0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
3.12.08 19:51

Álo no to jo, až bude Lukášek větší, to bude určo s tatínkem nadšeně jezdit za letadýlkama :wink: úplně mu závidím :wink: … my máme dneska tatínka v té hospodě :lol: - no ale je to akce jednou měsíčně, tak mu to tolerujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
3.12.08 19:54

Ahojky,
Elu gratulace ke zvlásnutí obratů :) A ať jsou kluci brzo v pořádku, jednomu začne být líp a druhý to chytí, ach jo.

TV pouštím akorát při kojení a to je Matys otočený k prsu takže nemá šanci :wink:

Vítání máme až po 5 měsících, ale rodina - manžel a babičky - mě překecali ať jdeme ke křtu :roll: takže teď musíme chodit na přípravu na faru :? Musím se tvářit jakože jsem katolík, no je mi to hrozně proti srsti … ale když už jsem jim to slíbila :? Tak teď nevím jestli jít i na to vítání když budou předtím křtiny.

Byli jsme dneska na kontrole, očkování odloženo neb se nám ještě nezhojilo ramínko po TBC, ale jinak jsme dostali pochvalu že pěkně rostem - za 4 týdny přibral 750g. Takže naše míry do tabulky : 61,5cm, 5250g.

Rozhlas nám nic nehlásí, akorát jednou za měsíc probíhá zkouška sirén - no zrovna dneska, ale to asi všude. A my vždycky jedeme s kočárkem zrovna pod tlampačem … :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.12.08 19:57

Emušák mě zlobí - začala dost blbnout u jídla - chytá u kojení lelky, nadzvedává bočně hlavičku a skoro nic nevypije, tak doufám je to přechodná fáze …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.12.08 20:04

Irči - klidně jděte na obojí :wink: no křest je krásnej, i když - když to tak necítíš, tak to bych se překecat asi nenechala, jenom pro formu … nás vítání taky ještě čeká, mají toho hodně, tak to taky dělají až někdy okolo 1/2 roku … jsem zvědavá, jaká bude pamětní věc, bryndáček „občan Strak“ od Leni super :lol: já dostala pamětní medaili - 30 let výročí osvobození Československa Sovětskou armádou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
3.12.08 21:34

ahojky,

tak mame za sebou dalsi perny den. Boli sme na amba:,–(e poziadat o SLov Rodny list a hlavne o „nahradny cestovny doklad“. Fakt som stastne ze som nato prisla skor ako na letisku. To by ma asi …

Takze zajtra mame vystaveny doklad a mozeme veselo cestovat :lol:
Potom sme konecne boli poziadat o porodne, celkom sa zide na Jeziska :lol: Chcela som rovno ziadat o rodicak, ale teta ma zavalila takou kopou veci ktore potrebujem (lebo som zo Slovenska), ze to tak jednoduche vobec nebude, co natom ze tu mam trvaly pobyt a platim tu dane 5 rokov… :(

V kazdom pripade, o rodicak staci ziadat do 3 mesiacov po uplynuti materskej, takze v poho, mame cas. Ze to vyplacaju spetne. Taktiez rozhodnutie na aku dobu (2,3,4) ma cas.

No a na SCP ma dorazili uplne, lbo tam som nevybavila vobec nic a pritom si ma tam prehadzovali z centraly na pobocku a spat… :x :x :x

fuuuj…neznasam urady a chuda male to vsetko absolvovalo so mnou. Milacik, zajtra mu to vynahradim krasnou prechadzkou v lesiku. :?
Much , Emi to urcite prejde a zasa bude hodnoucka, je to moja favoritka predsa :lol: :lol: :lol:

miry do tabulky - 3m - 7350g, 66cm, hl 47cm

Alo - bud rada za letadylka… brala bych to :lol:

Irci - ako spominala Much, krest je nadherny, ale asi len ak je naozaj mysleny vazne…myslim, ze tam pretvarka urcite nepatri, prave preto su ine moznosti ako napr Vitani…Krest je celkom velky zavazok…no ale jasne, je to kazdeho vec.

Kosti, Elu, tak fusak je doma a je fakt supr :lol:

Elu, snad budu oba kluci brzo OK :)

Tak, mladatko spinka a ja sa pomaly odoberiem tiez, tak papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.12.08 23:47

Dell , úřady nezávidím, taky to nemám ráda :roll: Procházka bude zítra určo príma :wink: A seš si jistá s tím rodičákem? U nás baby na sociálce tvrdily, že tu krátkou 2r variantu musíš nahlásit do 22t dítěte :? Což už se pekelně blíží, takže mi to připomnělo, že si musím nechat potvrdit od zaměstnavatele příjmy … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.12.08 08:37

jo, ono je to tak, ze volba sa musi urobit do 22t zivota dietata ale samotna ziadost o prispevok staci do 3mesiacov odo dna ked vyprsi materska dovolena. …je to cele popletene, ale je to tak.
Ja chcem ist tak ci tak klasicky na 3 roky, takze volba ma az tak netrapi. Kam das 2 rocne dietatko? To uz ti vezmu do skolky? U nas beru v lepsom pripade az od 3 rokov, ale vacsinou az pozdejsie… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.12.08 08:48

Dobré ránko,

dnešní noc opět děs běs, Niky se budil co hodinu a kroutil se, takže asi bříško, tak byl skoro celou noc u mě v posteli, spala jsem pořád v jedné poloze a ted nemůžu pohnout krkem.. :evil: Fakt paráda, doufám, že to do odpoledne povolí, ať nevypadám na Vítání občánků jak idiot. (Je to jak ve Vesničko má, středisková - Když nemůžeš otáčet hlavu, otáčej se celej! :lol: )

Jo, holky, chtěla jsem se zeptat, už se to tu možná řešilo, ale nevzpomínám si - přetahujete klůkům pindíka..? Já jsem to dělala občas a jen tak zlehounka, jsem se toho bála.. A v pondělí na kontrole mu to mudra přetáhla úplně dolů, jsem z toho byla v šoku. 8O Někde jsem četla, že se s tím do 3 let snad nic nedělá, ale ona mu to normálně přetáhla a radovala se, že je to bez problému, že mám být ráda, že mu to tak hezky jde, že to má hezky uvolněné. Včera jsem mu to po koupání zkoušela a šlo mi to taky až dolů. Ale vůbec mi to teda nedělalo dobře, jsem byla zpocená až… :lol:

Jééé, mimi řve… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.08 10:24

Andul, nám řekli že nepřetahovat,,,, a mám pocit že do roka věku dítěte nic nedělat. Taky mám z toho pak strach…uf !!! no a když říkáš při koupání: Tomouš si „našel“ pindíka a tahá za něj,,musím mu držet ručičky,,to je mršák! :twisted:
tak at se povede vítání občánků a neboj: makeup to spraví, to nevyspání haha :D vlastní zkušennost.
Já chci jít dnes Tomčovi založit vkladní knížku,,na vítání dostal 5000, pak nějaké penízky od rodiny,,,,at má něco.(a peníze v obálce nesou nic dobrého-jen at sou z mého dohledu hihi)
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.12.08 11:35

Hoj hoj…

holky nepřetahovat!!!!! přetahováním tam děláte mikro trhance a ty pak buď hnisaj a je tam infekce a nebo srůstaj a později se to musí řešit nastřižením.
Do 1 roku vůbec nic pokud vím.

Jinak jsme vyplavaní :) Tobík plavčil jak blázen a obě nás zmáchal a po 40min už byl KO a začal lamentovat jak starej chlap :)
Voda je super, ale máme problém s tím slabounkým vrškem těla…musíme to dohnat no, ale zase čučela, jak se otáčíme sami na bříško…hihihihi a jak se i potopil a neplakal…hihi

aaaaaaaaaaaaa…hládě…papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.08 11:57

Aduš: pěkné fotky z vítání! - sluší ti to tam moc,,tak nevím,,ty se furt tak urážíš,,nemáš proč :wink:
plavčo: vy se máte že ste se k tomu dokopaly,,já se toho bojím, tak do toho nejdu, je to pro mně hrozná představa,,mimi pod vodou,néééé! :cry:
papa pujdem ven,,ted je nějak podezřele krásně,slunně,,ty mlhy byly ošklivé.Tak si to užívejme.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.12.08 13:10

ahojky,

prv nez to dam na mmb tak to ponuknem Vam. Mam uplne novu zimnu kombinezu Mothercare 6-9m na prodej. Obrazek je v galerke. Andy ma uz 3 tak to urcite nevynosime..Ak mate zautem, dajte vediet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.12.08 13:52

Dell já ne :) Já mám 5…hihihi a už nevím co s nima :)

Leni a neboj :) Nejosu pod vodou :) Plave se nejprve v klubíčku…jako by seděli a ty s nima jezdíš tam a zpět. Pak se jde dál…na bříško a td…vše je s hračkama a je u toho kupa srandy. No a pak se na povel naučí potopit. Je to velké plus v případě že ti někde spadnou do vody :) Já chodila s trojčátkama a ¨holky než chodily, tak uměly když jsi je hodily do bazénku se nadechnout a potopit a zase vyplavat a i hledali okraj…je to mazec pokud se to vede. A když ne, tak rozhodně super cvíčo :)
Neboj se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.12.08 13:53

Leni…hihihih a neboj neutážím :) Já si ze sebe dělám prču…hihihih A jinak mi jdou docela maskovací mimikry…hihihi
Ale nahatou mě vážně nechtěj vidět…hihihihih :D :roll: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.12.08 13:54

este k tej velkosti, andymu je uz dobra, takze povedala by som ze je to cca 74-80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí