0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
7.1.09 20:46

zdenecek tedy hodne specha!!!!!

je pravda ze ja som vraj chodila uz sama v 7 mesiacoch (a ze som sa to naucila sama v ohradke), Andy je ale skor linej pohodar po tatkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.1.09 21:06

Jaji Nadane miminko, jen co je pravda (-;
Ala dcerce se barva oci zmenila postupne behem 2. roku.
Dell koukala jsem v galerce, Andreas ma uz pekne vlasky. Farell je chudak plesaty, asi bude po me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.1.09 21:13

Jinak ja zacla pry chodit v 8. mesici, pritel v 16 - tak to mame neco jak Della. Ted jen po kom bude Farell :wink:
Dcerka zacla v 9 mesicich, sama, kdy zacla s oporou nevim, nenapsala jsem si. Vubec jsem si u ni moc nepsala, clovek si mysli, jak si to vsechno zapamatuje, ale ono pak prijde jeste tolik zajimavych veci, ze ted uz vim jen, ze behala v 9 mesicich a ze zuby lezly ve 4. Vic ne. Skoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.09 22:35

Hoj,
a pak že jsou holčičky šikovnější :! Když tu máme takové „motorické borce“ :wink:

S tím prohýbáním - to malá dělá taky, dneska se mi prohnula u koupání, ale bleskově, hrozně rychle stočila hlavku a šup pod vodu skoro celou 8O :? , hned jsem ji vynořila, ale trošku si lokla a hlavně se lekla, takže trocha řevu, uff, zítra jdeme poprvé na vaničky, tak snad to nebude podobný …

Občas koukám na fotky do července 08 - a tam je holčička, co už obchází okolo nábytku 8O , nevím, jestli není rozená napřed, ale i tak 8O 8O , ale ono není o co stát, že …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.09 22:56

ha,
než to napíšu, tak je vše jinak … Jáji Zdeněček je ale šikulka, to si sním ještě užiješ :wink:

My co se týče motoriky, tak budeme asi tak nějak vzorově, já začala chodit ve 12m, tak to vidím taky tak nějak …

Helli a co studuješ? Jsem hrozně zvědavá baba … :wink:

dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
8.1.09 08:50

Jajino - co to je ????? 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: …no je šikula, to se musí nechat…ale asi bych z toho měla trochu strach, aby si nepokřivil kostičky…nebo co já vím …ale je jasný, že přírodě člověk neporučí že?… musíš mít oko jak ostříž, abys ho uhlídala, protože to je pěkný dáblík :wink: :wink:

…já doufám že náš Tomík se bude vyvíjet tak nějak průměrně - žádný extrémy…to mi bude úplně stačit…

Můj brácha taky přeskočil lezení a sám začal v postýlce chodit - akorát tělíčko bylo zralejší než mozeček…a on pak dělal šílený vylomeniny, musel být permanentně pod kontrolou, jinak si ubížil :wink: :wink:

Much - jsem zvědavá jak se budou líbit vaničky… už se na to taky těšíme :lol:

hellenko - tomík je taky plešounek…a vzadu má vyleželé kolečko :lol: :lol: barvu očí má ted neurčitou - vůbec nevíme co by se z toho mohlo vyklubat…i barva vlsů je podivná - má světlounký jemný podrost a navrchu silnější delší hnědé vlásky…jak světklé vlasy hází odlesk, vypadá na fotkách jako zrzeček…no nevím co se z toho vyklube :lol: :lol:

tak já letím, mám nějaké vyřizovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.1.09 09:52

hahahahahah
Já to S.-.-.-.- :)…Zdeník už skoro chodí…hihihihi No ty zrzounci jsou fofrníci :) Já taky věděla proč chci zrzounka…a nic …hihihi
Máme vlas i oko momentálně barvy : Zvracecí.......hihhii prostě mixuňk barev…hihhi
Ale stačí mi to, že se otáčíme…takhle stát…týýýýý brďo, to mě odvezou :)

Do rána mě i malému vylítnul exém jak prase.....a vím kuloví z čeho 8O Jediný co mě napadlo, je Javorovej sirup, co jsem si dala na banán, protože byl málo zralej........Ale olezlá jsem i já - teda moje ruce!!!!!
Mě fakt trefí .......No nic, je tepleji, tak v 10:30h jdu ven a k Dr, malej už vypadá OK, tak mu snad fukne očkování !!!! To zase bude noc. U toho zajdu do lékárny a na poštu, tak papapapapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.1.09 09:53

Jo ,
z důvodu rodinných …nebudu rozebírat je Rajče pod heslem …
Kdo chce kukat, tak : ada76 a pak Tobiasek. papapapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.1.09 10:44

Kosti tak to mě povídej taky mám ztrach aby si něco neudělal.. ale ono já ho takle nedávám to bylo kvuli focení pro doktorku ona mě jaksi nevěřila že se malej dokáže na nožičkách udržet.. a jakmile je někde kde se dá zaco chytit a je to nízko už se vytahuje:( no já si právě říkala než se narodil že bych taky ráda aby byl trochu pomalejší než byl Stáník a ono je eště rychlejší no :lol: ale co hlavně že sou všechny dětičky od nás zdraví a šikovný:) a jesli je někdo o tejden napřed nebo pozadu je uplně jedno:)
Aduško to mě moc mrzí stím vaším ekzémem moc bych ti prála aby se to spravilo…
Holky dáváte někdo dětem žužlat rohlík???
Jo eště sem vám vlastně nedala do galerky fotky ze svatbx tak to napravím ale nemám od profesionála.. nák sme ho nechtěli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 10:47

Holkyyy, už vám přišla mateřská??? Já na účtě furt nic nemám a v peněžence 20Kč!!! :evil: :evil: Sakra, jsem chtěla jít do města na nákup…

nepřihlášená Anduli

• Citovat
  • Upravit
319
8.1.09 10:58

Andulko jojo včera ráno mě přišla.. teda já mám rodičák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 11:08

Jaji, to je divné, ne? Normálně mi chodí toho 8. v měsíci, taky mám rodičák… Myslíš, že to chodí každému jinak? Jsem myslela, že to posílají všem naráz v jeden den… 8O

Anduli

• Citovat
  • Upravit
319
8.1.09 11:33

andulko jj posílají ale záleží kam ti to posílají.. já mám spořitelnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 11:49

Já ČSOB… No to jsem fakt zvědavá, tak snad není nikde žádný problém… to by mě je.lo, někde eště lítat po úřadech, když mám všechno v pořádku..

A.

• Citovat
  • Upravit
2547
8.1.09 12:14

ahoj holky,

hlasim ze sme po kontrole kycli…a opat vsetko OK. Povedali nam ze uz tam nemusime viac chodit :lol: :lol: :lol: tesim sa z toho, lebo stale ked sme tam boli, tak to bolo takmer na pol dna cakania..furt narvano.
Andy sa im tam do toho takmer nevosiel, chlapak jeden. Ani nezaplakal, standartne ocural :lol: doktora a sli sme domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí