Poradna duly
Jana Čurdová
Leni - super že je Tomíkovi líp
já bych to teda nehrotila a nechala tak, event. jestli máš na dr. telefon, tak to můžeš jen pro klid duše zkonzultovat telefonicky … ......
jo a Kosti - moc gratuluju ke krásnému dárku !!! to budeš mít teď krásné starosti … už se těšíme s Tebou
......
a už se to v postýlce zase šušní, ty spánky přes den se nám brutálně zkrátily … navíc se Emi začala přetáčet na bříško (to bylo radosti, když se jí to povedlo napoprvé, byla z toho úplně v transu
), takže naše letiště přestává být bezpečné a musíme vymyslet něco na koberec … ten je přece jen drsnější a deky jsou zase umělý - po tom by se Emi osypala - tak nejspíš ušiju něco jako další hracíá deky z bavlny …
Much - taky máme ted kojení rozhozený - 3 týdny zpátky vstával v noci hodně často…ale spíš mi připadalo, že to nené o hladu, ale o žužlání cecíku…než jsme odjížděli, stabilizovalo se to a vstával 1× za noc - a ted už je to zase tam, kde to bylo - vstávám tak 6×
…ale ráda bych to do půl roka vydržela…
Anduli - jakou dáváš tu kaši na noc????
holky jinak děkuju za gratulace - ale trošku z toho máme obavy - rodina je velká, je tam hodně potencionálních třecích ploch…tak aby to ještě neskončilo hromadnou bitkou alá slunce seno
![]()
Kosti - to jste dlouháni … my jsme na tom podobně …
… ale podle mě v dnešní době takhle delších mimin musí být víc, je blbý, že s tím výrobci nepočítají, holt Španělé a Taloši mají asi menší mimča … v tomhle fakt musím pochválit Teutonii - má asi nejdelší hlubokou korbičku na trhu, má délku 100cm - takže i naše dlouhánka se svými 70cm + overálek + teplý fusak má ještě dost prostoru … ![]()
já měla taky ze svatby obavy - měli jsme docela velkou svatbu, tak aby se všichni bavili … a myslela jsem, že si to vůbec neužiju … a nakonec to byl supr podnik … my měli krásnej obřad, farář to mívá tradičně krásný a nějak to všechny stmelilo a trsali jsme jako o život a všechny ty „hloupé“ věci jako řezání polínka a tance s nevěstou a šátkování nevěsty … jsme si užily … hodně lidí je príma, budou rádi, že jste je pozvali a aspoň na chvíli zapomenou na spory …
jo a mímíci … no já bych taky chtěla 3 … jenom nevím, jestli to stihnem …
tak zatím ![]()
Kosti, teda, koukám, kolik z nás by chtělo víc dětiček. V dnešní době…divné!!!…-ale těší mně to.
Tvůj Tomíček bude dvoumetrák, híml, po něm se budou holky otáčet hihi!
Svatby se neboj, bude to pro tebe nejkrásnější den!!!! je to skvělé, jsi jen „jeho“ a on je jen tvůj.
jak já říkám: nejkrásnějí den mého života byla svatba a nejšťastnější den narození Tomušáka.
jak říkáš: stihnout to časově…no taky si říkám, čas běží,,,mně je 28 a Tomovi 34. Druhé chci v mých 31letech a Tomovi bude 37!!To je dost,,,, ![]()
Holky, jak píšete, že kojíte častěji - třeba po hodině a půl nebo po dvou: to si dětičky řeknou? jako že brečí, tak nakojíte? Mně to Tomušák nedělá,,tak asi nechce že jo?(stačí mu co má)-on je skromný,,jako Lenin, hahaha ![]()
Já si tu ftipkuju ale do smíchu mi neni,sem to zakřikla. V 10h měl Tomík 38,5´C. Volala sem mé Dr a ta řekla, že jezdit nemám, nedělat nic, jen přes 38 st dát lék a občas dát vodu po lžičkách.(dávám heřmánkový granul.čaj od Hippu),,ted zas spí. achjo, to sou starosti… ![]()
nejradši bych to měla sama - jen ne Tomík. Ačkoli, už mně škrábe v krku a posmrkávám.
BLBÉ NEMOCI! ![]()
Leni super že je Tomákovi líp, snad už to vydrží, zvládáš to perfektně, já bych pěkně šílela naměřit takovou teplotu.
Noni pokud bereš Azalii tak je normální že MS nemáš, max. se může oběvit trochu špinění. Beru ji taky, MS bude až s ní skončíme.
Dell ach jo, snad se ještě manžel vzpamatuje, jak psaly holky udělejte si čas a proberte to spolu.
Much fajn že koky utíkají ![]()
s váhou mám opačný problém - pořád hubnu - už mám 56 kg (o tři míň než před těhu) ale já už nechcuuu ![]()
Matýsek je poslední dny nějaký ukňouraný, ale vyzrála jsem na něj - pustla jsem mu Křemílka a Vochomůrku (vypráví to Bohdalová - v dětství jsem to milovala) a on poslouchá a poslouchá a pěkně u toho usne ![]()
Na štedrý den jsem zrovna dosmažovali rybu když nečekaně zavolali tcháni že za čtvrt hodiny přijedou
- přitom jsme byli domluvení až na 28.! Tak jsem byla naštvaná - chtěla jsem mít večer jenom pro nás - ale jak je Matýsek uviděl začal hrozně řvát a tak to nevydrželi a za 20min zase odjeli
A pak už to byl moc hezký večer ![]()
Jé Leni No než já to sepíšu tak už zas máte teplotku
Tak přeju ať nad virama brzo vyhrajete .
Irčino - s váhou jsem na tom ted taky docela bledě - Tomík půl kila přibere a já vvě zhubnu - už na mě zase kalhoty visí ![]()
taky koukám - Leni to jsou starosti…držte se…na nemoci si ještě budeme muset zvyknout - já to hrozně špatně snáším…ale čeká nás toho dost, všecky ty příušnice atd… ![]()
to je jasný, že bude hůř,,,zvykejme si - jak píšeš Kosti.
jen nehysterčit a zachovat pokud možno chladnou hlavu.
Irči, tak to vám pěkně matýsek „zachránil“ štědrej večer cha cha. Dobře jim tak, za to že přijeli nečekaně! ![]()
a hubnoucí maminy slepě závidím. Mám pořád 6kg navíc,,ale nestěžuju si…bývalo hůř když bylo 12navíc a nechtělo se to pár týdnů hnout hihi.
papaa
je leni ty jsi sikovna, je to dzulja bez i jak to vyslovuji vsichni cesi. nase uz jsem to naucila
ale ja ji rikam juli. mluvim na ni cesky jak se da i kdyz to neni jednduche protoze kdyz mas tady lidi nebo i jen manzela tak vubec netusi co ji rikam a je to divne, pripadam si jakobychom mu mluvili za zady no nevim jestli mi rozumite. ale on mi porad opakuje at si nedelam problemy ze mu to nevadi tak se o to vic snazim. pediatr rikal ze na nej mam mluvit od narozeni, problem je totiz v tom ze oni se to v poho nauci oba jazyky ale kdyz jdou do skolky tak si jeden vyberou a jaky asi ze? ale pokud na nej mluvis od zacatku vi ze s maminkou se proste mluvi cesky a tak v tom pokracujou. manzeluv syn (ma ho se slovenkou
) tak krasne mluvil ale kdyz prisla skolka tak najednou zacal odpovidat italsky a to mu zustalo, ted uz rozumi dost malo a cesky vubec. jinak jsem rada ze je tomik v pohode, pomalu ta teplota klesne drzim palecky. bobanek, taky vidim jak mach a sebestova kladivem mlati bacily
az nas potka spala atd. budem se smat ‚blbe‘ horecce. ja to taky spatne snasim, jsem hrozna citlivka ach jo.
Irci teda takove prekvapeni nenavidim, nechapu co si mysleli, ze budete nadseni?? no jeste ze to tak dopadlo ![]()
hubnouci maminy nestvete me ![]()
Ahojík!!!!!!!!
Holky já jsem taaaaaaaaaaak šťastná … Míša překročila magickou hranici 6sti kil … 4 měsíce = 6040g , 62,5 cm a kebulínek 40 cm
Leni … tak snad teplotka opravdu ustoupí a nebude to předzvěst nějaké té virozky … já se přiznám, že já byla s Miškou u mudry minulý týden a to měla jenom 38,1 … ale já tam volala a mudra říkala, aby jsme raději přišli, že u kojenečků je to tak, že někdy mají třeba jenom 37,3 a přitom zápal plic, tak že si netroufne nízkou teplotu shodit, jako, že se nic neděje … je to zvláštní, ale co doktor, to jiný názor… ![]()
Irčinko … tode takové neplánované návštěvy bych těžce vydýchala i já … ještě že Matýsek má rozum, chichichi
Muchacho … teda, ještě angína, chjo … snad tě teda ti bacilouši, nebo virouši opustí !!!!
Kosti … díky za kontakt … já vím, mohla jsem si to zjistit jednoduše i sama…se stydím
… zatím jsem dneska malou přihlásila na plavání kojenců, huráááááááá !!! … snad už to její umoudřování bude mít trvalý charakter, chichcihi …ale v těch vaničkách budeme samostatně, tak to nebude taková hrůza …
Tak a z mudrou jsme se domluvili, že mám vyzkoušet nemléčnou rýžovou kašičku na noc … jsem jí totiž říkala, že je mi líto toho zmraženého MM … tak to budu míchat s ním … a uvidíme … ale samozřejmě mi říkala, že malá prospívá dobře, tak ta kaše nebude denně , jenom vyzkoušet …
Jinak asi už nestihnu mezi Vás zavítat, páč odjíždíme na Silvestra pryč…
Všechno krásné do Nového roku, hodně zdravíčka a ať nám ta zlatíčka maličká prospívají tak pěkně jako doteď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pampaláááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeee noni no vidis jak pekne pribira bobanek to jsem rada
much ja mam dva talirky s priborem, dostala jsem je, a taky spoustu lzicek, mamka mi koupila myslim ze nekde v polsku suprovni ruzovo-fialove a kdyz je papu moc teple tak zruzovi cela jsou supr, zvlast takove ty uzounke ty jsou asi nejlepsi ze zacatku, ja pouzivam jen ty.
holky budete nekdo kupovat babycook? myslite ze se to vyplati? strasne si to tu chvali, ale je dost drahy tak jsem na vazkach. ale asi h precejen koupim, dela vsechno sam ![]()