0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
8.1.09 12:19

vlasky - v poslednych tyzdnoch sa malemu poriadne zahustili…to jak mne vypadali…ale tiez je to taka neurcita farba, taky spinavy blond. Ale vacsinou je naolejickovany a vtedy vyzera ako tmavovlasy.
A ocka - doteraz ich mal sedomodre a zda sa ze sa zacinaju menit do hnedo-zelena…neviem. Podla svetla, teraz ich ma modre. :lol:

Jeej, vanicky, cvicenie, plavanie…no vidim, ze sa musim rozhybat a rychlo sa niekam nahlasit, inak tu doma zhnijme.

Moze sa ist na plavanie/vanicky aj ked nie je zaockovany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.1.09 12:31

Andulko to měla kamarádka.. a chodfilo jí to vždy den po mě až dva někdy.. tak dnes večer nebo zítra ráno by to tam mělo bejt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.1.09 13:36

Jaji ne, rohlik jeste nedavam, ale me dite taky jeste nechodi :lol: tak myslim, ze jedina ty vis, jak je tvuj prcek motoricky daleko s jazyckem a tak.

Much medinu, ty babo zvedava :wink: . Koukala jsem na tu holcicku z cervence, taky dost dobra, podle metriku 5 mesicu a tyden.
Co, Jaji, nebylo by to neco pro Zdenecka??

Dell tady se muze, ale tady je tech neockovanych taky hodne (nepovinne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.1.09 13:54

Helenko no jasně:) no já mu právě na ožužlávání rohlíček dávám a taky ty dlouhé piškotky:) tak jesli sem jediná..... ale vždy když už to skoro užužlá tak mu to vemu… včera sme měli omáčku tak sem mu taky dala ochutnat:) a jak mu chutnala:) asi sem divná co:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
8.1.09 13:58

Jajino - no jak jsem psala…Zdenda je prostě dáblík :D :D - hlavne ze je zdravej jak řípa :wink:

mateřská - záleží jaká sociálka/zaměstnavatel vám ji posílá - mě to např. chodí kolem 14. v měsíci…dřív ani omylem.....a holky podržte se, ale mateřská mi skončila v pondělí…a rodičák stále nemám vyřízenej :roll: …mzdová účetní co má u nás ve firmě na starosti to potvrzení, který potřebuju, nejprve ztratila…posílala jsem jí následně znova před svátky a dopis prý ještě nedorazil…tak jsem včera učinila 3. pokus, pak už za ní budu muset asi osobně…je to ale na druhým konci Prahy - hodinu bych jela jen metrem, k tomu půl hodina busem a ještě pak cca 30 minut pěšky hore kopcom…děs…ještě že to jde vyřídit zpětně :roll: :roll:

Hellenko - to jsi dobrá…neumím si představit, že bych ted studovala tak těžkej obor…pořád nějak doufám že u druhýho děcka to bude jiný - když vás druhomaminky vidím, kolik toho zmáknete, tak jen koukám - ale je fakt, že asi nebudu spoustu věcí tak řešit jako ted že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
8.1.09 14:00

Jajino - nejsi divná, Tomík taky na jídlo kouká jak puk…a už jsme mu dali olíznout čokoládový bonbon - ale jen olíznout :wink: …v:,–(ím se, že až najedeme na příkrmy, bude spokojenej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.1.09 14:09

jojo sme jen na mlíku a občas na zelenince a kašičce ale prostě on tak smutně koukal když sme jedli že jsem neodolala a malinko mu dala:) a brácha mu pořád dává do pusy lízátka… prej aby mu to nebylo líto že on líže:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.09 14:55

Jáji, ty jsi srandistka!!! prý omáčku chi chi - se nedivím, že Zdenda skoro chodí,,když jí jak dospělej jedlík, chi chi. Ale vážně!!!!- OBDIVUJU ho. To je neskutečné, že je tak šikovnej.
Rodičovská: holky a to si musím říct? kurňa já žiu v představě, že když chci 2.stupeň, že to jde samo - že musím hlásit akorát 1 a 3. (???)
týýý jo bude zle. Já ted brala cca 11.600Kč. (nesmějte se,,u nás v jihočeském kraji berem holt míň) :twisted: a ted bude jen 7600!!!! Z mýho účtu jdou poplatky za byt a úvěr(na byt) - a odchází měsíčně 10600. takže mně bude muset přeposílat manža měsíčně 3000na můj účet…děs běs. vydřiduši. …mně furt nejde z hlavy ten JÁJIN rohlík a piškot,,,,vím, že se to nemůže,,ale ono mu to chutná co? - to jen ožižlá a nic z toho nesní ne? (dyt to nerozkouše…) už mně hrozně láká mu něco dobrého taky dát :-))
zatím papapa
kamarádka mi rodí (je v jarňátkách a termín má 6.2)-o 4 týdny dřív,,ale bude to OK.(kurńa všici mně dráždí-rodí si,,a já chci taky mini-miminečko) :-D jí normálně závidím - jak popisuje v smskách co a jak…
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
8.1.09 15:22

Dneska jsem uvařila super oběd - rýžovou kaši a zabralo mě to asi 2 min. času :D Normálně do pekárny jsem nalila litr mléka a nasypala 200g rýže, zapla program džem a když jsme se vrátili z procházky bylo hotovo :D :D S cukrem, skořicí a máslem mňam, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
8.1.09 16:27
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
8.1.09 17:18

s tym rodicakom je to v poho. je to narokovatelne spetne, takze je este cas. Mne uz tiez konci materska, myslim 15.1 takze to tiez musim zariadit. :wink:

papanicka pre miminka…no vy im teda doprajete :lol: :lol: ja sa snazim striktne dodrziavat cisty kojici rezim, takze zatial ani vodu :wink: ale ved to mame za par ..od 6 mesiacov uz prikrmujeme, myslim, ze si to este uzijeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.1.09 17:23

Tak máme 2.Hexu a pláčem a teplotkujem a jsme jak rudej rak!!!!!!
Dr nás poslala na alergologii…takže v pondělí nás objednám. Jsem ráda…na 6m mu udělaj testy na potraviny a hlavně bude pod dozorem jako já :) Super :)
Jinak nám rohlík nebo bombon nehrozí. Tobík bude mít do 2 let dietu. žádné mléko ani vejce a ryba. žádný citrusy a rajčata a čokoláda a ořechy…
prostě jen dětské nemléčné kaše.....nebo míchat se sunarem a zeleninku a z ovoce tak jablko, hruška a švestky a banán :) Naštěstí pak i maso :)
Ale sladké dobroty a sušenky a jogurty ..nenenenenenen !!!! To bude vysvětlování u bábi !!!!
ALe já už 14 dní dávám večer nemléčnou rýžovou kaši s Nutrilonem a malej to miluje. Jen malinko na mls, ale jsem ráda že to papá, protože mu tam sypu probiotika - to pomáhá na alergie a taky mu dávám do toho 2 lžičky převařených vloček na ekzém. Dr říkala že nemusím když kojím, ale to množství je malé a tak se smála, že mu to prostě chutná a je to velkej kluk, tak se mu to líbí :)
Jo a vůbec na píchanci opět neplakal :) Jen smutně kukal :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.1.09 17:28

Holky klíddd.
ja rodičák vybavila už mezi svátkama a na H..... dnes pipka volala , že jsou změny a že mi posílaj nové formuláře, takže já jsem měsíc bez peněz!!!! Než to pošlu do Olomouce a oni do Prahy a zase zpět, tak to teda do 12.1.nestíhám!!!!!
Jo a dávky chodí dle zákona do 10. v měsíci!!!!!!!Tím i rodičák…to mi teda řekli na sociálce :) O 1-3dny dříve pokud dobře vychází datum a jde to na účet, ale do 10. v měsíci se nic neděje :)
Jinak mých 7600Kč bez možnosti doplaků ( bo máme otce v RL) bude krušných!!!!! Jen byt mě stojí 5,500, pak 1,800 splátka na byt na půjčku a telefon a TV a kde je jídlo a plenky a doktoři…když máme teda spotřebu s tím ekzémem!!!! No tatínek bude muset čarovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
8.1.09 18:00

Ahoj holky,tedy já vůbec nestíhám dočítat.
Spousta práce v obchodě a do toho pořád někde lítáme.
Včera jsme byli u doktorky-Tobík váží 9100g a dostal první hexa.Večer měl trochu teplotku,ale jinak v pohodě..usmívající se andílek,no.
S Máťou jdu příští týden na alergologii,tak jsem zvědavá jak dopadne.
Jo a s Tobíkem už nemusíme cvičit,tak jsem ráda.Stejně jsme necvičili,ale museli jsme tam chodit.
No a taky čekám až(jestli) dorazí „mrcha“ Doufám,že ano,protože další miminečko bych teď asi nerozdýchala(no musela bych,že :D )
Asi by mi nevadilo mít třetí,ale až za pár let.No uvidíme.
Tak se tu mějte krásně!Všechny vás moc zdravíme a doufám,že vás někdy dočtu-budu se snažit.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
8.1.09 18:01

Ahojky holky,

tak taky jsme dnes dostali druhou dávku Haxavakcíny.Bobík se první lekl, co to píchlo a pak spustil takový řev.A pak plakal doma chudáček, chtěl spinkat, měl hlad.Ale už dobrý, snad to bude mít aspoň tkaový průběh jak minule, to měl jen teplotku.

Mateřská mě chodí pravidelně 17 tého.No a rodičák si musím taky vyřídit, už jsem na to myslela, tak asi tento týden skoknu do práce a pak zajedu na sociálku.Ale vůbec se mě tam nechce, když je taková zima trajdat po městě. :?

Aduš já jsem si říkala, proč to más zamklé, ale nechcela jsem se ptat, bylo mě to blbé.No s těma penězama je to fakt blbý, no hold se musí postarat i tatínek.Ale on rád, že? :) Snad bude brzo Tobíkovi líp.

Zuz Malý se taky moc nehýme. Sotva se otočí z bříška na záda, a to jen na jednu stranu.Ale jsou tu mimča i o měsíc starší, takže se to nedá tak porovnávat.

Leni co by jsme se smáli, u nás v jihomoravském se bere ještě míň :? No jo peněz není nikdy dost. A všecko furt zdražují, ted zase elektriku no hrůza. :? :?

Mizím malý řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital