Poradna duly
Jana Čurdová
ZuzanaH - myslíme na vás…at angínu brzy překonáte…chudík Vojtas…to se nám to tu nějak sype co?
![]()
Zuzanah,
držte se.....koukám, že nějak všichni marodíme co? Ach ta zima .......
Leni,
jo je to nespravedliví a mě to rve srdce, jen doufám, že to s 1 rokem odejde a bude mít klid!!!!!
Mě zůstal ekzém jen na 3 prstech na rukách a dá se to hlídat, pokud nejsem prase a nežeru moc ořechů a čokoládu......
Tak doufám, že Tobík z toho taky vyroste....... ![]()
Už blbnu z toho jídla X nejídla.....
A upekla jsem chleba a udělala si pomazánku…z mého divného másla bez laktozy a šunky a česneku a kys. okurčičiky…rozmixovala a…kupodivu se to dá i jíst ![]()
Pak jsem udělala puding z rýžového mléka a taky se dá…jen nemá tak pěknou barvu ![]()
Bože bych si dala buchtu nebo jogurt a sýr.....a nebo míchaný vekce.....hihihihi mě fakt jebe co ???? hihihihi
to ti věřím Aduš. Jak se říká: zakázané ovoce nejvíc chutná.ále, však si dáš až nebudeš kojit…to nebude věčné, ne?
a pak se přežereš jogurtů a vajec a mlíka, že ti bude zleeee!
a ta pomazánka může bejt dobrá,,,hmmmm
Zuzi: to je hnus, angína a tak malé miminko. Jéžiš, já spílám nemocem hnusnejm! Je to fakt sprostý. ![]()
bylyi sme venku hodinu a promrzlej xicht jak pes! brrrrr. už chci jaro. a klidně i léto-ty horka co byly když sme byly kouličky těhotný-ted už mi vadit nebude ![]()
Holky hledám na netu jídelní židličku.....takovou tu, co jen připevníte na židli, kdyby jste měla některá tip…tak sem s ním ![]()
ahojky,
dnes sme cely den chodili po Pavlovych pribuznych..boli sme u jeho babicky a tety. Maly to absolvoval v poho, az nato, ze sme ho asi zapatili v aute…sedel v sedacke v otvorenom emitex fusaku, ale i tak sa zaparil…teda dufam, ze su to potnicky a nie nieco ine, ale ked som ho doma zobliekla tak mal po celom telicku cervene fleky…hruza…este nikdy to nemal..tak som ho rycho vykupala, naolejickovala a uvidime zajtra…Dufam ze to nie je alergia…vcera vecer som zozrala asi 10 palaciniek s nugetou a orechami!!!!!!!!!!!!
Ja sa uz v jedle okrem citrusov v nicom neobmedzujem, tak dufam ze som to nepresvihla. To by som si dost vycitala ![]()
Kosti, Elu, stvrtok je ok. Tak si to este upresnime a uz sa tesim.
Mne dr hovorila dva dni po ockovani necvicit. resp. i dlhsie, pokial su reakcie.
Adus, dufam, ze Tobik bude rychlo ok. Musi to byt fest neprijemne..
ZuzanaH, rychle uzdraveni!
Ahoj holky,
máme u nás dnes ráno minus 15 , tak nikam nejdeme
![]()
u nás proběhla další nespací noc
- vstáváme ted tak cca 6×-7× za noc - už to trvá od vánoc - občas se to zlomí a třeba jeden dva dny za sebou je to ok…ale celkově mi Tomík spí naprd…nejradši by byl pořád přicuclý.........tak nevím co s tím…
může to být čímkoliv - zuby.....nebo chce bý prostě co nejvíc u mě
přibývá pořád dobře- dokonce se začal trošku zaobalovat.......růstový spurt už to taky není…to vždycky po nějaké době odeznělo
Tom se krom víkendů odstěhoval do obýváku na gauč, aby mohl v práci normálně fungovat…
když spíme v posteli jen spolu, tak se to docela dá…ale Tomík je z takového spánku taky nevyspalý a je pak přes den pěkně protivný…
horší je, že jak mi nespí přes den, tak to nedožene…já pak ani nic neudělám - byla jsem zvyklá si večer po tom, co ho uspím vyžehlit, přpravila jserm si jídlo na druhý den… - ale ted ho uspím a za půl hodiny za ním musím znova… v postýlce stráví tak max. dvě hodiny, zbytek noci je nakvartýrovaný u mě
Tal ´k já letím, jdeme si hrát ![]()
Dello - tak se z vyrážky rychle dostante - asi byl fakt navlečený - Tomík jezd v autě v takovém lehčím fusaku, jezdil v něm na podzim…k tomu má jen body, mikinku, tepláčky, čepku - tu mu po tom, co se auto vytopí sundaváma fusak rozepínám…jinak je mokrý jak myška
Zuzanah - přejeme brzké uzdravení…je to neštastná náhoda, že to chytl…a s tím kojo bys to asi moc neovlivnila, nic si nevyčítej - hlavně se nám brzy všichni uzdravte
Aduško - jako děláš bobkovi na noc kaši? Sinlac?…já to nějak nepostřehla…nebo obyč rýžovou nemléčnou? A mícháš mu ji s vodou nebo hypoalergenním UM?.
… Já těch informací asi lovím zbytečně mo a pak z toho mám hlavu jak pátrací balon
Zítra jdeme na to očkování a naše mudr nám snad poradí…
ahojky,
tak nasa krupicka bohuzial vydrzala az do vcerajska, dokonca som mala pocit, ze sa to zhorsilo..ale asi to bol len pocit. Takze stale neviem, ci su to potnicky, alebo alergia. Na noc som dala malemu stvrtku dithiadenu a mam pocit, ze to trochu zabralo a ma to menej cervene.
To by nemalo uskodit, davaju ho aj novorodencom a aspon sa to zlepsilo…navyse som sa vyspala, lebo diky tomu sa zobudil len na jedno kojenie.. ![]()
kosti, asi by som skusila na noc kasi…ved uz mame takmer 5 mesiacov, tym nic nepokazis a mozno sa maly lepsie vyspinka..
zuz, dajte sa dokopy a hlavne si nic nevycitaj. Kojenie, nekojenie…ja mam zasa vycitky z kojenia, ze ma alergiu…
Ktovie, co je nakoniec lepsie. Z UM by nic chytil nemal a pri kojeni sa stale len bojis ci ma v mliecku vsetko co tam ma mat, vitaminky a ci nechyti nejaky ekzem,…
Kosti,
Sinlac doma mám, ale chci až od 6m. Teď papkáme už 3 týdny Nestlé nemléčnou rýžovou kaši s HA Nutrilonem. Je to malinko nahořklé, ale malej si na to zvykl.....Já mu to dělám jen z 1 odměrky mléka, takže 30ml vody a jinak kojím, ale do kaše mu dávám probiotika ![]()
Jinak na spaní to u nás nemá vliv, jen neblinkáme večer - a to vůbec ![]()
Dr mi říkala, že kaše na spaní zabírá málo......a měla pravdu. Ale zůstala jsem u toho…malej se na to těší a užívá si to, a ani to celé nesní, spíš je to v 8:30h takovej rituál ![]()
Jdu ho nakojit a uspat…papapap
Kosti, právě jsem chtěla napsat úplně stejný příspěvek jako Ty!
Já to mám s NIkysem naprosto stejné, co se týče spaní nebo spíš nespaní… Noci jsou fakt ted dost hrozné, taky máme světlé výjimky, kdy spí jakž takž, tzn.že se mi za noc vzbudí tak 2×,ale jinak je to taky na prd, mám pocit, že ho jen kojím, nebo mu vrážím dudlíka. Budí se tak co půl hodiny, někdy zabere dudel, snažím se mu fakt nedat dřív než po nějakých 3-4hodinách, protože určitě se nebudí hlady. Ale i tak mezi tím kojením se budí co chvíli, tak k němu furt vstávám a dávám dudel, jak u blbých na dvorku, fakt… A nad ránem pije i co hodinu, abych si ještě trošku „pospala“… A přes den taky nic neudělám, protože pořád vyžaduje pozornost.
Já nevím, ale co je starší, tak se mi to jeho spaní zdá horší..
Jo a mmch - u nás na tohle kaše moc nezabrala, budil se mi po ní stejně, no, maximálně o hodinu později na první kojení..
Tak se, marodi, lečte - Zuzi, to je teda pech s tou angínou, hlavně, že jsem TI tu vykládala, že miminka angínu chytit nemůžou, že…?
Tak to hned řeknu naší doktorce, at si někam zapíše svoje historicky první mimčo s angínou…
Tak ať to brzy vyléčíte, Vojtík je statečný! ![]()
A jé, už mi tu zase někdo huláká…
Tak jdem vymyslet nějakou akci, at se ten náš kluk nenudí (a neprudí) ![]()
Anduli
..no jo mazánci chtějí být u maminky co?
jsou to pěkní lumpíci - ten náš kanour nechce ani dudlík ![]()