0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
2.12.08 11:01

Magdi - přímo zašimráš na tu velkou fontanelu, zlehounka …
pro manžela knížku, manikúru Solingen a sítko kvítečko na čajík a vytvořím lékárničku (já mu ji vytvořila před lety, ale letos na jaře jsem ji zapomněla v hotelu a manžel bez ní je jak na trní … no trošku hypouš) a možná ještě koupím nějakou dobrůtku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.12.08 11:28

já jsem teda kuchařka :roll: … jsem si „zapekla“ za dvě minuty v mikrovlnce brambory z víkendu se šunkou a sýrem … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
2.12.08 12:05

Ahoj

• máme za sebou další rehábko, Tomík už to snáší docela dobře…intenzita řevu se snížila a už je to asi tak „jako když mu nasazuju čepičku“ :lol: :lol: :lol: Takže vojtovka fakt není žádná hrůza, jen s tím míma nesouhlasí :lol: :lol: Na další jdeme ve čtvrtek, máme nový cvik do sbírky - měli bychom cvičit 5× za den…prostě co nejčastěji aby si používání těch správných svalíků osvojil…ale já to nezvládám, děláme to tak maximálně 2×-3× :?
    Much - mám úplně stejný pocit když s malým jedu do obchodu - taky mě čeká velký obchodák, měla bych to udělat co nejdřív, páč každým dnem tam bude víc a víc nabito :?
    fontanelu máme fakt mega, nelze přehlédnout a taky hnusně pulzuje, když je bobískovi horko :? …krká bez problémů, ale schválně to vyzkouším

dárky - něco už mám, ale dost ještě chybí…pro babičky a prababičky nechám udělat kalendáře s Tomíkem…Potřebuju něco pro Toma ale nevím co - máme všecko a největší dárek pro oba je ten náš roštáček :wink: :wink: ........malý Tomík asi dostane předražené plavání ve vaničkách tady u nás…na plavání do velkého bazénku budeme jezdit jinam - našla jsem 12 hodin po 35 minutách za 2200 - ale je to až od 7. měsíce - takže od ledna vaničky a pak plavčo - ted před sbvátky už se mi nechce s bičím začínat, máme tu vojtovku a je to až až…

Aduš - tak pokud jsi ted vypelichaná, tak si musela předtím být zarostlá jak neandrtálkyně ne? :wink: :wink: Vždyt máš hřívu na rozdávání :lol: Držím palce, aby byl bobek co nejdřív vpohodě

Magdi - vůbec vám tu dietu nezávidím - držte se :wink:

Anduli - dobrá práce!!! Niky je tedy úplně výstavní

uff - už se nudí, musím letět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.08 12:54

zkoušela jsem fontanelku a krknul si hned :D :D :D - jen nevím, esli to bylo díky šimrání nebo by si krkl i tak sám :D :D ale dobrý tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
2.12.08 13:40

ja jsem si objednala ‚zlatou nozicku‘ jakoze chodidlo, to si sama udalam takovy odlitek nabarvim do zlata k tomu je zlaty ram a poslu nasim, akurat ze furt nechce prijit a to jsem ho objednala pred mesicem :evil:

aha much schvalne zkusim, jo a ja si delam i horsi vytvory na obed :D to vzdycky manzel vali oci, jako spagety, vajco, kecup, proste co dum dal pred vyplatou…

zkousela jsem simrat ale nefunguje to asi to delam blbe, vsak s tim nemame problem.

kosti dik vsak my to nejak zvladnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.12.08 14:01

LENI- to byla reakce na očkování!!!!!!
Ale proleželi jsme celé dopoledne…dali jsme eště Nurofen a už je pogodááááááááááááááá :)
peču Pizzu s krevetkama a špenátem a malej spinká :) Už si hrál a smál se a teplota je fuč!!!!

Jinak Fontanela…skoro jsme ji neměli a momentálně je zarostlá tak, že je menší než mpje bříško prstu :) Takže není co lechtat…hihihih

Jojojojoj ja jsem vlasatec neandrtálec, ale to už ani tak moc ne…ale dřív…s hárem až pod lopatky a s dlouhou ofčou jsem byla jak chodící snop slámy…hihihihi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.12.08 14:06

Jinak Tobísek má kupu hraček pod stromek :)
Petin dostane…čaj a kávu ze spiciál obchůdku, pak 3× fusky ke kvádru do práce, plechovku větrovejch bonbonů do auta :) a podložku pod myš s Mumínkem…
Mamka dostane…kalendář s Mumínkem, žehličku a čaj a kávu :)

Nic moc mega, ale to stačí :)
Já dostanu podložky do koupelny…hihihi o těch vím a pak plech na pizzu a pak už nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
2.12.08 16:49

Aduš tak to je dobře, že už je to lepší.Máš to blbý, když si s malým doma sama a kolikrát by sis potřebovala určitě odpočinout, že.Třeba tě nechá Tobík dospinkat.

Vánoce no já už mám taky skoro všechno, byla jsem včera nakupovat.Nohy mě bolí jestě dnes.Taky samé kraviny, taťkovi kosmetiku na auto, mamka dostane hrneček a podložku na myš.Samozřejmě s Lukáškem. No budu muset ještě něco dokoupit, ale nevím teda co.No a můj si objednal něco na letadla.Lítá s modelama letadel, tak si to objednal a já to jen zabalím a ještě dostane mobil, úplně obycejný .Stejně jenom voláa nic víc tam nepoužívá.Ten jeho starý mu dodělává.No a ponožky.
Ale největší dárek je pro nás samozřejmě Lukášek a to mě stačí.
A tchánovci dostanou peřiny pod hlavu, nějaké lepší.A nějakou kosmetiku, to už mám koupené.To jsou ale dary, ale co furt kupovat 8O
A Lukáškovi mám nějaké hračky a nějaké oblečení.Hrazdičku, a tu houpačku ale tu ještě teda neužije. :lol:

Plavání tak jsem nás objednala na pondělí, ale asi to zruším.a začnem až po novém roce.Jedna lekce stojí 180 kč, a je to jen na 10 minut ve vodě a k tomu potom masáž celého těla.Spíš se těším, jak si v létě napustíme bazén a budeme blbnout tam i s tatkou :lol:

Ve čtvrtek máme jít do poradny a na očkování, ale hlásil rozhlas......hi hi tady nám to hlásí rozhlasem.........., že nebudou ordinovat.Tak teda nevim kdy půjdem budu si tam muset zavolat.Jsem se těšila, že nás zváží a změří :lol:
A dnes jsme byli na nožičkách, a je to ok.Takže už jsme bez plínky.Hurá.Ale to dnešní cestování se malému vůbec nelíbilo.Byl takový nesvůj, bobeček.

Anduli, teda to jsou míry.Ale hlavně že mu chutná.To máte fajn doktorku, když vás tak pochválila.Ta naše je taky hodná, nikdy nám neřekla že jsme tlustí, jenom že krásně rosteme. :lol:

Jak vy to děláte, že furt stíháte toho tolik napsat?Já teda každý den dočítám ale reagovat už jaksi nestíhám.A jak dojde odpoledne manžel, tak už mě sem nechce pustit. :D
Duší krásné fotky z plavání.

No nebudu to po sobě už číst, tak omluvte případné chyby.Bobík se už budí, tak papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
2.12.08 17:40

ahoj holky

my sme mali narocny den a zajtr nas caka podobny…neviem kedy budem s malym cvicit..
Nastastie som kvoli kocarku-sedacke zavolala na CSA. Takze ako ste ma informovali, sedacku nie, ale kocar vezmu do letadla. Povedali mi ale, ze maly musi mat PAS alebo ho ja musim mat v pase, co nie je nas pripad. Este ze som tam volala, lebo inak by sme nikam neleteli…Ja mam Slov pas a tak mi ho musia zapisat na amba:,–(e, co nie je az tak jednoduche, lebo Andy ma cesky rodny list a na slovensky bude cakat tak 3 mesiace.
Takze dnes sme s Andym absolvovali notara na overenie RL, potom fotografa na fotky na PAS - to bola curina, taky maly a uz ma pasovu fotku. Zajtra zasa letime na amba:,–(u…a to este musime na socialku kvoli rodicaku a burzu cennych papierov kvoli uctu…No chuda moje male, tolko uradov v 3 mesiacoch.. :cry:

Ale je uzasny tuk,tuk, tuk…hodnoucky. Kosti, nespytas sa prosim na rehabku ci nevedia doporucit niekoho v mojom okoli (P8, alebo centrum s parkovanim)? Nejak sa mi ta moja nepaci. Berie nas lez raz za 2 tyzdne a ja mam potom pocit, ze to nerobim dobre…navyse je nejaka divna..diky moc.

no a darky - pri tom vsetkom to jednoducho nestiham a mam nato necele 2 tyzdne…achjo :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.08 20:05

holky, poraďte: kde koupím punčocháčky na mimino??? - koupila jsem v KIK(mimochodem za 150Kč) pěkné modroučké č. 62 - ale když sem doma rozbalila, nohavice dlouhé jak na 4leté dítě :evil: zkusila sem i u vietnamců - č. 68 a po rozbalení opět ta samá délka. Už žádné nekoupím dokud je nerozbalím. :x
dávám sice nejvíc pohodlné dupajdy,,ale když chci frajerovi dát kalhoty tak je třeba pod ně punčocháčky(jen ponožtičky-to má holé nožky)

ADUš: jo aha, reakce na očkování? No tak to je hnus!!! :cry:
tak snad už bude dnes líp?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.12.08 22:05

Ahojky!
Tak už je tu srpen2009!!! :D
Jo,jo,před rokem… :D :D :D

Aduš-tak co Tobínek?Už je tedy bez teploty a je dobrej?A co ty?

Tobík pořád hrozně kašle,tak jsem zvědavá co nám řekne dr. ve čtvrtek.V pondělí mi řekla,že zatím antibiotika dávat nebude.Tak snad u toho zůstane…to bych fakt nerada.
Dneska prospal celé odpolede-od dvou do šesti a to doma vždy spí maximálně půl hodiny-no je vidět,že mu není dvakrát dobře.A nebo spíš mu je líp a dospává dnešní noc(to jsme toho moc nenaspali).

Dell-ještě,že sis to zjistila!!!!A jinak je Andy super,že to zvládá-oni jsou děti odolné :D Když si vezmu co všechno s námi Tobík absolvuje :roll: …

No tak já jdu do hajan.Moc všechny zdravíme!Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.12.08 00:37

Ahojky holky

vůbec nestíhám dočítat, zítra jdu fotit poslední dětičky na PFky, tak pak už to jen zpracovat a bude konečně klid, nabrala jsem si toho nějak moc. Byly jsme na tříměsíční kontrole, takže pro Dušičku do tabulky, váha 5460 gramů, a míra 61,5cm. Očkování jsme zvládly také v pohodě, bez reakce. Tak se mějte krásně, papa M.

Jo Leni punčocháče kupuju v sekáči, mají i u teplárny, ale strašně drahý, tam je nekupuju, teď jsem koupila čtvery v sekáči v areálu ZZN (tam u COOPU, jestli to znáš), jinak tam nic nemaj, ale na punčocháčky dobrý, maj tam dvoje za 30,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.12.08 07:52

Ahoj holky,
Dell - mě původně doporučovala nějakou Zoju Benešovou - Praha 9, ul. Litvínovská 300, tel. 286891934 - je to poliklinika Prosek - prý je skvělá, ale pro mě je to dost daleko - když si nejsi jistá, nech si těch rehabilitací předepsat víc - já taky asi budu muset po novém roce přidat další :wink:
jinak husté - tak malej a už má vlastní pas :lol: :lol: :lol: udělat pasovou fotku taky musel být zážitek co? to si s Tomíkem neumím představit- ty jeho kukuče jsouá někdy neuvěřitelné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leni s punčocháčky jsem měla stejný problém - koupila jsem nové na mimibazaru od téhle paní- velikost byla 64/76 sice má kousek rezervu, ale nosí je - když mu dám ponožku, tak mu nesjíždí - koupila jsem 4 za 199Kč :wink:
 http://www.mimiaukce.cz/profil.php?…

Tomík má moc rád, když mu zpívám, tak jdem lovila včera nějaké dětské písničky - moc jich neznám a našla jsem tuhle nádhernou ukolébavku od Uhlíře a Svěráka - vždycky když mu to zpívám, tak u toho dojetím řvu :lol: :lol: :lol: znáte to? Je fakt moc hezká:
http://www.imeem.com/…n_ukolbavka/
Tak já letím, jdeme cvičit a dělat všechny ty naše ranní procedury :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.12.08 08:28

Elu - to je šílený jak to letí vid?…pamatuju si, že loni 5. prosince jsem byla na gyndě a poprvé jsem viděla Tomáška - takovou 3mm černou tečku…za 3 týdny na to už měl srdíčko… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.12.08 08:59

Tobík huláká :) Ale pozitivně :)
Valíme na sociálku.....a na pojišťovnu…
Holky já punčochy dědím, ale jinak značka Belinda.....056/063 velikost…nějaká divná, ale tu nosíme…hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí