0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2269
5.12.08 09:23
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.12.08 10:12

Ahojky,tak máme za sebou další prochrchlanou noc.Odsávala jsem jak o závod.
Jo a chtěla jsem vám říct,že jsem odsávala odsávačkou na vysavač a pořád to v něm chrčelo,tak jsem ještě vzala takovou tu balónkovou odsávačku a vysála jsem tedy věcy 8O ,takže už používám jen tu.Vysavačovou jen když tam má takovou tu vodovější rýmu.

Anduli-úplně tě chápu,že jsi vyřízená-měla jsem to stejně.A taky jsem se těšila až mu dám kaši,ale on po ní měl za hodinu hlad,takže stejně dostal mléko.Jsem se těšila,že budu kojit,dám mu kaši a trochu se vyspíme a ono houby.

Marrci-moc hezký pfk!!!Jsi šikula!

O víkendu jedu za kamarádkou pro nějaké věcičky.Je už na roszypání-16.má termín porodu.Michal pohlídá na chvilku kluky,tak vypnu,alespoň po cestě autem-těšim se i když je to na chviličku.
Mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.12.08 10:14

Zuzanah-určitě se to časem zlepší-uvidíš.Možná posiluje svalíky,které nemá moc posílené,tak se rozčiluje.
S moderníma čertama jsi mě pobavila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
5.12.08 10:36

Hoj holky :)
Máme blicí a srací den....... je 10:30h a já 5× převlékala.......
A jinak Anduli…naprosto soucítím......mě to trvá už 4…týden taky a do toho očkování a jeho srajda a musím říct, že mám stavy že nebejt můj…tak ho asi prodám…hihihihi …TO JE FÓR!!!!!!!

My jdeme v 10:30h večer spát a ve 12:30h je vzhůru a už nespí…nají se a v postýlce dělá takové věci, že mám pocit, že tam stěhuje Sněžnýho muže…hihih heká a vrčí a povídá a spát nebude…a takhle to je až do 6h do rána. Co 1h pít a i u mě v postely mě neustále fackuje a heká......
jsem taky na blázinec, ale podotýkám, že jídlem to není…já do něj naprala v noci 2lahve zahuštěného Nutrilonu a prdy vrdy........jen se z toho posral jak Alík :)
Takže Anduli…sejdeme se na psychárně ju :)

Much.....Tobík pije super jen v noci a přes den to vypadá asi takto : AAAAAAAAAAAAAAAA mámí mám velkej hlad......a pak Srk Srk…jééééé Rudynka…a jééééé Okno......a…mamííííííí já mám hlad a nevím kde je koza? Aha tady…Srk Srk.....počkat tady něco rachtá......:):):)
No, ale roste a srajdí a přibejvá…
Já to vzdala a pustím si na ticho TV a kojím jak dement cca 15minut, ale pijeme 5min.

Hold Mumínek dostal rozum a je tady za pokoušeče…hihihi

Elu.....
snad to nebude dál takovej mazec a malej se uzdraví. Tohle měla moje mamka…od narození se mnou záněty průdušek…pořád doma a pak lázně a td......mě to teda nepřišlo…hihihih Nic si ani moc nepamatuju, ale ona si díky tomu další dítě nepořídila :) Prej sem byla strašně hodná, ale pořád na kupě ......
Hele a co solná Jeskyně????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.12.08 11:30

Aduš do solné půjdu jen co bude Tobík fit.Máťa tam chodí se školkou,takže budu platit jen já-Tobík ještě ne-budem chodit jen spolu když bude Máťa ve školce.A v létě doufám k moři.
Moje mamka si se mnou taky užila-měla jsem antibiotika už v 9 dnech.
A pak pořád nějaké bronchitidy atd. Až do puberty-a to mě odstěhovali do Orlických k babičce a tam jsem bydlela 10let(od mých 2let).Do teď mi to příjde nepochopitelné-nikam bych Máťu nedala tak malého).To bych se radši odstěhovala taky. No to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.12.08 15:00

Hoj hoj,
tak máme za sebou prohlídku a píchanec :wink:, všechno OK, Emi zaplakala jen maličko, až jsem byla překvapená, fakt jsou mimísci moc stateční :wink:
A pro Duši do tabulky - 4m - 6800g, 69cm - vyrostly jsme za měsíc 6cm!!! a 42,5cm hlavička :wink: Však nám na posledních kyčlích říkali, že jsme dlouhánky :wink:
Aduš - :lol: :lol: :lol: výstižný, takhle přes den Emís pije už nějakou dobu, holt na klíně je lepší rozhled jak v postýlce nebo na dece, ale i přes tu „pakárnu“ (u nás kojo taky dělalo těch 20 minut nebo na etapy) - si vypila svoje - ale teď prostě vyvádí a nic skoro nevypije :roll: … ale jinak je spoky, vesele si experimentuje s hlasem (to jsou někdy zvuky :lol: :lol: ), takže se asi rozhodla, že si dá pár dnů dietku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.12.08 15:13

much , gratulka ku ko a pichaniu a krasnym mieram. 69cm ty jo, to uz je poradna holcina.

elu , dufam ze bolistky zachvilku prejdu a budete vsetci ok. Viem je to pakarna s rymickou, my sme sa jej tiez dost dlho nevedeli zbavit, ale atb sme nemali…Aka je to ta BALONKOVA odsavacka? je to lepsie ako vysavacova? a kde sa da zohnat…diky. Nam sice vysavac fungoval vyborne, ale maly ho neznasal.

andulko , to snad ani neni mozne, to musi casom prejst. neni to predsa len hladom? maly je tiez poriadny kus chlapa :lol: Inak na fotkach ti to velmi slusi, krasna mamina.

adus , ty si tiez uzijes. myslis ze je to sposobene ockovanim?

marco , ty si pocitacova kuzelnica. ako ti mozem poslat fotky na pf?

manzilek mi oznamil ze sem vedie partu z prace na vecu, ja tu teda nemam dnes nic ani pre neho samotneho, jaksi mi nenechl auto aby som dosla na nakup…a zajtra ma ako inak zasa hon…
 sorry

V utorok 9. ideme do poradny a v stredu na rehabko. DO poradny sa celkom tesim na „meranie“ a vazenie ale na rehabko sa celkom bojim. Vobec nam to nejde. Maly ma strasnu silu a vobec nechce cvicit to co ma…Jo, inak na poradne nam budu pichat prevenar. Hexa neviem kedy pride na radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
5.12.08 15:31

Tak.....
Dell..........já nevím.....očkováním ne, on je jinak veselej, ale prostě nespí v noci…asi je Sova :)

Jinak teda manžel zase válí co?????? Tak jim na s.......hihihihihihihihih :) Ať si dovezou pizzu ne????

Much.....máte míry skoro jak mi na 3m…ihihihihihi a doufám, že noc po očkování bude OK:)

My doma prubli plavčo. mamka mi dala vanu po mě - takovou velkou a hlubokou, tak jsem ji šupla do sprcháče a napustila a šli jsme trénovat…malej řádil a mě skoro upadli záda a ruce…hihihihi po 25m jsem to vzdala :) A spinká :)
Já honem udělala kynutou buchtu. Peču ji v pekárně.....naplněnou jablkama a ořechama a skořicí :) Mňam :)
A taky jsem hodila do trouby krůtí plátky s houbovou omáčkou - Vitana …hihih snad nás jednou ty EEE nezabijou že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
5.12.08 15:33

Elu,
s tou vysavačovou teda vytáhnu vše, ale pokud s ní jako kroutím…jen ji tam nestrčím…jemně skoro přiložím a pohybuju a vytahá to vše :)

A malej s eteda nebojí. Nejprve plakal, ale už OK.....dám si ho do sedu na klín a pomalinku mu povídám a šup a je to :)

Tak zatí¨m papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.12.08 15:39

Aduš-já to dělám přesně tak jak popisuješ,ale i tak jsem ho pak vzala a chrčelo to v něm a vytáhla jsem děsy.Ne teda hned-po chvilku co jsem ho trápila :( (párkrát se táhlo naprázdno,ale bylo slyšet,že něco půjde a šlo).

Dell-ta se koupí skoro všude-v lékárně nebo dětských potřebách.Vypadá podobně jako tato: http://webroucek.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.12.08 20:20

Ahojky holky

Dell fotky mi můžeš poslat na mail marketa.carkova@centrum.cz, nebo je dát do galerky a já si je stáhnu. Manžel teda zase perlí, tak pevné nervíky.

Aduš to je super, že máš pro Tobíska velkou vaničku, já se koupu s Amálkou v naší velké vaně a vydržíme tam taky tak půl hodiny a Amy si to náramně užívá.

Elu tak to taky asi pořídím tu balónkovou odsávačku, taky v Amálce vždycky chrčelo i když jsem odsála vysavačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.12.08 21:49

Leni poslala jsem ti mailík s PFkama s Tomíkem. Snad se ti budou líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.08 09:21

ahojky, Marrco, nááádhera, ty PFka,,,mám ohromnou radost, je to super dáreček, to přáníčko.Nechám vyvolat a bude ! :wink:
jsi ZLATÍČKO!
odsávačka- mám tu jak vy sajete jednou trubičkou a druhou dáte do nosíku,,zvedá se mi u toho žaludek, ale stačí.(hm, taky nemá tak ošklivou rýmu jak Tobík-chudáček)
Marrci-zahlédla sem tě včera na hradě (víte, máme adventní staročeské trhy), bylo tam fajn, ten šašek byl srandovní co?(se stydím, jakej sem chomout,,,mně vytáh, že mu budu asistovat a dvakrát sem mu míčky vyrazila z ruky,no „lemoun“ jsem! :twisted: )
dnes jdem zas - a těším se na horkou medovinku :wink: Tomíkovi neuškodí,to neni pití, to je lék! :twisted:
a co čerti????? měli ste? - na kohopak přišli?????? Já myslím, že příští rok u nás budou!
jo a ZUZANAH: máme stejný datum výročí - my také PŘESNĚ PŘED ROKEM DNES…počali !!! :D :D :D
jdu péct kokosky,,,papaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.12.08 16:20

Hoj,
tak tady je hnus…ale stejně jsme vzala Mumínka a šli jsme na nákup do DM a okouknout stromečky. Musím ho příští sobotu koupit :)…to už snad neopadá, ale stejně oni je řezaj nastejno ne…? :)
Jo a jsem čunča a koupila jsme si kus medovníku a byl to fajn oběd…hihihi

Tobisísek má ten exém šílenej.....jsme z toho nešťastná. Už nevím čím ho napatlat broučka. Dnes ho čeká koupel v ovesných vločkách.....snad mu to pomůže :)
Jinak se máme dobře…přerovnávám vestavěbnou skříň…musím přeházet oblečení a udělat pořádek v Mumínkovích hadřících…má toho nějak moc :)
Tak papapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.12.08 20:29

Ahojky

Leni, já tě včera na trhách neviděla, tak ty jsi asistovala šaškovi, no to musela být sranda, já přišla později a už jsem viděla jen kousek, ale byl fakt dobrej. Dneska jsme se šly podívat na hrad na anděly a bylo to moc pěkný, rozdávali andělské světlo a zpívali vánoční písničky, tak jsem krásně vánočně naladěná. Jo Leni došly ti všechny přáníčka? Poslala jsem ti jich pět, ale nějak mi blbne mail, tak nevím, jestli došlo všechno.

Aduš neznáš náhodou kosmetiku JUST? Kamarádky holčičce prakticky vyléčila atopický ekzém a prý předtím zkusily kdeco. Akorát nevím, který ten přípravek, to bych se jí musela zeptat. Tak snad Tobískovi něco zabere, třeba ty vločky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí