0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
9.1.09 18:20

Ahojky holky,
dneska bylo fakt obzvlášť hnusně mrazivo. Už aby bylo jaro :)

Anduli díky za článek o padání vlasů. To jsem netušila, že to může trvat tak dlouho, no holt to budeme muset nějak vydržet :D

Dell určitě bych vydržela a nestříhala, máš krásné vlasy a byla by jich škoda :) Jo a gratuluju ke kontrole kyčlí. U nás je to taky vždycky na dlouho, tak se ti ani nedivím, že jsi ráda, že už tam nemusíš. Nechodili jste taky na Prosek?
Jinak s tím prohýbáním. Terezka to teď poslední dobou taky dělá. Chce se otočit, ale ještě jí to nejde, tak udělá takové Céčko, ale myslím, jak už tu někdo psal, že je to jen přechodná fáze a je jen otázkou času, kdy se jim to podaří dokončit.

Jaji teda klobouk dolů :D :D , vypadá to, že bude Zdeneček už za pár týdnu chodit, ne? :D
Rohlík zatím nedáváme, vlastně ani nic jiného kromě MM.

Hellenko já jsem si zatím taky nic nenapsala, myslím takový ty PRVNÍ věci, tak koukám, že bych asi měla, dokud to mám v paměti :D

Leni bohužel si musíš zažádat i o tu tříletou variantu. Nechápu proč nenechali tu nejběžnější variantu nabíhat automaticky. My už máme zažádáno. Vyřizovali jsme to už v prosinci, ale to jsme přišli moc brzo, tak jsem to posílala teď v lednu. Naštěstí když jsme tam byli, tak nám to zkotrolovala a měli jsme to na správných formulářích. By mě asi kleplo to vyplňovat znovu 8O

Alo a Elunko gratuluju ke krásnému přibývání, jsou to klucí jak buci :D

Much úplně vám ty vaničky závidím. Taky budu muset po něčem zapátrat, abychom (jak už psala Dell) doma neshnily :D :D Ikdyž to už vlastně budu hledat i taťkovi :D

Mějte se krásně a papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.1.09 19:50

Jéééééé úplně jsem zapoměla :) … už máme naušničky.
Na propíchnutí jsme byli mezi svátky. Šel tam s ní manžel, já jsem nějak nemohla :D .
Teď to čistíme lihem a vypadá to, že to proběhne bez komplikací :D

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
9.1.09 20:03

Tak jsem si naivně myslela že kvůli rodičovské na sociálku nemusím když chci tříletou variantu, ale vyvedly jste mě z omylu. Proč teda všude píšou že pro 2 letou se musí rozhodnout do 22.týdne a pro ostatní do 21.MĚSÍCE! Jsem z toho jelen :nevim:

Much pekárna zn. Professor, ale ono na značce moc nezáleží. Některé se prodávají pod různou značkou ale jsou od jednoho výrobce. Třeba ta naše byla i pod zn. ETA ale o pár set korun dražší :?

Něco jako deníček píšu Matýskovi do pamětní knížky co jsme dostali v porodnici. Nejdřív to bylo po týdnu, teď už po měsíci, nějak lenivím :oops:

Ty jo Aduš, to jsou pěkné pálky za mastičky 8O Tak ať vám pořádně zaberou.
Někdy se ceny v lékárnách docela liší - normálně kupuju Matysovi plechovku mlíka za cca 240 Kč a v jedné lékárně po mě chtěla baba 450!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
10.1.09 08:23

Kuk kecalky :lol: !

Jejda, to jste toho ale nakecaly … sice mám dočteno, ale asi nezvládnu vše okomentovat 8O .

Aduš … jsem ráda, že už se Tobulínek cítí lépe … a na psaní je faaaaaaakt šikovný … a s cenama léků - raději no coment , je to mazec :? … a úplně jsem se vytočila za tebe na toho povedeného dědečka :evil: … mám podobnou zkušenost, kdy švagrova bývalá manželka stáhla fotku mého synovce (syn mojí sestry - která je za něj vdaná teď) a vydávala ho za své dítě - má to v rukou policie :!
Much … jsem ráda, že se Emičce líbilo ve vaničkách … my už máme taky za sebou první lekci a Míša dostala pochvalu, že prý z ní asi bude vodník, chichichi :wink:
Kosti … jsem překvapená, že se ptáš na nějaký klidový režim po očkování ve spojitosti s vaničkama … my teda ještě naočkovaní nejsme - prý už nebyly vakcíny … a mudra mi vaničky doporučila …já se jí taky ptala, jestli je to vhodné a prý v poho :? … hele a u nás patří k vaničkám i jedna hodina s fyzioterapeutkou a hádej, která to dělá u nás? - no, ta, kterou jsi mi vypátrala… tak po domluvě s instruktorkou plavča, nás k ní na konzultaci objedná co nejdřív - hurá… :wink:
Leni … teda holky tu fotku mooooooc chválí a samo, že ti to slušelo, ale na můj vkus jsi byla až moc hubená … mně se víc líbíš teď :wink:
Andulinko … teda tolik vypadaných vlásků … to je síla .. já mám asi štěstí …mně sice taky padají, ale jenom trošičku a teď, když jsem se nechala ostříhat na krátko, tak to skoro není poznat … tak aby se ti to zmírnilo :wink:
Hell … tak ty ještě studuješ? 8O … ty bláho, máš můj obdiv :oops:
Alo a Elu … teda přibýváte krásně … Míše se spojila už druhá bradička s líčkama, tak jsem taky zvědavá na váhu, ale jdeme až 29. 1. … a budem i očkovat :wink:
Princezničko … gratulka k náušničkám … my je máme taky a taky v poho :wink:

Obracení … tak my budem zřejmě nejvíc pozadu… páč Míša se ještě neotáčí ani na bok … jenom zvedá nožičky a hraje si s kolínky … ale prý je to ještě norma, tak snad vás brzo doženem , chichichi … ale jako chodit ještě určitě nebudem, chichichi… jsem překvapená, ale nakonec mi došlo, že přece naše srpňátka jsou tááááááááááák šikovné :wink:
Příkrmy … my teda pořád jedem na MM … jenom večer dáme ke koju ještě cca 50ml rýžové nemléčné kašičky … a má to aspoň ten účinek, že mezi tímto jídlem a dalším kojem mám 4-5 hodin spánku … jinak jedem ve dne v noci co 2 hodiny
Usínání … dostali jsme radu, že máme Míšu nechat vyřvat … prý dítě může brečet dvě hodiny … a tak to praktikujeme … akorát teda si myslím, že bez účinku, páč se vlastně prořveme do dalšího kojení, hmmmmmmm … no, má hold to naše miminko výdrž a taky už ví, jak na nás, chjo … ale nemyslete si, trhá mi to kolikrát srdce a stejně za ní chodím, abych ji uklidnila a utišila a pak to jede na novo… no uvidíme co dál :roll:
Rodičák … tak já dopadla jako Ada … teda jak mi oznámili, že jsou nové formuláře a já to celé budu absolvovt znova, tak jsem viděla rudě :evil:

Ha dračice je vzhůru, tak jdu k ní … pokud jsem něco zapoměla, tak se omlouvám … snad bude víc času od pondělí, páč jsem teď měla manžu měsíc doma - TATRA , no … takže nevíme dne ani hodiny a jenom doufáme …

Mějte se a užívejte víkend !!!!!

Pampaláááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.09 09:22

ahoj Nončo. :-)
pěkná fotečka-blýskavé Mišulky :wink: super, že jedete na MM, jsi šikulka že jsi to po těch všech strastích zvládla! :! držím pěstě na kontrolku, at máte pořáádný kilo navíc !!!!
a dík, že se ti líbím víc ted než na té hubené fotce - chi chi ty ale dovedeš potěšit. :lol:
tak papapa jdu na křiklounka.
(jako každé ráno v 5 sme měli divadelní představení-vykládá,,,a nespí, uf.)
chodíte ven holky????já včera nebyla a chcííííí jíííít! už to doma nedávám! :cry: ale pokud nepujde mráz pod -5,,nemůžem.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.09 09:50

Ahoj holky, u nás to pořád vypadá jak v mrazíkovi

Leni - Tomík není novorozeně, můžeš s ním do -10 - ale jen na kratší dobu, po hodinách, ale klidně víckrát za den.......už to tu holky myslím psaly..........kdybys měla pochybnost a zdála se Ti velká zima, tak přetáhni přes kočárek pláštěnku a je to…prcek si boudičku zadýchá a nedýchá rovnou ten mrazivý vzduch z venku.......

Noni - jsme moc ráda, že s Myškou už normálně fungujete - snad bude ta paní fyzioterapeutka sympatická a něco šikovného poradí, aby se vám žilo ještě snadněji -

klidový režim - myslela jsem, že má být cca 1 týden po očkování ne? Kvůli tomu nám oídložila mudra první vakcínu, abychom mohli komažitě začít s cvičením vojtovky - no tak já nevím 8O 8O

na rodičák jsou nové formuláře ??? - všechny 3? já jen že bych konečně v pondělí měla dostat potvrzený od zaměstnavatele ty příjmy!!!!!!!!!!!!!

tak já letím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.09 10:13

jů Kosti, to jsem nějak přehlídla s těma vycházkama,,,já měla pocit, že s myšákem jen do mínus pěti…tak to tedy vyrazím! a basta! Potřebuju vzduch…uf uf… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.1.09 10:30

Hoj,
leni do -5 s novorozencem a do -10do 1 roku :) A pláštěnku taky dávám :)
Jinak foto ekzému mi galerka nevzala…takže na rajčeti a hesla pod adresou.....
Pěkný víkend…já na dnes vůbec nespala…no děs , ale co.....nějak bude :)

A jo formuláře stejný, ale výpočet jinej a stejně to nechápu, když mám 7,600Kč tak nebo tak.......no nic!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.09 10:33

aha......tak to jste mě uklidnili…jinak už bych jako osel volala na sociálku…já tam ty ženský moc nemusím, jednají s každým jak s blbcem…jako by se všichni měli zabývat jen jejich formulářema…

Leni - pěknou prochajdu :wink:

takže cvičíte s mimískama bez ohledu na očkování???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.09 10:37

Aduško - koukla jsem na foto…jako bych viděla nahatého našeho Tomíka :lol: :lol: - ty boláčky má chudík tedy nehezké…ale naštěstí je to je po tom očkování.....určo bude mít brzo zase hlaďounkou kůžičku…je vidět že je to jinak moc spokojené miminko - taky aby ne, když má takovou suprovou maminu co? :wink: Držím palce v boji s ekzemem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.1.09 10:48

Kosti,
jo i na to jak se drbe a bolí ho to, tak je moc hodnej :) občas má utrápený výraz, ale jinak je v klidu…jen kdyby spal, ale ten histamin ho tak trápí, že nezabere na déle než 1,5h......snad to přejde co nejdřív.
Má to i na ručkách a pod koleny a na loktech a občas na hlavičce…ale na těch zádech to je největší plocha no :(
Jinak laciná mastičky absolutně stav nemění…Tobša hold chce, aby maminka neměla ani na jídlo a rozhodl se reagovat jen na Adermu za 500Kč…hihihih asi se půjdem pást…hihihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.09 11:06

jéžiš, chudinka Tobík, takové boláčky, malinkej broučeeeek :cry: :cry: :cry: takle se trápit achjo, svět je nespravedlivej! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.09 11:19

Aduš - no co se dá dělat…kvalita vždycky něco stojí co? :? :? Škoda že vám to doktorka nemůže nějak předepsat vid, když nic jiného nezabírá…holt skřípnete tatínka :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.1.09 11:38

Ahojky!
Teda Aduš je mi Tobíka moc líto a tebe taky,že máte takové trápení-snad se to brzy zlepší!!!

Kosti-cvičit by se nemělo akorát ten den kdy je očkování a pak jestli není žádna reakce,tak v pohodě můžete cvičit.

Máťovi se udělal dost ošklivý ekzém na rukách-je mi to líto,protože do teď žádné problémy neměl.Koupila jsem také ten krém od Biodermy a je fakt skvělý.

Dell-rádi vás uvidíme!

Formuláře-já mám nějaké doma co mi dávali když jsem žádala o porodné,takže ty už neplatí?

Mějte se hezky-jdu dodělat obídek.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.09 11:50

Ahoj Elu, dík za info…
At Máta ekzém taky brzo překoná - tohle počasí je asi na vyrážky špatný co? Děti choděj víc oblečený, kůže míň dýchá......

Dell- taky rádi přijedeme..jen nevím kdy. mám příští týden docela nabitý program…a taky je pořádná kosa…možná ve čtvrtek by to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí