Poradna duly
Jana Čurdová
olký,
to jsme 3…hihihi
Dr mi říkala, ať na kaši nic nesvádím, že mi nepomůže…hihihi a je to tak. My spíme po 1,5h a taky pořád vstávám a otáčím na bok a dávám dudel a kojím…hihihih Galeje hadr…hihihihi Ale až jim bude 16let a pošlou nás do…tak si eště budem přát, aby byli miminka a my k nim vstávaly že??? hihihihi
Ahojky,
tak u nás je jen mínus 5 stupnů, takže za chvíli pujdeme na procházku.Já s malým teda chodínm každý den i když je těch -10.Zatím jsme nebyli jen dvakrát
, to jak byl nachlazený, tak Dr. říkala zůstat doma.
Zuzanah chudáček malý.Snad se brzo vyléčíte,hlavně Vojtík, bobík malý.Angína je hnusná pro dospělého natož pro takové miminko ![]()
Aduš dívala jsem se na ty fotky, malý je teda pěkně červený.No a jestli ho to svědí, tak to musí bý fakt hrozný.Držím pěsti at se brzo zlepšíte.No a dědečka máte teda povedeného.No hold rodinu si nikdo nevybírá. ![]()
Dell a neni to z těch ořechů?Já se taky snažím už jest všechno, ale kolik jsem snědla letos vanilkových rohlíčků (byli ořechové) tolik jsem jich nesnědla za celý život.
A malý měl olezlou prdelku, pusinku, něco i na hlavičce.Tak už to od svátků nejím a je to lepší, ale nevím jestli to bylo z toho.
Kosti Anduli no nejlíp je přece u mamky.
Já teda malého dám večer do postýlky, a k sobě si ho vůbec neberu.Až ráno, třeba kolem osmé, tak nakrmíme a spolu poležíme.Taky si říkám, že bych ho mohla trochu víc rozmazlit, ale pak si říkám, že bych se sním asi nevyspala.No ale vynahrazuju si to přes den, to ho chovám dost a taky se pomazlíme. ![]()
Jinak přeju všem brzké uzdravení.A taky z toho důvodu, že jsou ted všady nemoce jsem se rozhodla, že nebudem chodit do plaváčka.Těšila jsem se , ale jezdila bych s malým 25 km, a ve vaničce by byl jen deset minut a pět minut masáž.A kdyby mě pak onemocněl, tak bych si to vyčítala, a můj by mě ještě nadal už ho vidím, on je na malého strašně opatrný.
No a můj víkend byl hrozný, z pátka na sobotu mě začli bolet záda, a střílelo mě to až do noh.Musela jsem si vzít i paralen, nedalo se to vydržet,dnes jsem chtěla jít k dr. ale nemá mě kdo pohlídat malého a sebou ho tam brat nechci, ale už je to lepší, tak snad to nějak rozhýbu.
Tak zatím pa pa
Ahojík
!
Tak koukám, že jsem to v posledním příspěvku zakřikla a tady se marodí o sto šest … bobečci a maminky … všem Vám přejeme brzké uzdravení!!!!
Aduš … tak já jsem asi blbka, ale já se na rajčeti k těm foktám nemůžu dostat … pořád mi to píše, že to je špatně … no, nic … je mi líto, že je Tobulík po hexe tak rozjetý , chjo … tak snad se to brzo nějak ( nevím jak) upraví, vždyť pro to děláš první poslední … Tobulínek má suprovní mamču !!! ![]()
Anduli a Kosti … chichichi , já mám teda s Miškou poslední dobou podobný problém … spinká méně, přes den teda zatím občas zabere (jinak je pěkně otravná a protivná), ale noci jsou čím dál horší … k ránu se kojení zhušťují … a malá tráví v postýlce čím dál, méně času … no, co … musíme vydržet, a oni nám ta zlatíčka časem pochopí, že v noci se spinká a v postýlce a nee u maminky, že? ![]()
Zuzi … to je dobře, že je ti líp … a Vojtíšek, ať se z toho taky brzo dostane … hlavně žádné výčitky, ty za to nemůžeš ![]()
Leni … Taky jsem si říkala, že už může být klidně třeba léto, když už se nenosím s tím pupajzem, chihichi ![]()
Dell … tak snad to vážně nebude alergie … ale pokud to reaguje na dithiaden, nevím, nevím ![]()
Chystáme se na druhou hodinku vaniček .. malou se mi povedlo uspat, aby pak nebyla protivná tam … akorát mi teda posledních pár dnů brečí víc … mám podezření, že je to z toho, jak jsme poslechli radu a nechávali jsme ji večer v postýlce vřískat
… takže poslední dva večery jsem to už neudělala … stejně se z toho cítím děsně blbě, jako bych ji zradila a navíc mám pocit, že i ona to tak bere
… snad se pletu ![]()
Pampalááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noni,
mě to jde ![]()
Dej : ada76 a pak heslo Tobiasek …na začátku velké T.
Večer jsem si udělal pánev zeleniny a dala tam červenou čočku a bála se koliky.....no a nic
Tobík prdí, ale je spokojenej…hihihih
Takže už ybívá jen odzkoušet zelí a pak opravdové luštěniny ![]()
Aduš, mě jde otevřít taky jen ten 4 měsíc jinak ty ostatní zamčené ne.
Jo jasně.....
to jo ty staré zamčené mě ani nenapadli…hihihihi
Aktuální je 3m-tam jsou vánoce a pak 4m- a ten je zamčený na to heslo co máte, ty staré neřešte…tam stejně není nic zajímavého…hihihih
Jo a já úplně zapoměla:
překopčím Vám ranní email pro Petra ať víte jak se máme v 6h ráno hihihi:
Ráno:
Tobík káknul, tak jsme udělali očistu a pak jak ho mažu v posteli, tak se posral na novo…stříkalo to všude a já to chytala osuškou…hihihi
Do toho slyším divnej zvuk a Rudyna se zeblila v chodbě......hihihhi a šla to zahrabávat do lina…chodila kolem a hrabala do podlahy…hihihi
No my jsme domácnost
Ani sem nejezdi, leda posranej a nebo blijící
jo a nej hračka…balíček papírových kapesníčků…to je hit…
já tady píšu a malej u mě na klíně a demoluje…hihhihi
a nebo píše…hihihih
wk jK +FCVFH ,<>K,ÁH
ahojky, NONI, já se taky nemohla k Adě na rajče dostat-je třeba dodržet malá a velká písmena(já psala Adu s velkým)-musíš to napsat přesně jak má Aduš napsáno pod metříkem:-)
Aduš, ty žiješ v samém hororu, holka zlatá!!!!
To musel Tobík pořádně „zesrat“ když se z toho i Rudyna zeblila!
promiň, zní to srandovně,,ale chápu že to legrace vůbec není!!!!!! Kurňa ať už je mu líp,,,,nejdřív škrábanečky svědivky a ted tohle.Brouček! ![]()
nespánkové:
nojo chtěj být u maminky - holt nás milujou ti naši miláčkové.tak jim to dopřejme.Ale nedovedu si představit, že by se mi takhle vzbouzel,,,já jsem pravdu SPAVEC a sem přejetá i když vstávám 2× za noc. Mno - ale Tomík si velkou naši postel taky oblíbil. - každé ráno mez 5-6h se vzbudí a povídá si,,,,někdy z toho usne ale většinou začne fňukat tak ho vezmu k nám (nebudu furt vstávat a lítat s dudlíkem k němu) a ještě usne-hele jak se jim to mrškám pěkně spinká u maminek
dnes sme vstali až v 9h, chrápal mi u ucha, já myslela, že je to Tom(je ceej po tátovi, i tak chrápe chichi) -ale tatík byl už dávno v práci.
mno jdem ven,,,nechce se mi ten mráz je hnus.Ráno bylo -11 ted je „jen“ mínus 6.
tak jdem na to…papapa
jo Aduš, já už zelí odzkoušela, chi chi a oukej!
Tomča prdí jak drak a břuch ho už netrápí. Dám si dokonce občas i čerstvý rohlík(poprvé v 4měsících) - ale jen jeden.jediné co jsem ještě neměla je čočka, hrách, fazole.(ale hrachovou polévku z pytlíku jó a v poho) - už to hlt zvládaj, naši broučkové šikovní.(když vzpomenu, jak sme si tu plakali, když ti malí mimoušové ryčeli a my nevěděli přoč a dávali Sabíky, mazali Pupíky,,,uf - už je líp
)
Hojky z inverzního Brna ![]()
Tak jsme si v pátek užily leden jak má být - po očkování jsme vyrazily u našich na polední procházku, sluníčko svítilo a od sněhu se odrážely jiskřičky … všechny tři řeky zamrzlý a v poledne nikde nikdo jen my a lednová mrazivá příroda … nádhera - ale od soboty trvá inverze, je tu okolo -10 a zataženo, prostě hnusně … Doufám, že aspoň Duši má na horách sluníčko a i trochu tepleji …
Reakce na 2.Hexa už nebyla vůbec tak dramatická jako na tu první, takže jsme to zvládly bez Nurofenu, teplota nebyla, jen jeden den byla Emi taková rozmrzelá, zase trochu víc blinkala, zhoršil se jí exzém na tváříčkách a byla taková plačtivá … i když to mohlo být i naší alergií
- ráno po očkování se probudila úplně slitá, prostě ultra olezlá - naštěstí ale pod plínkou nic, vypadalo to skoro jak bílé plavečky - no ještě že, protože jinak by to časově vycházelo, že jde o alergii na Hexa
![]()
ale jde alergii na aviváž - neboť jsem podlehla a zakoupila sensitive aviváž - měla jsem pocit, že prádlo máchané v octu není dostatečně měkké, no prostě roupy
- a hned máme reakci - celotělový exantém
![]()
Dell - naše celotělová alergie vypadá jako drobounké pupínky s bělavým středem a splývá to do celé rudé plochy, malou to trochu svědí …teď za dva dny to postupně bledne … já teda nedávala nic, ono to odejde samo, malá se extra neškrábala ..........
Much,
jen mezi námi…kámoška měla prcka OK a od Hexi má taky exém…
Jinak já dát aviváž, tak jsme do krve.....seš dobrej Ryskér…hihihihi Já nemůžu ani Lovelu…stačí když Mumínka nosí někdo, kdo má svoje prádlo…ve svém prášku a je olezlej.
My jedem těžce v Missivě - Eko prášek i máchadlo a je klid. Ostatni prášky jsou odsunuty na dobu neurčitou
Ale určo je vypoužívám ![]()
Leni Mumínek je OK, asi to byl dozvuk očkování - to ranní šplíchání …hihihi
Jo a jdem 29.ledna na tu alergologii…oba , tak jsem zvědavá ![]()
A já…já bych spala jak lední medvěd…no copak můžu ?????? Jsem říkala petrovi, pod stromeček prosím pěkně 8h spánku v kuse
A ono houbelec…byl tam anatomickej polštář ![]()
Jo a much…my teda máme akutně rudé zduřelé fleky a v tom mokvavé puchýře!!!! A pak se škrábem a pak jsme jak když prolýtnem křovím…speciálně nohy a hlava…
No co jsem to zahojila Adermou, tak mažu lenienskou mastí a zatím se držíme......
Ale poštou mi už jde kosmetika z USA, tak jsem zvědavá co ti moji tam vymysleli ![]()