Poradna duly
Jana Čurdová
Mumínek se probral ![]()
Taky jsem vyndala Advetní věnec…napíchala nové svíčky a na okna dala dekoraci…Mumínek má sněhuláčky a lesík se Santou a sobama a v obyváku je anděl a vločky ![]()
Asi mi hrabe co?????? U nás se drží Advent a hlavně mě letos bere to, že mám doma Tobiáška a chci aby to měl pěkné…ikdyž z toho nemá rozum…hihihihi
Sedí mi na klíně a rozespale kouká co píšu…bych řekla, že Vás pozdravuje ?)
Tak ti dík za pozdrav Tobí!!! ![]()
Mě tady do toho zase povídá jak o závod.Mám doma i Máťu-má hroznou rýmu-Tobík taky,takže odsáváme a odsáváme…a on je takové zlatíčko,že se na mě i s plným nosánkem směje.
Aduš-tak elektrikář,jo?
No tak na oběd můžete ne?To není nic proti ničemu ![]()
Taky už přemýšlím, jakou uděláme výzdobu…chtěla bych letos udělat adventní věnec(ještě jsem ho nikdy nedělala),tak zítra vzrazím na nákup potřebných věcí.No a Máťovi adventní kalendář…
Jo a NONI-vypije ti malá tvoje mlíčko s UM?
Já dávám Tobíkovi odstříkané mléko a dotoho zamíchám Nutrilon.Zasytí ho to,ale vám jde hlavně o to,aby přibrala,viď?Třeba to,ale opravdu nepotřebuje když je jinak spokojená.No uvidíte co s vámi udělá mudra.
Holky, to je celý ten problém… ona nechce nijak jinak pít … jenom z prsu a to ještě jenom 5 minut … všechny jiné způsoby - lžička, flaška, stříkačka tvrdě ODMÍTÁ …
Proto tak jančím … jak to do ní dostat ![]()
Všechny HA-čka jsem vyhodila, ale ona nechce ani Bebu a sunar budu zkoušet až zítra - dneska zkouším vážení čistě kojo … zítra to bude s pomocí suplementoru a Sunaru … uvidíme
Díky za podporu
Jo a Elu… nechce ani moje mlíčko, jak jednou opustí prs …smůla … mám prostě palici paličatou malou
Ahoj holky,
máme za sebou další rehabilitaci - zase u toho ječel jak tur ale mezi jednotlivými cviky se uklidnil a dokonce jsme tentokrát odjížděli v pohodě, nemusela jsem ani uklidnovat kojením
- po cvičení je bobek krásně uvolněný a dokonce sebou ani tak nešije, ukázkově pase tak jak by měl…jen je očistec to cvíčo provádět - cvičíme ten jeden cvik a já s tím mám pořád problémy
no snad to půjde, výsledky jsou už vidět a jde to rychle
![]()
Noni teda dle toho co čtu, to má ta vaše doktorka pěkně na háku …umělou stravu asi doporučuje dle toho jaký dealer u ní byl naposledy s dárečkem ne?
.....nedalo mi to a popisovala jsem fyzioterapeutce vaši situaci - říkala, že by vás vaše oktorka měla na tu dětskou neurologii určitě poslat, potože řev 18 hodin denně normální není, že to už je za hranicí „plačtivého dítěte“, …ale to je vedlejší…spíš mě zaráží že nijak neřešila tu váhu…moje doktorka nás hned první týden po návratu z porodnice hnala 2× na kontrolní převážení jenom proto, že jsme byli na hranici normy s přibíráním…a vy jste pod normou a nic???? nechá to skoro 3 měsíce být a pak vás pošle do nemocnice, když už s tím nejde nic jinýho dělat????.....je mi Myšky moc líto a vás s Milanem teda obdivuju - to abyste měli svatozář…páč mně už by asi hráblo
![]()
Duši - Riky je kouzelná
…a je to šikulka že zvládla novou baštu bez bojů…ted ještě aby se to spinkání ustálilo a nebude vám nic chybět - držím palce
jo a gratulujeme ke kyčlím!!!!!
Aduš to je jak z filmu…elektrikář jo?
Bude k vám chodit pravidelně na kontrolu el. napětí - třeba by to mohlo vašeho tatínka nakopnout k nějaké akci, když uvidí jaký je o Tebe zájem
Aspon vidíš, že nekecáme, když Ti říkáme že Ti to sluší!!!!!!!!!
Magdi - já oblíkám bobka podobně jako ty…ono hodně záleží jak teplý je fusak, jak teplá kombinézka - každý z nás má doma něco jinýho, tak to nejde tolik srovnávat - no a někteří mimoušci jsou horkokrevní, jiné mají rádi teplo, takže oblékání bude asi vždycky oříšek
Tomík se mi taky hned opotí ![]()
tak já letím, jedem na víkend pryč, tak musím balit ![]()
No jo Noni-je to LVICE a má svůj názor
Ona to prostě asi „vidí“ jinak…
Pardón-Miška je už panna,že?Ale i ty jsou tvrdohlavé-to vidím na mojí mamce
![]()
Ahojík ..
Elu … chichichi jo,jo j to panenka … a proto jsem nechtěla lvíče … to už nevím, co bych dělala …
Kosti … dky za radu… suplementor zatím bojujem … teda ted ne…dneska vážím jenom čisté kojení a i podruhé přesně 50 ml …chichichi mám to chytré dítě …a to jsem ji kojila schválně, jak napůl spala - že vypije víc, chichichi … zítra to budem zkoušet zase se suplementorem a uvidíme jestli vypije víc … jo a já mám pocit, že mně už hráblo dávno …
Duši … promiň, dneska jsem sebestředná … samozřejmě gratulka ke 4 měsícům a tak y ke kyčlíkům a taky k příkrmu ![]()
Noni 50 není zas tak špatný…když bude pít často co? snad to zvládnete i beznemocnice - držíme palce aby suplementor pomohl, když už nechce tu flašu.....hlavně aby se to brzy srovnalo - tím pláčem musí vydávat hrozně moc kalorií
Magdi: já bych teda rozhodně chtěla pro Tmíka sourozence.Sama sem vyrůstala do 13ti let jako jedináček a stojí to za ho…!
určo kdyby to šlo - v 3 letech Tomíka bych chtěla porodit. A chtěla bych vědět, co to je. Nevydržela bych to. ![]()
NONI: zlato, já na tebe furt myslím, ty si užíváš, kočičko.
je mi to tak líto,,achjo, ať už je to konečně OK a žádné stresy v nemocnici
-aby se nemocnice vůbec nekonala!
Aduš: taxem koupila „ZAJÍCE“ - to sojové mléko(je sušené) a zkusila ho dát do kafe a fůůůj nevoní to moc dobře,ale aspoň něco. Ráno sem měla černou meltu a nic moc.
od včera sem neměla nic mléčného s vyjímkou jogurtu a Tomík dnes nekadil(jinak poslední 4 dni několikrát-tu smradlotinu) že by?
ještě Aduš prosím o radu: můžu sýr, jogurt, zákys?(mám pocit, že jogurt jíš že?-že by se to vztahovalo jen na klasické mléko????)
dík a papapa
sem vymrzlá - šli sme zas s kočárem pěšky k babče a ten vítr ledovej no hnůůs ![]()
Hoj hoj,
nikde nikdo o víkendu? ![]()
Noni čtu, že pořád bojujete, uff, držím palce … taky bych asi ještě víc hledala příčinu toho pláče - 16 nebo 18h je dost dost - teda jestli to ještě trvá… to přibývání je vedlejší produkt … jinak pedr., která neví, co je to suplementor??
…
btw.koukám má Miška skoro stejný míry jako já jako dítě (4,2 při narození a 5,2 ve 3m) - byla jsem ale spinkací a spokojené mimi i přes to „nepřibývání“, tak se to neřešilo - no a jako dítě jsem byla velmi zdravá a patřila jsem k velkým holčičkám se sklony k nadváze … … ale vy si holky nakonec poradíte
a doufám to zvládnete i bez nemocnice
Duši - Riky je teda šikulka - obracecí a i papací
.. jinak ta snaha o „plazení“ na bříšku - to jako bys popisovala naši Emi
..a gratulka ke kyčličkám a 4m narozkám ![]()
Ahojky,
tady je vymeteno
…
Já dnes byla poprvé bez Tobíka-nechala jsem hlídat Michala.Byla jsem koupit ty věcičky na adventní věnec a s kámoškou na kafíčku-byl to moc fajn relax.
Věnec mám jeden na stole a jeden na dveřích-nejsou kdoví jaké,ale mě se líbí a klukům také-a o to jde,že ![]()
Kdyžtak dám foto do galerky.
Dneska jsem volala laktační poradkyni a můžu říct,že moc příjemná nebyla a moc mi neporadila-odradila mě tak,že už jsem od ní ani radu nechtěla.Tak jsem nakonec zavolala kamarádce(PA) a ta mi řekla co a jak.
Jsem z toho nějak rozhozená.
Když dám Tobíkovi napít ode mě,tak je pořád nesvůj a za půl hoďky má hlad…dokrmit nechce.Tak mu pak udělám UM a je spokojeňoučký.
Tak nevím jestli nás trápit oba s vědomím,že má aspoň trošku toho „dobrého“ nebo co.Musím odstříkávat,protože jinak bych už asi moc mlíčka neměla…ono tedy už teď je to slabota… ![]()
Ale asi to budu aplikovat tak jako do teď dokud to půjde.Jen na mě padl nějaký splín,tak se omlouvám,že tu tak klábosim.
Tobík je docela nastydlý-má pořád rýmu a do toho začal pokašlávat,tak asi zajdem v pondělí k dr. jestli se to nezlepší.
Půjdem nakrmit a do hajan,tak dobrou!A užívejte si víkendu!!!