Poradna duly
Jana Čurdová
cau holky,
my padime po uradoch. Dnes mame 3 urady kazdy na druhom konci Prahy.
Kosti, diky za kontakt. Ja chodim na Prosek, akurat k nejakej Sedlackovej. Predpisane mam1× za tyzden, ale ona vraj nestiha, tak ma berie 1× za 2…nevem, myslis ze to nie je blbe zavolat tej druhej? To by sme sa tam s tou „nasou“ urcite stretli..
Puncochace…kupovala som v HM a v Puntanele. Nam su na dlzku ok, mohli by byt ale sirsie ![]()
No nic, tak ja bezim..
Kuk,
Kosti - já jsem teď najela na koledy a taky se u toho dojímám … naposledy u „Já bych rád k Betlému“ …
punčocháčky - máme taky z H&M - ale jenom dvoje na parádu k šatičkám, jsou fajn, pěkně drží, ale jsou tam dost drahé (dvoje stály okolo 300,–), pak mám spousty různých poděděných zadarmo, ale zatím ještě moc nepoužíváme, přijdou víc na řadu, až bude lozící období … jinak jsem tu před časem narazila na punčocháčovskou diskuzi, kde si uděláš obraz, co je na trhu …
Dello - tak tu Andyho fotku do pasu bych chtěla vidět
![]()
Much - koledy to je klasika - ještě dojemnější je „chtíc aby spal“ - to je i moje nejoblíbenější koleda vůbec ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
já se poslední dobou nad vším hrozně dojímám…asi prožívám nejhezčí období v životě řekla bych - akorát mě děsí jak je to všechno křehké…
no nic…dost rozněžnování…na to bude dost času na štědrý den ne? ![]()
ted nco praktičtějšího
Elu - jak oblékáš Tobíka do emitexáckého fusaku???? on je taky takový horkokrevný, tak myslím, že se to s Tomíkem dá srovnat - většinou se mi tam spotí…ale v sobotu byl po procházce studený - tak jsem z toho nějaká bezradná…
Holky, já jsem taky nějaká dojatá a rozněžnělá, ten Vánoční čas na mě doléhá a k tomu ta nostalgie, co bylo před rokem, když jsem měla pro rodinu a miláčka ten nejhezčí dáreček pod stromeček… A ted tomu dárečku jsou 3 měsíce.. Kosti, taky prožívám nejkrásnější období, řekla bych. I když těch krásných období bylo více - moje svatba, čekání Míši, její narození (pak byla krize, ale to je už zapomenuto
) a potom čekání Nikyho… Teď mám pocit, že to štěstí je dokonalé, dvojnásobné a nekonečné…
Ježiš, já jsem úplně mimo fakt…
Už zas mám slzy v očích…
![]()
Tak něco praktického - Leni, já mám taky punčocháčky větší, ale v pohodě je nosíme, mně se po vyprání nějak zmenšily, takže žádný problém. Akorát už jsem vyléčená z těch nejlevnějších, to jednou vypereš a je to hnus - samé žmolky a ten materiál je jakoby řídký, no, do levných tržnicových už nejdu!
Aduš - Bellinda je super! Ty jsou pořád jako nové… ![]()
Elu, přeju, at je Tobík brzo fit, at nemusíte nasazovat ATB!
Álo, kde to bydlíte, že Vám tam hlásí rozhlas..??
To je jak kdysi za komančů,hihi… TO mi připomíná, jak jsme byli ted na těch kyčlích, bylo tam asi 30 mamin, no hrůza, vydýchaný vzduch, vedro, blééé..No, tak mi to připomnělo úplně scénu z Nemocnice na kraji města - ty staré díly, jak tam dr. Blažej vyšetřuje dětem kyčle…
V tomhle se snad nic nezměnilo, jen to, že v tom seriálu dětem dělali rtg a u nás se ted dělá utz..
Jo, holky, myslíte, že vadí, že se malý se mnou dívá tak půl hodiny denně na telku…? No, když je venku hnusně a nejdem ven, tak je to i hodina denně..
Sedíme na baloně, pohupujeme a malý sedí jak budha a čučí. Hlavně reklamy ho zajímají…
Tak snad to neva jeho očičkám.. ![]()
Zítra máme Vítání občánků, tak za chvíli poletím do Intersparu pro barvu na vlasy, jsem objevila zase pár šedin, to je děs, vždyť mi není ani 30, sakra!!
A taky musím koupit silonky, si na tu slávu zítra vezmu sukni, snad po 2 letech… ![]()
Tak se mějte, maminy! ![]()
Hoj,
tak jsme nazpátek ![]()
Venku kosa a slunko…paráda ![]()
Tobík si hraje v sedátku ![]()
Koupila jsem další punčošky…od Loanu a taky pěkný , ale Belinda je nej ![]()
Taky jsem mu koupila župan, ale ten dostane až k narozkám ![]()
No a došel balík z USA…bedna nového oblečení…mě jebne, já to už nemám kam dávat
Holky , ale bomba ![]()
Dupky a bodýčka, a bunda s kapucí a gaťata a tak......a pěkný , srandovní a s dinosaurama a super bavlna ![]()
Budem jak manekýni z bohaté vrstvy a přitom žádám o dotace na socce…hihihih
Much,
koupila jsme 2 bavlněné čepky pod teplou, protože je malej olezlej jak hrom na hlavě s ekzémem. Takže hold 2 čepky na sebe…ten flís ho pěkně dráždí.......
Papapapapapap
ahoj holčiny, dík za tipy ohledně punčocháčků.
jejda tak on už je srpen 2009 , já se picnu
- dojímá mně to. ----vlastně mně dojímá všechno,,,šestinedělí pominulo a já mám do breku pořád.
to už si zůstane.
Andul: nám ve Strakách taky hlásí rozhlas
- k nám není slyšet, ale včera jsem jela po městě a rovnou nade mnou nahlas: „městské hlášení!…“ já se ouplně lekla, Tomulu to naštěstí nevzbudilo.
Tak ať se vám vydaří vítání občánků!!!! (mně překvapilo, že někde se vítá třeba až v 6-8mi měsících!!!) ![]()
Jinak TV: těžké…náš Tomík kouká možná i víc jak půl hodiny. Taky si myslím, že je to špatně,,,ale když ho držím na klíně, otáčí na TV hlavičku a vyjeveně na ni čučí(viz galerka) nebo i pod hrazdičkou - stočí hlavinu a čučí jakoby nahoru za sebe(to je špatně).
Vánoce…jojo tyto budou neeeej!!!! Pro mně byly ty minulé kouzelné, věděla jsem o té malé žížaličce v sobě - jen já a mamka,,,tajila sem to do silvestra
a ted se budou ti naši prťousové vykuleně čučet na svítící stromeček,,já se těším!
To bude slz, cha cha!(mně napadlo, že sem jako jediná řvala na vítání občánků-pro všechny veselo,,u mně dojemno) ![]()
papa jdem ven - je kráásně.
Aduš, jaké hadry z USA?? Kdes k tomu přišla, já chcu takyyyyy frajerský ohák!!! Ten náš prcek, vlastně celá naše rodina, hihi, máme většinu hader ze sekáče…
![]()
Anduli …
mě zásobuje kupa kamarádů.....po 6letech žití tam, tam mám druhou rodinu ![]()
Ono je to přejde…jak bude Tobouš větší, tak to přestane, ale momentálně.......máme hadry až do 1roku ![]()
a jsem opravdu ráda .....já je zase půjčuju dál , aby i jinej klučík byl frajer.....
Na rajčeti je Vítání občana…hihihihi
Aduš - jj, kdo by to do toho fleecu řekl - měkkounký, teplý, no ale z PET lahví … taky dáváme teď čepky bavlněné, ještě jsem měla jednu lehounkou vlna z hedvábím (Lotties), přežila asi dvě praní v pračce na 40 a při třetím taky na 40 je z ní čepička pro panenku
- nechápu …
jo a to budete frajeři
- těšíme se na fotečky ![]()
TV - já bych to řídila podle citu - my teda koukáme spíš výjimečně, když je to něco příjemnýho - třeba večerníček nebo Sama doma (příjemný hlasy, pomalý střídání záběrů), když jsme se strefily s kojením na odpolední kriminálku, tak jsem tatínka vykázala do pracovny - je tam střílení a prudký změny obrazu - sice z toho malá rozum ještě nemá, ale je to vnímavej človíček, že jo …
Ahojky,
Anduli, tady hlásí rozhlas i ve větších dědinách.Ale u nás je jen asi 400 obyvatel, a není tu skoro nic. Jen hospoda, vinárna a jeden obchod, kde ale nic nemají.Když se tam třeba zeptáš, jestli nemají nějaký salám (většinou má jen dva)
tak je jestě pan majitel sprostý, že NE, že by to musel potom dojídat, když to neprodá.A takových historek z našeho obchodu je spousta
No taky už tam nechodím, naposled asi před rokem jsem tam byla.A nakupovat jezdím jinde, už jsem si zvykla ![]()
Jenom nechápu, proč se sem ted stěhuje tolik lidí z měst
.A dokonce i mladí.Když tu nic není.
Jo holky, tak jsem už cvičila
Pilates, mám cd ale došla jsem jen do půlky, byla jsem úplně vyřízená. No jo po tolika měsících nic nedělání ![]()
No to bylo ale v pondělí a od té doby nic. Zato ted jsem snědla už dvě horalky
tak papa
Ahojky!
Anduli-užijte si vítání!!!
A dík za přání.Tobíkovi je malinko líp-snad,ale za to Máťa dnes ráno měl zhnisaná očička od rýmy-to ještě nikdy neměl.Antibiotické kapky jsme dostali až dnes,tak doufám,že zaberou.
Kosti-já mu většinou dávám Bodýčko s dl.rukávem,tepláky nebo kalhoty a zimní bundičku a teplou čepici.A nebo mu dám takový ten plyšový kabátek tenoučký(měli jsme ho na sobě když jsme byli u vás jestli si pamatuješ-béžový) a pod to mikču a body s kr.rukávem a kalhoty.Nedávám mu punčocháče,ale má takové ty teplejší ponožky.
Jinak Kosti,Dell a holky co máte menší korbičku-jak se vám vejdou prckové?
Já včera měřila a korba má 69cm,s fusakem jakž takž 65cm a Tobík má 66cm.Má tam skrčené nohy.To asi,abych ho dala do sporťáku,že?Moc se mi do toho nechce,ale takhle zase nemá pohodlí.
A taky hlásíme otáčení ze zádíček na bříško.Včera si ještě nechával ručičku pod sebou a řval do deky
,ale dneska už v pohodě.Nechá ji tam jen když je rozespalý.
Álo-kamarádka se odtěhovala hned za Prahu a taky jim tam hlásí rozhlas a teď předevčírem jim hráli koledy ![]()
Marrci, děkuju za tip - v sekáči u teplárny sem sehnala punčocháčky!!!! HUrá, ty jsou sladké jak jsou malinké ![]()
byl tedy výběr spíš z „holčičích“(přece jen holky.-parádnice je nosí pod šatkama), ale nakonec máme červené a bílé(jsou stejně jen pod kalhoty) a super příjemný matroš, jako nové.(jedny 67Kč druhé 80)
promiňte za blbý příspěvek ale mám z nich radost,,(,čovek by neřek, jak je těžké sehnat minipunčocháčky)
papa
Leni máme radost za tebe
z punčocháčků.Od toho tu jsme ne ![]()
Jsme dnes s Lukáškem sami doma, taťka si jel zas pro nějaké éro
Má 9tého narozky, tak dostane letadlo.Jsem chtěla aby měl nějakého koníčka, ale nemuselo by to být tak drahé.ale vždycky mě na to řekne, že to bude mít jednou Luky až vyroste.No a zas lepší, než kdyby to prochlastal ![]()
Nikde nikdo ![]()
Elunko doufám, že kapky zaberou. jo jo ty dětičky jsou furt nemocné.
Álo - u našich taky pořád funguje místní rozhlas ( a to je celkem velké městečko o 10000 obyvatel) - byla jsem překvapená, když se mi na procházce něco ozvalo nad hlavou, taky jsem myslela, že už to neexistuje
- a super, úplně mi to připomenulo dětství ![]()
Elu - to je teda fakt malá korbička, uff, to jsem ráda za naši Teutonii - máme určo ještě 15 cm rezervu …
Aduš - hezký fotky z vítání ![]()