0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
1.1.09 19:49

ahojky…
u nás letos silvestrovská oslava moc neproběhla…odpoledne jsme se byli projít se známými co mají šestinedělní mimi, chlapi ochutnávali domácí slivovici co dovezli příbuzní z Moravy, když se Tomík narodil…Tomovi to nějak nesedlo a večer už pil jen čaj :? .....no a dělbuchy a petardy poletovaly u nás vzduchem už od 4 odpoledne tak si dovedete představit jak se Tomkovi asi spalo - musela jsem být furt u něj …no prostě jsme letos byli pěkně marní…tak doufám že nebudeme takový tragédi celej rok :lol: :lol: :lol:

jinak hlásím, že Tomíkovi se klubou zuby, spodním jedničkám už vykukují špičky - vždycky po koju se do mě snaží kousat,,,,párkrát už se mu to i povedlo - a bolí to tedy jak čert :twisted: bobík vyfasoval kousátko - hned pochopil o co jde a ohryzává ho jak psíček :lol: :lol: - naštěstí nemá žádné problémy, nepláče, nemá teplotu - snad to tak vydrží… ,,,,jo a na bříško se mi otáčí už úplně automaticky - jakmile ho položím na záda - hups už je na břiše - pořád si ale mrška vybírá levou stranu…a hlavně k večeru už je utahaný, tak hlavičku neunese - ale přesto se tvrdohlavě otáčí - truhlíček můj malinký :lol: je u toho legrační- obzvláště když si přímo pod bradu přitáhne hračku, a jak už nemůže, tak si na ní lehne a okusuje jí :lol: :lol: :lol: :lol:

nevěsta jedna hezčí než druhá.......co se týká svatby…seznam hostů se už skoro rýsuje…
a asi jsem si vybrala půjčovnu šatů:
http://www.1-svatebni-saty.cz/…-fotogalerie
Jedny jsou hezčí než druhý, vůbec nevím jaký si vybrat…poradíte???? :wink: :wink: je jasný, že mi ne všechny budou slušet…ale mně se snad líbí všechny - taky nevím, zda je vhodné, abych měla bílé, když už mám dítě 8O

ZuzanaH - nedělej si žádné výčitky, jsi moc statečná, že jsi tak dlouho vytrvala…mně se asi plné kojení chýlí ke konci…malý dlabe furt, ale já mám pocit, že by si dal ještě víc…nespokojený není…ale už jsem okukovala kaše na stránkách výrobců UM

tak brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
1.1.09 21:24

kosti, tomik je supr pohyblivy a sikulka :lol:

svatba - krasne saty, na prvej strane sa mi pacia Luisa a Benecia, dalej som nesla..prebehnem to ked bude viac casu, a ak chces mozem ti pomoct vybrat i „nazivo“. Ono podla fotky sa to uplne neda. Na postave potom vsetko vyzera inak. Brala by som urcite biele, si nevesta a hotovo tak mas pravo byt ako princezna. A navyse si myslim, ze biela ti pristane, ze? Ja som mala saty z P5:
http://www.andelske-svatebni-studio.cz/
Tiez maju krasne saty a celkovo som bola velmi spoky so servisom. Dali mi uplne nove saty, ktore predtym nikto na sebe nemal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
2.1.09 10:08
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
2.1.09 10:41

Ahoj holky,

Kosti jasně, že si vyber bílé šaty :D .Prostě nevěsta má být v bílých, si teda myslím já. :lol: Dnes už se to tak nebere.Tak jsem se dívala, no jsou krásné všechny, ale mě se nejvíc líbily Adriana,Benecia, Edit, Rowena a Samara.No budeš to mít těžké vybrat si ale na živo to bude určo lepší.Uvidíš, jak ti to sedne a tak.Pak můžeš hodit fotky do galerky a my ti poradíme, které ti budou nejvíc slušet.
Takže první zoubek.U nás se říká, že za první zoubek má dostat maminka na šaty.No a vidíš, ty budeš mít zrovna svatební :D Tak doufám, že je to zatím bez problému, žádná teplotka a tak. :)

Zuzanah hlavně, že jste spokojení, ty i Vojtík.´Kojila jsi dlouho, do 4.měsíce.gratuluju k výročí.Tebe a Noninku si totiž pamatuju, jsem totiž po dni :D No a z příkrmů mám taky strach, ale snad do toho dojdu, budu to taky muset nastudovat, a tady od vás taky něco pochytím. :D

Tak zatím pa, malý spinká tak jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.09 10:44

ahojky,
no Kosti, gratulace k objevení zoubků!!!!! Dostaneš na šaty!(a možná rovnou na ty svatební co?) :D
jojo šatečky jsou krásné,,ale hlavně aby byly také praktické, aby se v nich dalo shýbnout, tančit, nešourat po zemi a tak.Pamaruju kámošku - měla obruče, asi deset spodniček a museli jsme jí pomáhat držet šaty pokaždé co šla na wc :twisted:
ZUZI, jojo od 4.měsíce můžeš dát ty příkrmky, když má UM. :wink: tak papa mějte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.1.09 10:54

Dobré ránko :-)
Tak ještě jednou zdravíme všechny v novém roce :wink: My jsme nějací znavení a přeslazení … Silvestr byl pohodový, byli u nás známí, dali jsme dokupy jídlo a jen tak vegetili … nic bujarýho - já kojím, jedna je těhulka a další snažilka a chlapi byli tak nějak solidární :wink: O půlnoci jsem měla svůj druhý hlt vína od porodu (já milovnice dobrého vínka to teď můžu spočítat na prstech jedné ruky - první ke štědrovečerní věčeři, pak půlnoční hlt sektu a včera jsem měla hlt vínka k obídku, manžel dostal fajnový francouzský, to jsem neodolala …
Novoroční obídek jsme udělali pro rodiče u nás - jelikož jsme bez auta tak nějak imobilní - řízky byly usmažené hned a pak jsme dorazili tu kupu dobrot ze Silvestra … Ale hlavně si obojí rodiče dohromady užili berušku, to bylo fajn, mám pocit, že na sebe tak trochu žárlí, že s jedněma nebo druhejma jsme víc … :roll: … …
Nevěsty jste krásné, já na to princeznovství tak úplně nejsem, ale taky hodím fotečku do galerky :wink:
Petardy zvládla beruška úplně sqěle, já jsem se teda ošívala - protože u nás trénovali ti blbci už od odpoledne - nevím co na tom mají :roll: - a vrcholilo to těsně před půlnocí a po půlnoci asi 3/4 hoďky :roll: :evil: - nějací chytráci mezi barákama, takže to ještě krásně rezonovalo 8O :roll: Malá ale zalehla ve svou zvyklou hodinu a chrupkala tvrdým spánkem až do rána :lol: :lol:
pohybem teď taky děláme pokroky, hlavně když ji před koupáním rozbalíme a nahatá se šušní na dece … to je vysloveně ve svém živlu… na bok se otáčí standardně na oba směry … bříško nám jde zatím ale jak kdy - má to ve vlnách - když se jí to poprvé povedlo, tak to pak samou radostí zopakovala několikrát, a pak třeba zase dva dny nic …
Hrozně ji baví posilování bříška - na klíně, když je v polosedě, tak se zuřivě přitahuje do sedu a chvíli tam balancuje :lol: :lol: - zjistila, že tak má daleko větší rozhled a to ji náramně baví … …
Někdo se ptal na spinkání , tuším Anduli, tak Emi tomu teď přes den nedá vůbec, tak hoďku dopolko a hoďku odpolko +/- a svých 12-13 hodin nočního spánku … …
kojením jsme teď na tom bojově, co beru penoš, tak blinkáme o 106 a pořád máme přes den interval a 2h, noc a 3h, nad ránem 2h - nic moc, myslím, že tento poslední měsíc bude krušnej, ale budu se snažit vydržet, kvůli té atopii …
Jinak jsem moc ráda, že jsme ATB zvládli , musím pochválit berušku, je fakt šikovná :wink: A sebe taky, že jsem se rychle vyléčila :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.1.09 11:04

Kosti - Tomášek je šikulka! A zoubky nezávidím, já doufám, že malá bude po mně, já měla první až v 8m :wink: Šaty já měla barvy champagne, myslím, že mi i víc slušely než sněhobílé … cítila jsem se v nich dobře … doporučuju dát na vlastní pocit … na stránkách jsou krásné všechny … taky myslím, že bude lépe vybírat „naživo“ .....
Zuzi - krásná fotka u stromečku
Dell - svatební fotky máte fakt úúžasné, musela to být svatba jako hrom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
2.1.09 11:13
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
2.1.09 15:50

pekne vitam v novem roce!

zuzi ja to znam, mam vycitky dodnes ze jsem polevila a z prsou behem par dni nic neteklo,a le co uz, bobanci nam to vycitat nebudou. Leni peknes to napsala :) ze nâs mimusacci milujou i s UM, to je hezke. my taky sexovali na novy rok!!! :lol: taky asi po ctvrte...... jinak jsme byli u znamych julca spinkala celou dobu pak se o pul jedne vzbudila a ze chce jit dom :D a nam to vyhovovalo.

tyyyy jo zuby, manzel porad rika ze lezou ale prd.

much rika se ze vetsinou to tak je ze je to dedicne ale moji mamce vylezl prvni ve dvou letech 8O a brachovi ve trech mesicich, me ve ctyrech.

hm tak s pohybem jsme na stiru, julca se tak akorat prohne do luku a zuri ze ji nejde se otocit, buclinka moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
2.1.09 18:23

holky dík za pomoc… :wink:
ještě potřebuju najít nějaký pěkný místo na hostinu a ubytko…
našla jsem jeden zrekonstruovaný statek kousek od Krumlova, uvidím zda budou mít volno - dělají svatby často, tak by mohli být spolehliví…obřad by mohl být na Krumlově nebo ve Zlaté Koruně - to by nebylo špatný :wink: .........no uvidíme…je toho děsně co je potřeba zařídit…a zadarmo to taky asi nebude :lol: :lol: :lol: Budu si muset co nejdřív zajistit nějaký ten vedlejšák na doma… :lol: :lol:

Dell - budu moct ráda, pokud bys měla chut mi pomoct s výběrem šatů naživo - bude to sranda…po porodu mám skutečně „postavu bohyně“, tak jsem zvědavá jaký šaty si budu moct dovolit :lol: :lol: :lol: a až přestanu kojit, bude to asi ještě větší nářez!!! :lol: :? :?

Myslela jsem sijak budu od Tomíkových 3 měsíců cvičit…a zatím jsem jen 1× sedla na rotoped a tím to zhaslo…přitom úplně cítím jak bych pohyb potřebovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
2.1.09 19:42

ty kecko, vzdyt jsi hubena jako kdyz cvicis denne :lol:

na ty saty sa dohodneme, ju? uz sa strasne tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.1.09 20:26

Ahojky,
po delší době se hlásíme.
Nestíhám dočíst,tak se omlouvám :oops:

Jen jsem pochytila,že je to tu ve svatebním duchu :D
Kosti určitě bílé šaty!!!!Bílé se snad nehodí jen pro nevěsty,které mají opáčko,ne?
A hubeňour tedy jsi,tak neprovokuj,jo!!! :twisted: :D
V Krumlově by to tedy bylo určitě moooc hezké.

Dell-je mi líto,že manžel tak zlobí.Snad to bude lepší.

S otáčením jsme tedy taky ďáblíci :lol:

A gratuluji k zoubečku Tomášku!!!

Doufám,že zase holky vyrazíme na prochajdu.

No nic-Tobulínek se tu už na mě zlobí.Mějte se krááásně.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.1.09 11:47

ahojky máte u vás taky tak krásně??? napadl lehký poprašek sněhu a krásně svítí sluníčko…jen zima je šílená

Tomík už je z toho otáčení úplně zdivočelý - nechce už být vůbec na zádech…přitom na bříšku ho to po delší době unaví a začne se vztekat - ale že by si osdpočinul…to né…také zase změnil slovník - říká jen bué, blé, blabla…a samozřejmě hooodně slintá

Elu a Dell - hubenour možná…ale místo zadku mám placku, na břše polštářek s těstem na knedlíky…a až přestanu kojit budu mít ještě vytahaný miniprsa, ruce mám jak špejličky a na ramenou klepající se masíčko - prostě silueta jako fík :lol: :lol: :lol:

tak já letím…pojedeme na nákup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
3.1.09 18:29

neboj, kvalitne svadobne saty robia divy. tie korzety a sukne vsetko skryju :lol:

dnes sme vyrazili na prechadzku na hradcany…bolo krasne, ale poriadna kosa. Pekny pohlad na Prahu poprasenu snehom a zaliatu slnkom… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.09 18:42

Kosti: srandovní popis „pomateřského“ těla,,,sedí aj na mně - kromě rukou - ty mám jak hůlky,,,je to samé těstíčko na pizzu!!!!nebo spíš na pořádné kynuté knedlíky. :twisted: :twisted:
hele už se dlouho neozvala ADUŠ!!!!!! chybí mi její humour! :lol: je asi někde u mamči či co?
Holky, jak vám broučci spinkají? - Vím, že jste tu spíš popisovaly, že spinkaj málo-půlhodku a hotovo. tak spíš: spí Vám někomu HODNĚ? :roll:
mně ta moje „šípková růženka“ chrní pořád, až nezdravě.(ne že bych si stěžovala, jsem ráda, je aspoň klid :D ). Dopo dvě hoďky, po obědě hodinu a půl v kočáru(na dýl nejel, když je mráz) a hodinu pobyl doma a zas fňukal. taxem ho dala do postýky, okamžitě natáh deku přes obličejík - tu si vždy přidrží a usne.(mnoo asi je po mně-já jsem taky velký spáč)..ale bývá to tak? u 4,5měsíčního dítěte?
Jinak u mně nic moc,,,od silvestra mi nebylo nejlíp, včera rýma, že sem nestačila utírat noc(sem to řešila, že si z kousků papír.kapesníku ucpu obě nosní dírky -ale to nemoh Tomík vydechat a při koju se mi sprostě smál a ani nepil),,a včera celou noc šílený bolehlav aj dnes-že sem to nevydržela a po ROCE sem si vzala poprvé paralen.(na bolesti hlavy trpím často a v těhu sem to všechno přetrpěla uf) :cry: no, omlouvám se ze sebestředný příspěvek,,čovek se vykecá.papapa jdu odpočívat,,nák nepomáhá nic. :! dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí