Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj jen rychle preju krasny stastny novy rok, ceka nas plno prekvapeni uz se moc tesim. a doufam ze zustanete vsechny tady na emimcu je to fajn vas tu mit.
jeste rychle docitam, hell ja vim vidim to na malem od manzela ze nic neumi a uz rozumi jen malo, ja si vubec nedovedu predstavit ze by se julca nedomluvila s nasima, jsou to suprovni babicka s dedou a proste to neexistuje tak pro to udelam co se da. je to skoda, laura sice neco pochyti ale nebude to ono, uz je velka. ale rozumim ti vubec to neni jednoduche.
fotky do gal hodim v novem roce, ted juli usnula tak jdu nakrajet strudl snad se poved ![]()
a kila zacnu resit od noveho roku ...... jejda zbyva uz jen 12 a pul hodiny ![]()
andul gratuluji k vaze, bomba.
ja uplne umiram smichy julca zboucha skoro celou presnidavku!! kazdy me varuje ze poprve to budou jen dve lzicky a ze zbytek musim vyhodit a ono neeeeeee jen se zeleninou je to horsi mrkev ji nejede tak pry mam zkusit bramboru s cuketou ale prvni dva tydny jen jedno a pak pomalu najet ostatni tak zatim jedem presnidavky a v pondeli uvidime co nam reknou v poradne
strudl je dobry ten snad nezklame nikdy
papaaaaaaaaaaaaaa
Ahoj srpnatka ![]()
Jen prolitam a doufam, ze brzy najdu casek vas docist a reagovat a doplnit tabulku a tak
Ty svatky jsou holt narocen ![]()
Jsem tu ale hlavne proto, abychom Poprali pohodovy posledni den tohoto roku
Hezky se s nim vsichni rozlucte a ten novy poradne privitejte
a nezapomente do nej vykrocit tou spravnou nohou, at se vse dari jak ma
Prejeme hodne zdravicka, stesticka, lasky pohody a radosti s nasimi milacky Vam i vsem Vasim blizkym!!!
taxem taky přidala foti ze svatbičky,,,,
a přeju všem pěknou oslavičku Silvestra,,,a vykročte do Nového roku pravou nohou,,,ať se vám všechno vydaří a je jen TÍM ŠŤASTNÝM ROKEM!!!!!
PAPA holčenky moje! Mám vás ráááááda! ![]()
Ahoj holky,
nevěsty - máte krásné fotečky, slušelo vám to…dýchá z toho romantika…pro mě ten svatební den nemá už tak velké kouzlo - přeci jen hlavní krok jsme udělali tím že jsme si pořídili broučka - tím se naše životy spojily navždy…ted už to bude „jen obřad“ - ale chceme si to užít se vším všudy - líbil by se nám obřad na zámku a následně hostina na nějakém venkovském statku, kde by mohla hlavní část rodiny přespat,…večer by se upeklo prasátko…začali jsme sepisovat seznam hostů a zatím to vypadá na číslo kolem 50…
Holky kdybyste o nějakém takovém pěkném statku - penzionu s restaurací věděli - dejte vědět - koukáme po jižních a středních Cechách…ale není to nutná podmínka ![]()
Přeji Vám za celou naší rodinu krásný a spokojený rok 2009…štěstí nám letos přálo tak snad tomu tak bude i v dalších letech
**
Hezky si užijte dnešní večer
čusbus
**
Holky a miminecka,
vsetky prajem za nasu rodinku vela zdravicka, lasky a stastia a hlavne zdrave, usmievave, bezproblemove a pohodove miminka po cely buduci rok.
Myslim, ze na tento rok ziadna z nas nezabudne, tak jeho koniec poriadne oslavme ![]()
Tak este raz vela zdaru! ![]()
A jeste prejem hlavne klidnou noc a malo vystresla zlaticka. U nas to uz boucha jak o zivot a ja jen cekam, kdy se Riky s placem probudi ![]()
Sousedovi debilovi nedochazi, ze tu jsme 4 baraky vedle sebe s miminkama…hlavne ze se jeho vnoucek skvele bavi, jak nam to tu boucha nad hlavou ![]()
//Ahoj maminky a miminka,
všem Vám přejeme krásný Nový rok, hlavně hodně zdraví a ať se tu ještě
dlouho potkáváme
//
Ahojky holky všem přejem hodně moc štěstíčka a zdravíčka v tom příštím roce..
Vítejme v Novém roce 2009!!!!!!
jak ste se vyhajaly? U nás byli naši do 1hod,,já už od 23h byla ospalá,,,malého sme vzbudili po půlnoci,,petardy mu ani nevadily.napapkla se a šel spinkat a vzbudil se v 4 a v 8h…ale stejně sem jak přejetá,,uffff!
tak ať není celý nový rok taaakle ospalejjj ![]()
Taky vítám v Novém roce!!!
Vydřžela jsem taky na přípitek, ale chtělo se mě spát.Tak jsme si přitukli, podívali na ohňostroj a já jsem zalehla.Už den předtím jsem šla o půl dvanácté, tak jsem docela nevyspaná.Dnes jdem na oběd k manželovým rodičům, tak zatím pa pa
Zuzi, to mně mrzí, že ty problémy s kojem neskončily…hele a netrap se kvůli tomu, kojila jsi vlastně dost dlouho -(někdo kojí 2 týdny a třeba to přestane),,a než by ses trápila a Vojtík při koju taky,,,to za to nestojí. Jen buďte v poho a spokojeni. Vojťulka tě miluje i s UM,,tomu věř!!!!! ![]()
tak papa holčinky,,,
my jsme kupodivu na Nový rok sexíkovali
- teprve po čtvrté, co máme Tomušu.
ale jak se říká, na nový rok=po celý rok,,tak snad se to nějak zlepší hihihi.papa a pěkně se vyspěte narozdíl od včera
![]()