.
Ikdyz mozna dnesni nespani bylo ze vsech novinek - kez by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.08 10:05

Magdi: ne probůh, těhotná nejsem - já jen, že už jsme přemýšleli od druhém-ale až za dva roky!jen sem chtěla nadnést, že máme vymyšlená jména,jinak nic, hihihi eště to. Ačkoli znám pár mamin, které maj děti po roce - takže otěhotněly v 3 měsících dítětě…to by mně „ranilo“! 8O
Jéé já asi moc oblíkám Tomíka - píšete, že dáváte buď kombinézku nebo fusak - jejda, my obojí! :oops: a ještě na fusak deku - tu mu jakoby zvednu - aby na něj nešel vítr. 8O
Jinak gratulka Magdi, že můžeš být doma s miláčkem a Nonince,,že mají v pořádku kyčlíčky..papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.11.08 10:10

no leni asi kazda maminka vi nejlip jak to ditko oblect, julca se i vic navliknuta hrozne potila a potnicky nemame radi. zda se mi to hrozne malo, ale myslim ze pokud by ji by se ji neco nelibilo dala by to najevo. takze pokud je tomulka navleceny spokojen tak je to ok. taky my jsme vic na jih takze tady je v zime tepleji max 0 stupnu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.11.08 10:22

jo o druhem uz taky dvakrat padla zminka,ja se porad bojim to probrat. bojim se ze uz manzel dalsi chtit nebude, ma uz jedno z prvniho manz. a taky jsme o juci dlouho uvazovali z duvodu ekonomickych… ale dle manzelovych nenapadnych odpovedi to vypada dobre ja bych moc rada, i kdyz jak pomyslim na tehotenstvi a na cisare je mi zle… ale stoji to za to.

holky moje nejlepsi kamoska je zrovna na gynde a dozvi se snad co to je. ja jsem napnuta jak ksandy!!! :lol: uvazuju kdyby to naaaaaaaaahodou nekdy vyslo a bylo druhe mimi, asi bych chtela prekvapeni. a co vy vydrzely byste to? dobre tema ne? jeste pred mesicem by me druhe mimuso ani ve snu nenapadlo. a taky silene obdivuju ty maminy ktere maji rocni rozdil 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.11.08 10:39

dusi ja si namicham mliko predem a mam ho v lednici, pak mam ohrivac ale v tom to trva douho tak to strcim do mikrovlnky a za par vterin je hotovo. anebo takhle ohreju jen vodu a smicham pak. anebo mam vodu v termosce. dusi kde mas metrik ericky? nemam pak prehled o veku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.11.08 11:30

Ahojky!
Duši-dělám to stejně jako Magdi-většinou si dám horkou vodu do lahvičky a ona je většinou pak na tu správnou teplotu vychladlá nebo ji zředím malinko studenou vodou.Nebo mám horkou vodu v termosce(to většinou když jsme mimo domov) a jinak dávám normálně vodu z lahve.

A když dávám odstříkané mléko,tak ho ohřeju v horké lázni-je to ohřáté hned-až jsem musela čekat,že to bylo horké :roll:

Magdi-gratulka k příspěvkům.Švagrová říkala,že jim tam nic nedávají a musela začít chodit do práce když bylo malému půl roku-na jeden den v týdnu,pak na dva,na tři atd.
U druhého musela už ve čtyřech měsících.A teď čeká třetí a z práce odchází úplně-moc to nechápu-mrzelo by mě,že bych s těma staršíma nebyla-a to nevydělávala nijak moc-vlastně jen náklady na školku+malinko navíc.
Jo a její manžel taky moc nechtěl druhé(kvůli věku) no a jak jsem psala…čekají třetí :lol:

Překvápko-já jsem hrozná,ale asi i kdyby jsme čekali třetí,tak si to nechám říct.Spíš bych to asi neřekla okolí-ať mají oni překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.11.08 12:49

elu svagrova je taky ve svajcu? a kde? no ono zalezi na tom kolik jsou prijmy i vydaje, hodne udelaly taky alimenty. ale taky to moc nechapu, kdyz musi do prace to znamena ze to neutahnou a kdyz to neutahnou stat jim pomuze. diky za gratulace, je to uleva i kdyz vim ze to nebude jednoduche, ale kdo to ma jednoduche ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
28.11.08 13:39

Magdi gratulka i ode mne!!!

Holky, založila jsem diskuzi o tom našem nepřibýrání … nedá mi to a Milanovi taky ne…

Mám od mudry půjčenou váhu - ny víkend …abych nevařila s vody, že? … první vážení jenom posílilo mé obavy o Mišku … vypila během svých obvyklých 5 minut jenom 50 ml - což by znamenalo nějakých 500-600 ml denně … je to málo

Mudra říkala Milanovi, že už zvažuje hospitalizaci s kompletním vyšetřením pro malou … jsem z toho přešlá, ale vím, že se aspoň zjistí, že je malá úplně zdravá !!

Držte palečky snad nebude až tak zle … jo a máme doma i Sunar … Nutrilon HA , Beba HA i BEba obyč. neuspěli … tak ještě Sunar …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.11.08 13:45

Oni bydlí kousíček od Zurichu.
No já právě nechápu to,že ona říkala,že musela nastoupit kvůli tomu,aby nepřišla o práci a teď z té práce stejně odchází.
Finančně nevím-prý vydělala akorát tak na školku a něco malinko navíc-nic moc,ale těžko říct co je u nich „nic moc“,že..
Každopádně měli dost problémy s tím nejstarším-protože jak jsou tam smíšené školky,tak se hodně nachomýtal k těm starším a začal si hodně dovolovat.Teď,protože je předškolní,tak zase měli problém s hlídáním,protože školka pro předškoláky je jen do oběda,takže hledali paní na hlídání odpoledne.
Myslím,že se jim to až zas tak nevyplatilo.
Ale je to jejich věc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.11.08 13:47

Noni-snad bude malá v pohodě.Držím palečky!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.11.08 13:55

Kuk, jsme zpatky z kyclicek. Mame je v poradku a dneska jsme byly na KO naposledy - HURA!! :dance: Aspon jeden problem z krku :D
Ted jeste vyresit nocni spani-nespani. Nevim, jak dlouho vydrzim byt vzhuru od pul jedne az do vecera :? (pripadne s hodinkou spani pres den).

Diky holky za info o vode. Pochopila jsme dobre, ze staci ohrat v mikrovlnce, ze nemusim prevaret? Premyslim, ze Riky nacpu i v noci UM - treba pak lip zabere. Idkyz se mi nezda, ze by nutne potrebovala spat. V postylce si povida a pak uz je ji samotny smutno, tak haleka. A kdyz za ni prijdu, tak se na mne sklebi. Je to mala potvurka :wink:
Ale stejne se mi 6 hodin spanku pres noc zda dost malo.

Magdi , metr mi zmizel, vecer snad udelam novy. Jinak mame dneska 4mesice.

Noninko , mate to ale porad trapenicko. Ja mi vas moc lito a moc moc moc drzime palecky, at to nejak vybojujete!!!

Lvice uz zase haleka, je cas jit ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.11.08 14:00

Duši-já vlastně nepřevařuji-jen uvařím vodu v konvici a zředím se studenou-nepřevařenou.

Gratulka ke 4 měsícům a že máte kyčličky o.k.!!!! :srdce:
A to ti spí Eri 6hodin v kuse nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
28.11.08 14:04

Hoj,
Noninko…
já teda nevím, ale my kojíme taky jen 5 minut a dost a malej vypije dle váhy kolem 60 a když udělám Nutrilon, tak demám 90vody +3odměrky a to vypil celé jen jendou, jinak pije tak půlku.
Opravdu mě napadá jen to, že máš řidší mlíčko Noninko a myslím, že jste měli přikrmovat už dřív, ale možná jsem jen blboň blbej :) A neposlouchej mě.
Je my vás moc líto …vím co to je strach o miminko, když se opravdu děje něco co nemá a proto bych ti přála, aby už to bylo za vámi. My máme Nutrilon AR - je zahuštěnej proti blinkání a chutná dobře. Hnus jsou ty HA čka - ty jsou hořký jak „prdel“ - pardon!!! Ale já testuju vše co malému dávám, jak mléka, tak léky…hihihihi
Noni, další věc......moje mamina přestala kojit na 8 týdnech, bo jsem jen hubla a rvala do mě Sunar a přidávala ředěnou kaši a podívej jak to dopadlo.....hihihihihi Jsem chodící Jarmara…hihihihih
No…už dost......nechám tě, jen prostě já bych jen odstříkávala a přidávala to do sunarü a kaše a čert by v tom byl aby nepřibrala…hihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
28.11.08 14:09

Ostatní zdravím :)
Dne smě elektrikář pozval na rande i s Tobíkem…hihihi
Chápete to? Tlustá, neučesaná, v teplákách s dítětem na ruce a on že jako jestli nechcem jít na oběd.....hihihihih
Jsme mu řekla, že je děsně vtipnej.....že si našel opravdu úžasnej objekt a on se strašně smál :)
Jsem mu teda řekla, že jsme komplikovanej případ a on že teda škoda, ale jak to dojede v týdnu dodělat, tak že nám doveze pizzu jako omluvu za vtírání.....hihihihihi
A tak to máte :)
Byla jsem v Liedlu a nakoupila kobereček a 2× závěsy. Hnědé a bledě modré a takticky je smíchala do hromady a mám krásná okna…hihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí