Poradna duly
Jana Čurdová
Anduli,
Dr na to kukla a říkala, že má malou dírku i na čůrání a rozhodně mu s tím hnout nejde........tak jsem uvědavá jak to bude dál …a malej má pin'du asi akorád
Co je malej a co vellkej,,,,hihihihihihih
A další mimi…obdivuju vás holky. mě to ani nenapadne. Mám vybráno, ale je to určo celou mojí situací
Tobulku miluju a jsem šťastná že ho mám…bez něj by život byl na nic, ale druhého už ne.......
Ale vám to přeju ![]()
ado, to snad bobiskovi napravia. citala som niekde, ze robia malym prckom vselijake plasticek operace na penise cca od 6m-2rokov. Takze zvacsit dierku by nemalo byt az tak zavaznym problemom.
velikost??? netusim co je u takeho bobka velky, ci maly…
![]()
…podle mě dost záleží „na kontextu“- na hubeném miminku to víc vynikne, u většího zas naopak…nikys je kus chlapa, tak bych o něj strach neměla
teda my tu řešíme věci
![]()
Aduš neboj, to bude dobrý - já to u Tomíka nezkoušela tak nevím jak to má…vím že se dělají nějaký jednoduchý zákroky, jsou i nějaký mastičky…kdybyste vyznávali židvství, tak není co řešit ![]()
ahojíky, my máme pindíka taky docela malého-takovou špičku chichi Anduli, tos mně překvapila, že mu ho přetahuješ při koupu-mně řekla Dr, že až po roce,,to sem uvítala,,,jelikož se toho bojím! jo a ano= taky za něj tahá - i za pytlíka - a jak mačká, mu říkám: „vole, nechej toho, já se chci dožít vnoučat“(se bojim, aby si ty kuličky tam neumačkal) ![]()
Náš Tomík má zas „dírku“ na pinďovi jakoby nahoru - takže při přebalku nebo koupu si skoro načůrá do huby-jde mu to nahoru. ![]()
Kosti, musím se smát, jak chlapi v práci u tvého Toma hodnotili,,,co by je nenapadlo,,holt chlapi no…(ačkoli když vidím, co tu řešíme my,,hahaha
)
já se stydím, ale Lamaze hračky sem neprala - hrůůza když vidím, jak TOmušák všechno cucá hlavně má rád deku čuně jedno. Povídá,haleká - přídu k němu a půl deky mokrá.(nejradši povídá když má něco v pusině)
dnes mně tááák poškrábal-držela sem ho a on jednou rukou chytil můj spodní pysk (myslím v hubě) a tahal za něj jak kobyle a druhou štípal nad mým okem, a ještě se zakous do mé brady jak psík,,mám tak škrábanec,,,ufff sem jak týraná žena
![]()

vidíte ty dva škrábance? vedle oka -nejsou moc vidět, fotila sem s bleskem, ale ted sou rudé a pálí hihi,,,Tomík útočil mno ![]()
Zdarec holky!
No koukám tu řešíte věci
Ještě že máme holčičku
…Podle mě se tohle může dost změnit v pubertě, takže teď si myslím že je to předčasný řešit ![]()
dírka na předkožce? pokud z ní nemočí a nechybí mu dírka uprostřed, tak bych to neřešila, teď mu to určitě neva a pokud by to mělo něčemu vadit, tak plastici jsou už dneska šikovní ![]()
My jsme dneska podnikly delší sněhovou procházku, romantika, to jsem zase pro změnu zatoužila, aby malá byla už větší a mohly jsme jít sáňkovat …
Téda Leni - to je malý agresor
![]()
Hračky - od té doby, co máme ekzém, peru všechny, i ty „wash surface only“ nemilosrdně namočím a pak ještě mírnou octovou lázeň a přežily to kupodivu všechny, i ty s chrastítkem … asi jsou celkem kvalitní … dokonce jsem je strčila vyždímat (ale ne do prázdného bubnu, jen jsem je přidalal k prádlu, aby rychleji oschly) a v poho … naše oblíbené jsem prala už asi 3× - ale horší je, že jsou většinou polyesterové a to nám zhoršuje ekzém
tak to nějak střídám - dáváme kroužky nebo dřevěné nebo jen plastové hračky - ale z těch není tolik radosti - a když se kůžička zlepší, tak zase naše oblíbená Lamaze opička a světluška - a sousta radosti na dece - ale zase se nám zhorší ekzém … chci koupit nějaké bavlněné, ale ještě jsem nenarazila na nějaké hezké ![]()
jo, pindici rastu hlavne v puberte. Akurat ma napadlo, ze ked dorastu, tak my ich uz mozna nikdy neuvidime..teda ze aku vlastne ti nasi kluci maju vybavu…
to teda riesim veci, ze? este nas tu scenzuruje nejaka moralna policia
![]()
much - ekzem je protiva, nic sa neda robit. hracky musia pockat.
leni - a co tak ostrihat nechticky? ja musim Andymu strihat co 2-3 dni, ma ich tiez poriadne oste.
marodům přejeme brzké uzdravení … btw když odsáváte, kolik hleníků v savičce zůstane? Álo - olezlou prcku úspěšně vyřešila Lenuš, platí větrat, nepoužívat vlhčené ubrousky ale vodu a mýdlo, často přebalovat a mazat - já teda nedám na Bepanthen dopustit …
olezlou pusinu máme taky - ale u nás je to ekzém atopickej - holt to je to období „co vidím strčím do pusiny“ … nám to teda Bepanthen zlepšuje …
no kdyby byl malý olezlý delší dobu, běž to ukázat dr. … naše Pedr. mi říkala, že její syn měl atop. ekzém lokalizovanej okolo řitního otvoru
ale to by si malej škrábal …
dell -
já bych byla teda jako matka náramně zvědavá
asi bych šla se synem do sauny a nenápadně šmírovala
![]()
Much sněhová romantika, jo? Já se dnes s kočárkem brodila 10cm čerstvě napadlého sněhu, byla jsem zpocená s odpuštěním jak prase a romantické mi to teda vůbec nepřišlo
Ale taky se těším na příští zimu na sáňkování a bobování ![]()
Dírku na pindíku má Matys trochu doprava takže čůrá elegantním obloukem šikmo přes pravou nožku. A že se dá zatahat za dolní partie zatím neobjevil ![]()
Teda Leni Tomík je pěkný drsňák.
Holky jak reagujou vaši drobečci na cizí? Matýsek se teď vždycky hrozně rozbrečí když na něj někdo cizí promluví
Dneska to odnesla chudák sousedka, hrozně hodná paní, naklonila se nad kočárek a povídá - ty už nespinkáš - a nastartoval strašlivý řev
Byla z toho trochu špatná.
ahojinky,
Irči: náš Tomušák na cizí lidi civí vykuleně,,eště na nikoho nebrečel. někdy se na ně i směje. Ale to příjde-zhruba v 7 měsíci budou mít tzv separační úzkost - neboli od mámy ani ránu!!! To si užijem.
Teda já se stydím, že to neperu ty hračky - asi to teda udělám,,,nevěděla jsem jak (do pračky to přece nemůžu dát,,takže jemně omýt v ruce že?)
Máte pravdu s těma klukama,,,,od puberty jim už pindíky neuvidíme,,hahaha, ale ta sauna neni špatnej nápad
papapa
irco, Andy cizi prim zboznuje. a cim viac ludi tym lepsie…niezeby bol na nich stale vysmiaty, to on je malokedy - len ked sa muchluje s mamkou
- ale rad si ludi prezera takym skumavym hlbokym pohladom, no a na niektorych sa aj usmeje. Zatial este na nikoho nereagoval odmietavo ani placom.
hold ale ako aj dospelaci - kazde mimco ma uz svoju povahu.
Irči : třeba se malej něčeho lekl … Emi si cizí lidi zkoumavě prohlíží, ale jednou plakala - to když si ji chtěl prohlídnout náš 85-letý strýc, je skoro slepý, tak si na ní chtěl šáhnout a udělal to strašně prudce, navíc jeho vizáž trochu strach nahání … ![]()
jo ale co se týče chování - to je malá vybíravá - v podstatě snese mě a Tomáše - u babiček (zas tak často je nevidí) vydrží chvíli a už protestuje … … no u nás je zatím romantických 5cm a s tím si náš teréňák poradil hravě
… ale koukala jsem na Tvoji fotku na ledu - neměla jsi strach, že se proboříte ?
Duši : díky za tabulku, my hlásíme v 5m 7320g … a jak se máte? co Riky a zvěřinec?