0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
5.1.09 20:09

Hihi, tak to musím říct taťkovi a uklidnit ho, že by mu měl v pubertě pěkně narůst…No jo, on by to měl ale přece vědět, jak to s tím růstem je, když je chlap, žeee?? :lol: :lol: :lol:

Much, mně v té odsávačce momentálně - když máme teď rýmu jak bič - zůstává teda hromada hlenu..:) Chceš popsat i konzistenci…??? :lol: :lol: :lol: (no, je to celkem chuťovka… :lol: ALe mám potom dobrý pocit, že jsem mu snad aspon trošku ulevila a lépe se mu dýchá. Jen už to není jako před 2ma měsíci, kdy měl taky rýmku, to se se mnou tak nepral jako teď, teďka je to odsávání o nervy, protože mi utíká s hlavičkou a mlátí mě rukama…Chjo, už aby se naučil smrkat, lumpík jeden… :)

Leni, Ty teda vypadáš taky jak po boji, pěkně nám Ti naši kluci dávají do těla… Já dostávám facky a Ty jsi doškrábaná, to to brzo začíná… :lol: A s tím mytím hraček jsme na tom podobně :oops: , taky je občas jen opláchnu pod teplou vodou, pár plyšových, co má, jsem prala jen jednou, přihodila jsem je k prádlu do pračky, když jsem prala peřiny a prostěradla.. :oops:

Jo a co se týká cizích lidí, tak NIky se řehtá na každého, hlavně na tchyni a moji mamku, zjistila jsem, že ho více zajímají lidi s tmavými vlasy než blonďáci, asi jsou pro něj výraznější. ROzbrečel se jen jednou, asi před týdnem byla u našich jedna teta, která si ho chtěla mermomocí pochovat, tak se u ní rozeřval, ale bylo to spíš proto, že byl rozespalý, protože se zrovna vzbudil a měl hladík.. :wink: Ale toho 7-8 měsíce se docela děsím, ještě mám v živé paměti, jak reagovala Miška, když jsem se jen otočila na druhou stranu nebo udělala pár kroků od ní. Zajít si na WC byly nervy, protože začala okamžitě ječet, tak jsem nakonec skončila u toho, že jsem ji měla před sebou v autosedačce, otevřené dveře, já na záchodě… :oops: :oops: Fakt „paráda“… Jsem si říkala, že se snad nikdy „nevytento“ v klidu… :lol: :lol:

Jejda, já se vždycky rozepíšu… :oops: Tak nic, jdu ochutnat taťkův chleba z pekárny, voní hezky… :lol: Dobrou! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.1.09 20:12

Jééé, Much - gratulka k 5ti měsícům!! :wink: Jsem si ani nevšimla… Doufám, že jste na oslavu takového jubilea bouchli šampáňo, upekli dort a nachystali chlebíčky! To víš, 5 měsíců Ti je jen jednou… :lol: :lol: :lol:

Melu blbosti, mizim…Pááááááááááááááááá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
5.1.09 20:29
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.1.09 20:38

ty jo Much, 5 mesiacov!!!!!!!!!!!!! To leti…
Este vcera to boli malinkate uzlicky a dnes su to uz kluci a holcicky..

Na jednu stranu mi je strasne luto ze rastu tak rychlo, na strane druhej vsak treba si priznat, ze tie prve mesiace to nebolo nic moc. Permanentna nevyspalost, bolesti bruska, plac…mam pocit, ze teraz su nase mimca v tom najkrajsom veku. Presli ich tie prvotne problemy, da sa uz s nimi krasne zahrat, su komunikativne ale este same neutecu a neublizia si :lol: :lol: :lol:
Asi preto sa nam vsetkym chce do dalsieho babatka. Ktovie, co budeme hovorit o rok o takomto case.. :? :? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.1.09 21:57

Dusicka dekujeme za tabulku. Farelova vaha ve 4 mesicich byla 8100g.

Nemocni jsme ted byli take. Od Silvestra kasel, ryma, 39°C. Ale uz to prechazi. Neodsavali jsme, tu se to nedoporucuje. Preju vsem miminkam, at se rychle uzdravi!!

Zub nam zatim vylezl jeden, ja z toho moc radost nemam, protoze u Laury jsem nezvladla ji odnaucit me kousat, a to tedy prijemne nebylo. Tim jednim toho zatim moc nenakouse, ale mam strach, ze ty ostatni na sebe nenechaji dlouho cekat.

Prani hracek ja teda do pracky dam vsechno, co nema baterie, ale ne casto.

velikost pindika je fakt zajimave tema :D muj chlap ho ake okamzite po porodu kontroloval :lol: :lol: :lol:

Deti ja take drive moc nemusela, a dneska vazne uvazuju o tretim. No jo, ty hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.1.09 22:06

Much Gratulace k vyroci (teda spise vymesici?) !

V noci na dnesek nam tu napadl snih - celych 10cm :lol: 8O , coz je tady mensi zazrak, jeste vetsi zazrak je, ze zustal lezet - a tak si uzivame. Jen deti tu jakoby nevi, co s tim, nejak moc to nemaji v krvi, sankovani jsme si myslim uzili vice my dospeli :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.09 23:11

díky za gratulace :D My teda měsíčniny moc neslavíme :wink: , zatím to bylo spojený s prohlídkou a po té jsem malé vždycky koupila nějakou hračku … ale teď jich má habaděj, tak budu muset vymyslet něco jiného … asi si mamka dá něco dobrého na zub a bude extra dobré mlíčko :) :lol:

Anduli - ani ne tak konzistence hlenů jako kolik jich vysaješ - předpokládám že takovej ten nástavec, do kterýho se to odsává, je asi u všech odsávaček na vysavač zhruba stejnej - máš ho hodně zaplněnej? do půlky? nebo jen něco po stěnách? já jen abych věděla, jak moc můžou být mimi zahlenění - ono co je pro někoho hodně může být pro jinýho jen tak trochu …
Hell - vy neodsáváte - můžu vědět, proč to v D nedoporučujou? já teda taky nejsem toho úplnej fanda, ale když je hodně hlenů a mimi nemůže dýchat, tak to smysl má a navíc pak hrozí přestup do středouší … … a byl přítel spokojen?? :lol:
mateřství - já bych chtěla tři kousky, ale nevím, jestli to stihnem … ale aspoň ještě jedno … je to fakt paráda, i když souhlasím - ty začátky nejsou nic moc, teď je to mnohem lepší … ale to člověk to nepříjemné zapomene … jedno - to je málo, člověk se na ně pak zbytečně upne, což podle mě není dobré, navíc kdyby se mu nedejbože něco stalo, tak to pak musí být strašné …
jo a Aduš - jaká byla Štědrovečerní večeře? myslela jsem na Tebe - mělas rybu?
a dáváte si holky do nového roku předsevzetí ? … já si letos dala - nebudu se šidit v jídle :lol: :lol: :lol: já jsem totiž strašná - jako krizovej kuchař funguju skvěle (když je třeba něco vymyslet ala co dům dal), není problém se tři dny drbat s francouzskou paštikou, když se chci vytáhnout před návštěvou, ale to každodenní vaření mi fakt nejde - jsem lenoch a odbývám se - a pak večer nebo i odpolko samo dostanu vlčí hlad a láduju se sladkým a kalorickýma nezdravýma věcma :roll: :roll: :roll:
hlavně jsem si předsevzala, že si budu vařit polévky, tak jsem si právě uvařila zeleninovou, mňam, mňam …

tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.09 08:37

ahojíky,
MUCH: předsevzetí? mno já vařit teda musím - manža chodí denně na obědy.(ale dělávám na dva dni-a omáčku klidně na tři hihi) - já chci zas začít cvičit - poslední 2 týdny jsme jen ležela u TV a žrala cukroví, fuj! Jinak žádné,,většinou mi předsevzetí vydržely měsíc chacha :D
odsávačka: Tomík docela chrčí-nebo spíš chrápe, já mám jen tu odsávačku obyč.(jak se jedna hadička strčí miminovi a druhou mamka saje)-vysaju jen trochu vody a je jen v hadičce, do nádobky se nedostane nic.(tak bud je to šunt, kerej nic nevytáhne nebo nemá tak hroznou rýmu jak popisujete-to je mazec,,že je to hustý a tak, chudáci dětičky) škrábání: já TOmíkovi stříhám nehtíky tak 2× týdně. Ale má je stejně ostré…dřív se krásně ostříhly při koju, ale ted moc „pracuje“-nenechá ruku v klidu a hledá co by drtil,,,takže to jde těžko :roll:
5měsíční mimča: holky to je strašnýýýýýý jak to letííííí! :cry: :cry: :cry:
ZUZI: super, že už nemusíte cvičit. A už ti úplně přestalo mléko?(bralas na to něco nebo to přejde samo?)
tak papaa jdu krmit dravou zvěř - nezvykle dlouho si povídá sám,,a pak poklidit, přídou sem na odečet..(ted nevím čeho-ale půjdou do všech pokojů, včera sem poslouchala manžu jen na půl ucha, když mi to povídal chichi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
6.1.09 08:45

Much, tak v tom nástavci na odsávačce máme vždycky po jednom odsátí z obou nosních dírek něco po stěnách, určitě ne plný nástavec, ale i tak se mi zdá, že toho odsaju strašně moc, že se ani nedivím, že nemohl dýchat s takovou náloží v nosíku… :? Asi jsem ale trošku úchylná, protože mi dělá dobře ten zvuk, jak to ty hleníky tahá ven. :lol: Teda jako né že by mě to nějak vzrušovalo :lol: , ale mám super pocit z toho, že ten bordel leze ven a bude mu líp! :wink:

Tak jsme opět začali chutným tématem po ránu… :lol:

Co dneska vaříte? Much, ty lenochu, :lol: co máš dneska v plánu??
Já jsem vytáhla filety z tresky a k tomu brambůrkovou kaši, mňam, zkoušely jste už myslím že od Vitany - Zapečené filety se smetanou? Mně to strašně chutná a je to rychlovka. :wink: Trošku změna oproti klasickým filetám osmaženým na pánvi…

Jinak jsem se docela zbláznila do sledování znečištění ovzduší u nás, doktorka mi to poradila, ať vždycky ráno mrknu na net, jak jsme na tom u nás ve F-M, tak včera to bylo ok, ale dneska hodnota prachu ve vzduchu je nějakých 60 a má být max. 50, tak to ven s prckama nejdu… :evil: To je hnus, fakt, hned bych se odstěhovala někam do hor, chudáčci děti, takový maras čmuchat… :evil:
Tak to bude dneska s NIkym zážitek, protože nikde nespí tak dobře jako v kočárku a dneska ho budu nutit chrnět v postýlce, no, to jsem zvědavá… :roll:

Tak zatím hooooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.1.09 08:57

Much,
já měla na štědrý den jen bílou klobásu a salát jen s olejem. Dieta byla a je a bude i nadále, protože funguje. Co nežeru nic kde je mléko a vejce, tak jsme lepší. Teda teď s těma horečkama ne…to je děs, ale už se lepšíme. Jo a eště brutálně reaguje na čokoládu a ořechy.
Jinak piju Mladý ječmen a mám pocit, že nejsme tak červení :)
Jinak Tobík je strašně apatickej......až mám strach. přestal si sám hrát a jen sedí a kouká. Snad to je jen dozvuk s tou nemocí. Jakoby si nechtěl vůbec ani hraček všímat.....no nevím......Petr začal jančit, že zda mu něco není ve spojení s tím co se mu stalo.......Tak mám brouka v hlavě, ale snad to přejde.
A cizí.....moc je nemusíme…, ale to je tím, že kolem nás jsou lidi jen nárazově a jinak je jen se mnou :)
Pindík…jojoj asi bude úprava - tohle má po tatínkovi…hihihih Ale jemu to dělali až na 3 letech a je to jeho první šílená vzpomínka 8O
Leni......mě teda padaj vlasy a k tomu je Tobša škube jak blázen a taky mě drtí…hihihihihih
Hračky peru a meju......peru vše a co nejde, tak otírám a plastové tak 3× v týdnu naházím do dřezu s eko jarem a omejem.....
Lamazky teda otírám a oplachuju jen umělé části.
Leni jinak já stříhám 2× v týdnu nechtíky a mezi tím je pilníkuju :) Malej si na to zvykl a jak chodíme po bytě v klokance, tak je prostě přejedu, aby nebyli ostré, protože on se staršně škrábe díky ekzému.
Jinak předsevzetí není…já ani nepostřehla, že byla půlnoc a rok 2009.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
6.1.09 09:35

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.09 10:05

Aduš, to je Tobík ubitej z tý nemoci,,,neboj.On zas začne divočit. A pilník na nehtíky jsem dnes zkusila,,,ale je to boj.
Zuzi, tak jdete poprvé bez miláčka „ven“ jo? (na ples) jůůůjá bych na ples taky šla,,ale manža na to neni.My zatím byli jen na zábavce,,ale to nevyspání,,ouveeej. Řekla sem, že půjdem až nebudu kojit,abych dala malého mamce na celu noc.
Jinak já taky nabrala kilo né-li víc(takže zůstává stále 7 navíc)
já dělám kuřecí v omáčce zapečené z vitany s těstovinama. A včera sme měli zbytky uzeného - tak sem ho opekla na másle-to bylo dobrýýý! úplně jiná chuť a výpekem sem omastila bramb kaši.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
6.1.09 10:05

ahoj holky,

odsavani - my odsavat musime aj ked nemame rymu. ne kazdy den, ale obden urcite. Vadi mi ked mu vidim sopliky v nose a mam asi rovnaku uchylku ako Andulka :lol: :lol:

vareni - ja varim casto, skoro kazdy den kvoli Pavlovi. On cez den vraj nestiha a tak pride domov vzdy hladovy…a podla vzoru z domova, zena ma mat navarene. Kedysi ma varenie strasne bavilo, to som ale bola sama a varila som raz za cas pre navstevy. Toto kazdodenne mi srdecne leze na nervy.
Zuz, tie bramborove knedliky zneju moc dobre, daj receptik.. :D

Cvicenie…to by som rada, ale co vtedy urobite s mimcom? Ja ho nemam kam dat.. :?

Jeej, maly place tak bezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.09 10:07

jojo - knedlíky se špenátem mně taky ZUZI zajímají!!!!! :D a je fakt, že říkali jen na 20minut ven - ale je „jen“ -4´C. My pudem na dýl.(to spíš večer, když má být kolem -20 ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
6.1.09 11:06

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...