0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
5.1.09 13:57

Anduli,
Dr na to kukla a říkala, že má malou dírku i na čůrání a rozhodně mu s tím hnout nejde........tak jsem uvědavá jak to bude dál …a malej má pin'du asi akorád :) Co je malej a co vellkej,,,,hihihihihihih

A další mimi…obdivuju vás holky. mě to ani nenapadne. Mám vybráno, ale je to určo celou mojí situací :) Tobulku miluju a jsem šťastná že ho mám…bez něj by život byl na nic, ale druhého už ne.......
Ale vám to přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.1.09 15:28

ado, to snad bobiskovi napravia. citala som niekde, ze robia malym prckom vselijake plasticek operace na penise cca od 6m-2rokov. Takze zvacsit dierku by nemalo byt az tak zavaznym problemom.

velikost??? netusim co je u takeho bobka velky, ci maly… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.1.09 16:05
  • taky nevím co je velký či malý - chlapi od Toma z práce ho Tomíkovi vychvalovali…co na to říct…vůbec mě nenapadlo, že když jim ukážeme fotku z vaničky, že mu budou hodnotit pindíka - holt chlapi :roll: :lol: docela mě to tenkrát popudilo…

…podle mě dost záleží „na kontextu“- na hubeném miminku to víc vynikne, u většího zas naopak…nikys je kus chlapa, tak bych o něj strach neměla :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: teda my tu řešíme věci :oops: :oops: :oops:

Aduš neboj, to bude dobrý - já to u Tomíka nezkoušela tak nevím jak to má…vím že se dělají nějaký jednoduchý zákroky, jsou i nějaký mastičky…kdybyste vyznávali židvství, tak není co řešit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.09 16:11

ahojíky, my máme pindíka taky docela malého-takovou špičku chichi Anduli, tos mně překvapila, že mu ho přetahuješ při koupu-mně řekla Dr, že až po roce,,to sem uvítala,,,jelikož se toho bojím! jo a ano= taky za něj tahá - i za pytlíka - a jak mačká, mu říkám: „vole, nechej toho, já se chci dožít vnoučat“(se bojim, aby si ty kuličky tam neumačkal) :twisted:
Náš Tomík má zas „dírku“ na pinďovi jakoby nahoru - takže při přebalku nebo koupu si skoro načůrá do huby-jde mu to nahoru. :oops:
Kosti, musím se smát, jak chlapi v práci u tvého Toma hodnotili,,,co by je nenapadlo,,holt chlapi no…(ačkoli když vidím, co tu řešíme my,,hahaha :twisted: )
já se stydím, ale Lamaze hračky sem neprala - hrůůza když vidím, jak TOmušák všechno cucá hlavně má rád deku čuně jedno. Povídá,haleká - přídu k němu a půl deky mokrá.(nejradši povídá když má něco v pusině)
dnes mně tááák poškrábal-držela sem ho a on jednou rukou chytil můj spodní pysk (myslím v hubě) a tahal za něj jak kobyle a druhou štípal nad mým okem, a ještě se zakous do mé brady jak psík,,mám tak škrábanec,,,ufff sem jak týraná žena :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.09 16:18

vidíte ty dva škrábance? vedle oka -nejsou moc vidět, fotila sem s bleskem, ale ted sou rudé a pálí hihi,,,Tomík útočil mno 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 16:35

Zdarec holky!
No koukám tu řešíte věci :lol: :lol: :lol: Ještě že máme holčičku :wink: …Podle mě se tohle může dost změnit v pubertě, takže teď si myslím že je to předčasný řešit :lol:
dírka na předkožce? pokud z ní nemočí a nechybí mu dírka uprostřed, tak bych to neřešila, teď mu to určitě neva a pokud by to mělo něčemu vadit, tak plastici jsou už dneska šikovní :wink:

My jsme dneska podnikly delší sněhovou procházku, romantika, to jsem zase pro změnu zatoužila, aby malá byla už větší a mohly jsme jít sáňkovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 16:46

Téda Leni - to je malý agresor :lol: :lol:

Hračky - od té doby, co máme ekzém, peru všechny, i ty „wash surface only“ nemilosrdně namočím a pak ještě mírnou octovou lázeň a přežily to kupodivu všechny, i ty s chrastítkem … asi jsou celkem kvalitní … dokonce jsem je strčila vyždímat (ale ne do prázdného bubnu, jen jsem je přidalal k prádlu, aby rychleji oschly) a v poho … naše oblíbené jsem prala už asi 3× - ale horší je, že jsou většinou polyesterové a to nám zhoršuje ekzém :( :( :( tak to nějak střídám - dáváme kroužky nebo dřevěné nebo jen plastové hračky - ale z těch není tolik radosti - a když se kůžička zlepší, tak zase naše oblíbená Lamaze opička a světluška - a sousta radosti na dece - ale zase se nám zhorší ekzém … chci koupit nějaké bavlněné, ale ještě jsem nenarazila na nějaké hezké :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.1.09 17:17

jo, pindici rastu hlavne v puberte. Akurat ma napadlo, ze ked dorastu, tak my ich uz mozna nikdy neuvidime..teda ze aku vlastne ti nasi kluci maju vybavu… :lol: :lol: to teda riesim veci, ze? este nas tu scenzuruje nejaka moralna policia :lol: :lol: :lol:

much - ekzem je protiva, nic sa neda robit. hracky musia pockat.

leni - a co tak ostrihat nechticky? ja musim Andymu strihat co 2-3 dni, ma ich tiez poriadne oste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 17:17

marodům přejeme brzké uzdravení … btw když odsáváte, kolik hleníků v savičce zůstane? Álo - olezlou prcku úspěšně vyřešila Lenuš, platí větrat, nepoužívat vlhčené ubrousky ale vodu a mýdlo, často přebalovat a mazat - já teda nedám na Bepanthen dopustit …
olezlou pusinu máme taky - ale u nás je to ekzém atopickej - holt to je to období „co vidím strčím do pusiny“ … nám to teda Bepanthen zlepšuje …
no kdyby byl malý olezlý delší dobu, běž to ukázat dr. … naše Pedr. mi říkala, že její syn měl atop. ekzém lokalizovanej okolo řitního otvoru :roll: :roll: :roll: ale to by si malej škrábal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 17:21

dell - :lol: :lol: :lol: já bych byla teda jako matka náramně zvědavá :lol: :lol: asi bych šla se synem do sauny a nenápadně šmírovala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
5.1.09 17:23

Much sněhová romantika, jo? Já se dnes s kočárkem brodila 10cm čerstvě napadlého sněhu, byla jsem zpocená s odpuštěním jak prase a romantické mi to teda vůbec nepřišlo :oops: :lol: Ale taky se těším na příští zimu na sáňkování a bobování :)

Dírku na pindíku má Matys trochu doprava takže čůrá elegantním obloukem šikmo přes pravou nožku. A že se dá zatahat za dolní partie zatím neobjevil :)

Teda Leni Tomík je pěkný drsňák.

Holky jak reagujou vaši drobečci na cizí? Matýsek se teď vždycky hrozně rozbrečí když na něj někdo cizí promluví :? Dneska to odnesla chudák sousedka, hrozně hodná paní, naklonila se nad kočárek a povídá - ty už nespinkáš - a nastartoval strašlivý řev :roll: Byla z toho trochu špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.09 17:59

ahojinky,
Irči: náš Tomušák na cizí lidi civí vykuleně,,eště na nikoho nebrečel. někdy se na ně i směje. Ale to příjde-zhruba v 7 měsíci budou mít tzv separační úzkost - neboli od mámy ani ránu!!! To si užijem.
Teda já se stydím, že to neperu ty hračky - asi to teda udělám,,,nevěděla jsem jak (do pračky to přece nemůžu dát,,takže jemně omýt v ruce že?)
Máte pravdu s těma klukama,,,,od puberty jim už pindíky neuvidíme,,hahaha, ale ta sauna neni špatnej nápad :-))papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.1.09 18:14

irco, Andy cizi prim zboznuje. a cim viac ludi tym lepsie…niezeby bol na nich stale vysmiaty, to on je malokedy - len ked sa muchluje s mamkou :lol: - ale rad si ludi prezera takym skumavym hlbokym pohladom, no a na niektorych sa aj usmeje. Zatial este na nikoho nereagoval odmietavo ani placom.

hold ale ako aj dospelaci - kazde mimco ma uz svoju povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 19:30

Irči : třeba se malej něčeho lekl … Emi si cizí lidi zkoumavě prohlíží, ale jednou plakala - to když si ji chtěl prohlídnout náš 85-letý strýc, je skoro slepý, tak si na ní chtěl šáhnout a udělal to strašně prudce, navíc jeho vizáž trochu strach nahání … :lol:
jo ale co se týče chování - to je malá vybíravá - v podstatě snese mě a Tomáše - u babiček (zas tak často je nevidí) vydrží chvíli a už protestuje … … no u nás je zatím romantických 5cm a s tím si náš teréňák poradil hravě :wink: … ale koukala jsem na Tvoji fotku na ledu - neměla jsi strach, že se proboříte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 20:02

Duši : díky za tabulku, my hlásíme v 5m 7320g … a jak se máte? co Riky a zvěřinec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí