Poradna duly
Jana Čurdová
Dušičko, přijmi mou upřímnou soustrast..Je to strašné, víc ani nemohu napsat
PeZa Leden 08
Dušičko, upřímnou soustrast ![]()
Nevím co víc napsat, jen to, že život je kurva nespravedlivá
![]()
Leni,
je to jak říkala Noni…jsme oslabené a navíc plné jiných hormonů.....a dárcovství je záhul pro tělo. Můj kamarád daruje jak krev, tak plazmu, tak kostní d. a vím jak se na to předem připaravuje. Ale je to od Vás pěkné…jen musíš posečkat …papapap
Ahoj, holky, tak jak je…?
Mně teda nic moc, zasáhlo mě to víc, než jsem si ochotna připustit. Včera jsem myslela, že ty svoje dětičky umačkám a upusinkuju, při představě, že by se mi stalo to, co Dušičce…
Dívala jsem se do galerky na fotky Eričky z plavání a brečím tu jak želva, to přece není možné, aby tak krásná veselá holčička plná života už nebyla…
![]()
Miláček můj malý mi tu pláče a mě to kupodivu nevytáčí, říkám si, co by za to Dušička dala, slyšet Eri plakat…
HOlky, omlouvám se, jsem z toho úplně mimo a myslím na věci, které mě ještě víc rozlítostňují…Všechny jsme maminky, tak to cítíme všechny stejně… ![]()
andulko, ja som celu noc nespala, zdali sa mi strasne sny, kazdu chvilku som sa budila a isla pozriet na maleho ci je v poriadku.........a tiez som ho skoro samou laskou a strachom umackala..
Az teraz som si v plnom rozshahu a „nazivo“ uvedomila, aky strach ma caka uz cely zivot.....
Ahoj holky,
taky na to nemůžu přestat myslet.Večer jsem nemohla usnout, pořád jsem na ně myslela, je to fakt strašné.A o to víc se ted bojím o toho mojého drobka.Celý večer jsem lítala do ložnice, mám Nanny i chůvu, ale nedalo mě to.
Dušičky je mi moc líto i jejího manžela, to je nejhorší v životě rodičů, když jim umře miminko.Co víc říct, budme vděční za každý nový den.
Tak zázrak se koukám nestal
!
Já jsem toho taky plná a od včerejška pomalu nejsem schopná nechat Mišku nikde ani na chvilku samotnou … skoro pořád ji držím na rukou …jsem na tom podobně jako Andulka a jako zřejmě jako my všechny, že?
Celou noc jsem pořádně nezabrala, půl noci jsem každou chvilku chodila k postýlce a poslouchala víte co…a pak jsem si malou nastěhovala k sobě … no co, tak bude rozmazlená … ale bude!!!!!
Taky tady od rána sedím a čučím do galerky a NEVĚŘÍM
![]()
Asi to tady teď bude nějakou dobu mooooooooc smutné …
Život je k některým lidem táááááááááák nespravedlivý
![]()
Ahoj holky,
jsem na tom úplně stejně jako vy.
Moc dobře se mi nespalo a pořád jsem koukala na monitor jestli bliká.
Musím na to pořád myslet a říkám si, že to přece NENÍ MOŽNÝ!!!! Škoda že nejde vrátit čas.....
![]()
Prominte ze sem lezu, ale diky vam a vasim zkusenostem, jsem prezila par tydnu po porodu, takze vas vsechny vlastne znam i kdyz vy me ne..(jsem vas smirak)
Chtel abych Dusicce rict uprimnou soustrast!!! Jak uz tu nekdo psal, prosim nezapomen zit!!! Je to strasne!!!
Prominte za naruseni…
ahojky, tak to jsme na tom asi podobně,,,já jsem od včera úplně mimo,,,když se podívám na Tomíka, vidím v něm Eričku a představuju si jí,,,
cítím to jak ty ANDULKO, snědla bych ho láskou i když brečí a zlobí. včera jsem prohlédala galerku a taky koukala na Erinku,,,to není možné, tak krásná a zdravá holčička,,,,kéž by byl BŮH!!!!! já nevěřím, že je.....
Omlouvám se, že vám sem lezu, ale s Janičkou jsme se znaly ze Snažilek a momentálně jí nemůžu napsat SZ, protože všechno co napíšu tak bude stejně znít blbě a budou to fráze, ale moooc mě mrzí co se Riky stalo!!!
Jaňulko, držte se, upřímnou soustrast!!!
![]()
Doufám, že bude mít Riky ten nejkrásnější obláček na celém nebíčku!!!
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/259.gif
Ahoj… holky já sem natom uplně stejně jako všechny tady:( hrozně moc mě to bolí… eště nedávno mě Janička psala jak se Erička taky nejradši staví na nožičky a jak je šikovná.. holky já sem z toho hrozně hotová já celou noc skoro nespala Zdeněčka mám teda u sebe v posteli spí tam od narození jen umě.. ale i tak prostě sem se furt budila a koukala na něj… Myslím že to i vycítil že semnou něco je protože se ke mě pořád celou noc tulil:) manžel je docela silná osobnost a jen tak něco ho nerozhází ale tohle ho teda zasáhlo jako mě!! pořád na Zdendu koukal a nosil.. myslím že tohle si nikdo nepřipouští že se muže stát do kad se to nestane a až si člověk uvědomí jak je život krátkej a měli bysme si ho užívat do kad to de a ty svoje poklady mačkat a líbat a prostě bejt na ně pořád jen hodný užívat si každou minutu snima…
Holky…
já to ani nemůžu asi komentovat.....dnes jsme byli na plavání.......a Tobík si tam tak lebedil. Vůbec nedováděl…je nějakej zpomalenej, snad je to jen po té nemoci.....ale plul jak lodička a pořád se usmíval a koukal do stropu. mě to nějak připomenulo Eričku a tak jsem si tak říkala, že se třeba na Tobíska z vrchu kouká a že je snad šťastná.......Nějak to nejsem schopná v hlavě zpracovat. Strašně mě to drtí a speciálně, proto, že mi to ukazuje jak jsem šťastná, že to Tobísek tenkrát přežil.
Nespala jsem celou noc a chodím jak tělo bez duše.......v životě nás čeká strach a strach a strach , ale to jsme věděli, jenže my máme taky tu radost, ten úsměv a jekot.......a za to se budu modlit, aby nám to tak zůstalo ![]()
Mám vás tady moc holky ráda a omlouvám se, ale nějak to asi nezvládám.......chci zastavit čas a posunout ty ručičky a......chci aby tu byla Jana s námi a psala nám jak Riky dělá nové věci.....moc to chci, ale jsem na to slabá!!!!
Ahooj holky, moc se omluvám že vám sem lezu i přesto že mě neznáte a já ani neznám dušičku, ale vím to od kamarádky která jí znala z diskuse a když mi to říkala no hrůza, chudinka dušička a malinká Erička je mi to tak moc líto a když jsem to četla, tak u toho pláču a prostě jsem mimo, přišla jsem o dvě miminka v 30 tt bolí to hodně moc ,ale tohle musí ještě hodně víc bolet, když už miminko je na světě tohle je největší rána a bolest co se může stát, je mi z toho na nic a stále pláču a přesně jak psala ADA76 taky bych si moc přála, aby se to vše vrátilo a Erička tu byla snámi je mi z toho nějak moc ouzko.
Dušičce přeju upřímnou soustras a hrozně moc síly přejeme nevím ani co k tomu napsat, protože tohle moc bolí a cítím sní, vím co to je příjd o miminko sice já mám trošku jiný příběh, ale bolí to moc hodně moc .
Taky přeju aby Erička měla ten nejkrásnější obláček na nebíčku a přeju aby i moje miminka měli sní nejkrásnější obláček na nebíčku
![]()