0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
14.1.09 22:42

Dušičko, přijmi mou upřímnou soustrast..Je to strašné, víc ani nemohu napsat :cry: PeZa Leden 08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
15.1.09 08:15

Dušičko, upřímnou soustrast :cry:

Nevím co víc napsat, jen to, že život je kurva nespravedlivá :( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 08:49

Leni,
je to jak říkala Noni…jsme oslabené a navíc plné jiných hormonů.....a dárcovství je záhul pro tělo. Můj kamarád daruje jak krev, tak plazmu, tak kostní d. a vím jak se na to předem připaravuje. Ale je to od Vás pěkné…jen musíš posečkat …papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.1.09 08:54

Ahoj, holky, tak jak je…? :( Mně teda nic moc, zasáhlo mě to víc, než jsem si ochotna připustit. Včera jsem myslela, že ty svoje dětičky umačkám a upusinkuju, při představě, že by se mi stalo to, co Dušičce… :cry: :cry: :cry: Dívala jsem se do galerky na fotky Eričky z plavání a brečím tu jak želva, to přece není možné, aby tak krásná veselá holčička plná života už nebyla… :cry: :cry: :cry:

Miláček můj malý mi tu pláče a mě to kupodivu nevytáčí, říkám si, co by za to Dušička dala, slyšet Eri plakat… :cry: :cry: HOlky, omlouvám se, jsem z toho úplně mimo a myslím na věci, které mě ještě víc rozlítostňují…Všechny jsme maminky, tak to cítíme všechny stejně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
15.1.09 09:06

andulko, ja som celu noc nespala, zdali sa mi strasne sny, kazdu chvilku som sa budila a isla pozriet na maleho ci je v poriadku.........a tiez som ho skoro samou laskou a strachom umackala..
Az teraz som si v plnom rozshahu a „nazivo“ uvedomila, aky strach ma caka uz cely zivot.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
15.1.09 09:11

Ahoj holky,

taky na to nemůžu přestat myslet.Večer jsem nemohla usnout, pořád jsem na ně myslela, je to fakt strašné.A o to víc se ted bojím o toho mojého drobka.Celý večer jsem lítala do ložnice, mám Nanny i chůvu, ale nedalo mě to.
Dušičky je mi moc líto i jejího manžela, to je nejhorší v životě rodičů, když jim umře miminko.Co víc říct, budme vděční za každý nový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.1.09 09:16

Tak zázrak se koukám nestal :cry: :cry: :cry: !

Já jsem toho taky plná a od včerejška pomalu nejsem schopná nechat Mišku nikde ani na chvilku samotnou … skoro pořád ji držím na rukou …jsem na tom podobně jako Andulka a jako zřejmě jako my všechny, že?

Celou noc jsem pořádně nezabrala, půl noci jsem každou chvilku chodila k postýlce a poslouchala víte co…a pak jsem si malou nastěhovala k sobě … no co, tak bude rozmazlená … ale bude!!!!!

Taky tady od rána sedím a čučím do galerky a NEVĚŘÍM :cry: :cry: :cry:

Asi to tady teď bude nějakou dobu mooooooooc smutné …

Život je k některým lidem táááááááááák nespravedlivý :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.1.09 10:29

Ahoj holky,
jsem na tom úplně stejně jako vy.
Moc dobře se mi nespalo a pořád jsem koukala na monitor jestli bliká.
Musím na to pořád myslet a říkám si, že to přece NENÍ MOŽNÝ!!!! Škoda že nejde vrátit čas..... :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
15.1.09 11:40

Prominte ze sem lezu, ale diky vam a vasim zkusenostem, jsem prezila par tydnu po porodu, takze vas vsechny vlastne znam i kdyz vy me ne..(jsem vas smirak)

Chtel abych Dusicce rict uprimnou soustrast!!! Jak uz tu nekdo psal, prosim nezapomen zit!!! Je to strasne!!!

Prominte za naruseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.09 11:49

ahojky, tak to jsme na tom asi podobně,,,já jsem od včera úplně mimo,,,když se podívám na Tomíka, vidím v něm Eričku a představuju si jí,,,
cítím to jak ty ANDULKO, snědla bych ho láskou i když brečí a zlobí. včera jsem prohlédala galerku a taky koukala na Erinku,,,to není možné, tak krásná a zdravá holčička,,,,kéž by byl BŮH!!!!! já nevěřím, že je.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
15.1.09 11:53

Omlouvám se, že vám sem lezu, ale s Janičkou jsme se znaly ze Snažilek a momentálně jí nemůžu napsat SZ, protože všechno co napíšu tak bude stejně znít blbě a budou to fráze, ale moooc mě mrzí co se Riky stalo!!!

Jaňulko, držte se, upřímnou soustrast!!! :cry: :cry: :cry:

Doufám, že bude mít Riky ten nejkrásnější obláček na celém nebíčku!!!
 http://www.sirmi.ic.cz/teddy/259.gif

• Citovat
  • Upravit
319
15.1.09 12:06

Ahoj… holky já sem natom uplně stejně jako všechny tady:( hrozně moc mě to bolí… eště nedávno mě Janička psala jak se Erička taky nejradši staví na nožičky a jak je šikovná.. holky já sem z toho hrozně hotová já celou noc skoro nespala Zdeněčka mám teda u sebe v posteli spí tam od narození jen umě.. ale i tak prostě sem se furt budila a koukala na něj… Myslím že to i vycítil že semnou něco je protože se ke mě pořád celou noc tulil:) manžel je docela silná osobnost a jen tak něco ho nerozhází ale tohle ho teda zasáhlo jako mě!! pořád na Zdendu koukal a nosil.. myslím že tohle si nikdo nepřipouští že se muže stát do kad se to nestane a až si člověk uvědomí jak je život krátkej a měli bysme si ho užívat do kad to de a ty svoje poklady mačkat a líbat a prostě bejt na ně pořád jen hodný užívat si každou minutu snima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 13:15

Holky…
já to ani nemůžu asi komentovat.....dnes jsme byli na plavání.......a Tobík si tam tak lebedil. Vůbec nedováděl…je nějakej zpomalenej, snad je to jen po té nemoci.....ale plul jak lodička a pořád se usmíval a koukal do stropu. mě to nějak připomenulo Eričku a tak jsem si tak říkala, že se třeba na Tobíska z vrchu kouká a že je snad šťastná.......Nějak to nejsem schopná v hlavě zpracovat. Strašně mě to drtí a speciálně, proto, že mi to ukazuje jak jsem šťastná, že to Tobísek tenkrát přežil.
Nespala jsem celou noc a chodím jak tělo bez duše.......v životě nás čeká strach a strach a strach , ale to jsme věděli, jenže my máme taky tu radost, ten úsměv a jekot.......a za to se budu modlit, aby nám to tak zůstalo :)
Mám vás tady moc holky ráda a omlouvám se, ale nějak to asi nezvládám.......chci zastavit čas a posunout ty ručičky a......chci aby tu byla Jana s námi a psala nám jak Riky dělá nové věci.....moc to chci, ale jsem na to slabá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.1.09 13:35
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
15.1.09 13:58

Ahooj holky, moc se omluvám že vám sem lezu i přesto že mě neznáte a já ani neznám dušičku, ale vím to od kamarádky která jí znala z diskuse a když mi to říkala no hrůza, chudinka dušička a malinká Erička je mi to tak moc líto a když jsem to četla, tak u toho pláču a prostě jsem mimo, přišla jsem o dvě miminka v 30 tt bolí to hodně moc ,ale tohle musí ještě hodně víc bolet, když už miminko je na světě tohle je největší rána a bolest co se může stát, je mi z toho na nic a stále pláču a přesně jak psala ADA76 taky bych si moc přála, aby se to vše vrátilo a Erička tu byla snámi je mi z toho nějak moc ouzko.
Dušičce přeju upřímnou soustras a hrozně moc síly přejeme nevím ani co k tomu napsat, protože tohle moc bolí a cítím sní, vím co to je příjd o miminko sice já mám trošku jiný příběh, ale bolí to moc hodně moc .
Taky přeju aby Erička měla ten nejkrásnější obláček na nebíčku a přeju aby i moje miminka měli sní nejkrásnější obláček na nebíčku :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí