Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mluvila jsem s Janinkou … vím co se stalo a můžu vám to napsat , aby se předešlo všem zbytečným nedorozuměním.
Malá včera v noci začala zvracet a udusila se
… jednou jedinkrát zapoměli zapnout monitor dechu
… ještě ji zkoušeli oživit …i mudři na ARU, ale bohužel … ![]()
Janča všem moc děkuje, že na ni myslíte a snad časem najde sílu kouknout se i mezi nás …
Má nás všechny moc ráda a máte být na své poklady opatrné!!!!!
Panebože…
Tohle snad nemůže být pravda…ten srpen je snad zakletý… ![]()
Nevím teda vůbec, co se stalo, jen si domýšlím, dle toho, co píše Aduška a je mi z toho špatně, žaludek mám až v krku… ![]()
Dušičko, holka naše zlatá, drž se!! Posíláme všechnu sílu, co máme…
Nafackovala bych si za to, jak jsem na Nikýska včera nadávala, ted bych ho umačkala láskou, štěstíčko moje a je mi jedno, jestli řve nebo ne, hlavně at je zdravý…
Aha…tak už máme jasno… ![]()
Chuděrka Dušička, to muselo být strašné, nám se to stalo taky, ale naštěstí ještě v porodnici a doktoři včas zasáhli, ale pořád mám před očima, jak Niky vypadal…
![]()
Dušičko a Martine, upřímnou soustrast… Nevím, co víc napsat, ačkoliv to zní jako klišé…
Jdu ven, musím to rozdýchat…
Anduli,
zakletej je život některých lidí.......někomu padaj pod nohy jen sr..... - pardon, ale brečím a jsem naštvaná......tohle si nikdo nezaslouží! ja si vzpoměla na těch mých 15 minut, kdy jsem se snažila, aby malej žil a myslela si , že je po všem......15minut a jsem na nervy do dnes!!!!! Ale nám to vyšlo…proč ne Dušičce!!!!!!!
Jani-je mi to tak strašně moc líto!!!!Slzy tečou proudem a je to nic proti tomu co musíte cítit vy.Moc a moc na vás myslím.Nevím co víc psát.Je mi to líto moc.
![]()
Jdu zapálit svíčku za Eričku
Aduš, tak u mě to byly minuty asi 2 a taky mi to stačilo…
Stát se mi to doma, tak nevím, jak bych to zvládla…
Pořád se mi před oči tlačí obraz Dušičky, jak se sklání nad postýlkou a…
Prominte, nevidím přes slzy na obrazovku…
Tohle je ten nejhhorší sen na světě… ![]()
U nás už také jedna svíčka hoří a doufám, že má tu moc aby odnesla tu bolest a nebo se stal zázrak a bylo včera odpoledne a vše šlo jinka..... ![]()
Anduli, já na to jak se mi malej před očila měnil a ztrácel nikdy nezapomenu, ale strkala jsem to někam do zadu.....a tohle to vše vrátilo a psala jsem to už tenkrát, ale není větší hrůza, než si myslet, že vám ve vašem náručí umřelo vaše dítě!!!
Ale stal se nám zázrak........:)
Ale Jana........tohle nkdy nikdo nezapomene a speciálně, když se ten zázrak nestal.......
A to jsem si včera říkala, kdy už sundáme Nanny, myslela jsem tak do půl roku, protože ji nemám pod matrací, ale přímo pod prostěradlem a na tom mám ještě deku, aby to nebylo tak tvrdé, protože jsem chtěla mít jistotu, že tam bude ten kontakt pořádný a nebude docházet k planým poplachům.. No a ted mu ji tam nechám minimálně do roka, člověk nikdy neví…
Erička byla jinak úplně zdravé miminko, ne…? Nevzpomínám si, jestli měla nějaký zdravotní problém… O to je to horší, protože tohle by nikdo nečekal, že se to může stát…
Ach jo, mám ted o ty svoje miláčky takový strach, úplně se klepu… ![]()
holky,
Jani,
to je hrozný, nevím, co říct, musí to být děsné, Riky nám tu bude chybět,
myslíme na vás!!!!!!!!!!!!!
a zbytek, co jsem chtěla napsat, není podstatnej …
Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku,
opatruj ji ve dne v noci a buď jí stále na pomoci
Anduli - jo, co já vím, byla úplně OK, jen ze začátku trochu hůř přibývala … kritický období pro tyhle maléry měla za sebou …takhle mají umírat alkoholici a ne malá nevinná stvoření … to se těžko chápe
![]()
Much,
přesně tak…tohle patří na záchytku…!!!!! ![]()
A já dnes dostala balík z USA a chtěla jsem se chvástat jak se máme, co Tobša dostal.........
Asi tu bude smutno.....ale ono se to jinak ani nedá…mě tak strašně píchá u srdce…mám úplně zpětnej nervovej stav!
Já chtěla Nanny do 6 měsíců, ale jen proto, že Tobík lítá v posteli jak blázen a budu muset mu ji otevřít v plném rozsahu, a tak budem pořád pípat a budit sousedy!!!!!
A co…seru na sousedy!!!!! Nanny zůstává do 12m!!!!
Anduli…já ji mám v matračce…jde mi rozepnout a tak je pod tou první vrstvou a na tom mám deku a prostěradlo a v pohodě snímá.
Papapapap holky......dnes to balím.....kuknu, ale nebudu asi psát.....jdu dělat tuli - tuli za Mumínkem ......
proboha to není možné!!!!!!!!!!!!!!!!
nechápu prostě, je to neuvěřitelné, že se může přihodit taková tragédie,,chudinka Janička, tolik na miminko čekali, co můžu… brečím, jako vy všechny tady.
![]()
nenajdu slova a asi ani pocit, jak se Janička cítí, mně by se zhroutil život.proč je svět tak kurevsky nespravedlivej???????????????
holky to je děs co tu čtu-…to snad není možný…hajzlům se takový věci nestanou..taková nespravedlnost, to je fakt šílené…
![]()
Dušičko upřímnou soustrast, držte se a zvládněte to nějak…budu se za vás modlit!!!!!!!!