0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.09 16:34

ahojky, nevíte náhodou, jesli můžu darovat krev, když kojím? chtěla bych být v evidenci dárců kostní dřeně.(a na zápis do evidence odebíraj krev-nevím kolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
14.1.09 16:48

Holky, já tomu nemůžu uvěřit. To snad není ani možný.Co to tu čtu............?Vůbec si něco takového nedokážu představit!

Janičko Dušičko upřímnou soustrast.Víc nevím, co bych napsala.Držte se.

a pořád tomu nemůžu uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 17:01

Dušičku jsem znala z diskusí a psala i do snažilek.

Upřímnou soustrast, víc je asi zbytečné. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.1.09 17:05

Duši - upřímnou soustrast, co vic říct… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
14.1.09 18:37

:evil: :evil: :evil: Svět je svině!!!!!! pardon… Brčím že přes slzy nevidím…hrozně moc mě tohl zasáhlo.. Janičko prosímtě drž se a upřímnou soustrast víc sem ti napsala v sms… a ono se stejně ani nedá nic jiného napsat.. :cry: :cry: :cry: :cry: sem neštastná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
14.1.09 18:44

Dušičko upřimnou soustrast. Přeju hodně sil v těchto těžkých dnech.
Je mi z toho hrozně smutno, myslím na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
14.1.09 18:54

Leni k zaregistrování jako dárce kostní dřeně ti vezmou jenom jednu nebo dvě zkumavky krve - k vyšetření typu. Nemusíš k tomu klasicky darovat půl litru. Nejlepší bude když se zeptáš přímo u vás na hematologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
14.1.09 19:26

to snad ani neni mozne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dusicko janicko, slova su v tej chvili zbytocne…este mam v pamati ako som sa bala o Kostickinho Tomaska ked spadol z pultiku, ale nieco taketo som si nepredstavovala ani v tom najhorsom sne.

Prajem Ti uprimnu sustrast a vela vela sily bojovat so zivotom dalej!!!!!!!!!

Vcera som ani je nezapla Nanny…uz sa mi to zdalo zbytocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
14.1.09 20:06

Holky, k Janičce a Eričce se už nebudu vyjadřovat … nemám sílu… moc mne to bolííí !!!!

Leni … i tady na emimi byla založená diskuze o Kubíčkovi a tam jsem vyčetla, že jako kojící nemůžeš darovat krev, natož kostní dřeň … a taky darovat krev prý můžeš třčtvrtě roku po porodu a nejlépe dva měsíce po ukončení kojení … je to jenom vyčtená informace, ale jistou logiku to má … taky jsem do toho chtěla jít, ale bohužel … jo a ještě ti nesmí být víc než 35 let - to už tě do registru nedají, i kdybys byla sebezdravější - což zase logiku nemá, protože i tam může být vhodný dárce…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.09 20:08

my tedy Nanny nemáme vůbec. . . myslela jsem že takové přestrašné věci se stávají do cca 6nedělí! :(
no nemám slov, jsem tu jak tělo bez duše a je mi zle…strašně mně to vzalo, ale koho ne,,,jsme tu jak sestry, táhnem to spolu víc jak rok a taková krutá tragedie musí sebrat každého…kéž by šel vrátit den… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.09 20:10

Noninko, díky za info - zítra jedem s Tomem a Tomíkem na očkov+kontrolku v 5měsících, tak zajedem na hematologii a optáme se na to,,chtěli bychom být v registru oba!
ahoj! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.1.09 21:23

Ahoj,
jen jsem chtěla v rychlosti nakouknout co tu řešíte a teď už tu skoro 20 minut řvu jako želva :cry:
Tohle jsem teda vůbec nečekala, je to šok…a tak strašlivě nespravedlivý… :cry:
Dušičko držte se, moc na vás myslím, jako ostatně všechny holky tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.1.09 21:30

omlouvám se, že sem lezu!
ale čtu co se stalo dušičce! je to strašné! znala jsem ji z diskusí! a mám na ní i číslo mobilu! je to moc fajn holka! tohle je strašný!!!!!!! vím, kdy se malá narodila, psala mi smsku!!!
bože to je strašný!
Nanny nemám… a jsem z toho najednou celá hotová!
slyšela jsem, že je to spíš otázka po šestinedělí! kolem dvou - čtyř měsíců! nejrizikovější!
asi jdu sehnat monitor dechu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.1.09 21:50

nemuzu tomu uverit, mam uplny zachvat, ale na tom tak malo zalezi........

dusicko uprimnou soustrast, a hlavne nezapomen zit prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
14.1.09 22:03

Nemam slov…dusicko, uprimnou soustrast!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...