0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
14.1.09 14:42

Holky, mluvila jsem s Janinkou … vím co se stalo a můžu vám to napsat , aby se předešlo všem zbytečným nedorozuměním.

Malá včera v noci začala zvracet a udusila se :cry: … jednou jedinkrát zapoměli zapnout monitor dechu :cry: … ještě ji zkoušeli oživit …i mudři na ARU, ale bohužel … :cry:

Janča všem moc děkuje, že na ni myslíte a snad časem najde sílu kouknout se i mezi nás …

Má nás všechny moc ráda a máte být na své poklady opatrné!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.1.09 14:47

Panebože… :cry: :cry: Tohle snad nemůže být pravda…ten srpen je snad zakletý… :cry:

Nevím teda vůbec, co se stalo, jen si domýšlím, dle toho, co píše Aduška a je mi z toho špatně, žaludek mám až v krku… :(

Dušičko, holka naše zlatá, drž se!! Posíláme všechnu sílu, co máme…

Nafackovala bych si za to, jak jsem na Nikýska včera nadávala, ted bych ho umačkala láskou, štěstíčko moje a je mi jedno, jestli řve nebo ne, hlavně at je zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.1.09 14:52

Aha…tak už máme jasno… :cry:

Chuděrka Dušička, to muselo být strašné, nám se to stalo taky, ale naštěstí ještě v porodnici a doktoři včas zasáhli, ale pořád mám před očima, jak Niky vypadal… :cry: :cry:

Dušičko a Martine, upřímnou soustrast… Nevím, co víc napsat, ačkoliv to zní jako klišé…

Jdu ven, musím to rozdýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
14.1.09 14:54

Anduli,
zakletej je život některých lidí.......někomu padaj pod nohy jen sr..... - pardon, ale brečím a jsem naštvaná......tohle si nikdo nezaslouží! ja si vzpoměla na těch mých 15 minut, kdy jsem se snažila, aby malej žil a myslela si , že je po všem......15minut a jsem na nervy do dnes!!!!! Ale nám to vyšlo…proč ne Dušičce!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
14.1.09 14:57

Jani-je mi to tak strašně moc líto!!!!Slzy tečou proudem a je to nic proti tomu co musíte cítit vy.Moc a moc na vás myslím.Nevím co víc psát.Je mi to líto moc. :cry: :cry: :cry:
Jdu zapálit svíčku za Eričku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.1.09 15:04

Aduš, tak u mě to byly minuty asi 2 a taky mi to stačilo… :( Stát se mi to doma, tak nevím, jak bych to zvládla…
Pořád se mi před oči tlačí obraz Dušičky, jak se sklání nad postýlkou a… :cry: :cry: Prominte, nevidím přes slzy na obrazovku… :cry: Tohle je ten nejhhorší sen na světě… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
14.1.09 15:04

U nás už také jedna svíčka hoří a doufám, že má tu moc aby odnesla tu bolest a nebo se stal zázrak a bylo včera odpoledne a vše šlo jinka..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
14.1.09 15:08

Anduli, já na to jak se mi malej před očila měnil a ztrácel nikdy nezapomenu, ale strkala jsem to někam do zadu.....a tohle to vše vrátilo a psala jsem to už tenkrát, ale není větší hrůza, než si myslet, že vám ve vašem náručí umřelo vaše dítě!!!
Ale stal se nám zázrak........:)
Ale Jana........tohle nkdy nikdo nezapomene a speciálně, když se ten zázrak nestal.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.1.09 15:17

A to jsem si včera říkala, kdy už sundáme Nanny, myslela jsem tak do půl roku, protože ji nemám pod matrací, ale přímo pod prostěradlem a na tom mám ještě deku, aby to nebylo tak tvrdé, protože jsem chtěla mít jistotu, že tam bude ten kontakt pořádný a nebude docházet k planým poplachům.. No a ted mu ji tam nechám minimálně do roka, člověk nikdy neví…

Erička byla jinak úplně zdravé miminko, ne…? Nevzpomínám si, jestli měla nějaký zdravotní problém… O to je to horší, protože tohle by nikdo nečekal, že se to může stát…

Ach jo, mám ted o ty svoje miláčky takový strach, úplně se klepu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.1.09 15:23

holky,

Jani,
to je hrozný, nevím, co říct, musí to být děsné, Riky nám tu bude chybět,
myslíme na vás!!!!!!!!!!!!!

a zbytek, co jsem chtěla napsat, není podstatnej …

Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku,
opatruj ji ve dne v noci a buď jí stále na pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.1.09 15:28

Anduli - jo, co já vím, byla úplně OK, jen ze začátku trochu hůř přibývala … kritický období pro tyhle maléry měla za sebou …takhle mají umírat alkoholici a ne malá nevinná stvoření … to se těžko chápe :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
14.1.09 15:37

Much,
přesně tak…tohle patří na záchytku…!!!!! :evil:
A já dnes dostala balík z USA a chtěla jsem se chvástat jak se máme, co Tobša dostal.........
Asi tu bude smutno.....ale ono se to jinak ani nedá…mě tak strašně píchá u srdce…mám úplně zpětnej nervovej stav!
Já chtěla Nanny do 6 měsíců, ale jen proto, že Tobík lítá v posteli jak blázen a budu muset mu ji otevřít v plném rozsahu, a tak budem pořád pípat a budit sousedy!!!!!
A co…seru na sousedy!!!!! Nanny zůstává do 12m!!!!

Anduli…já ji mám v matračce…jde mi rozepnout a tak je pod tou první vrstvou a na tom mám deku a prostěradlo a v pohodě snímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
14.1.09 15:50

Papapapap holky......dnes to balím.....kuknu, ale nebudu asi psát.....jdu dělat tuli - tuli za Mumínkem ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.09 16:06

proboha to není možné!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: nechápu prostě, je to neuvěřitelné, že se může přihodit taková tragédie,,chudinka Janička, tolik na miminko čekali, co můžu… brečím, jako vy všechny tady. :cry: :cry: :cry: :cry:
nenajdu slova a asi ani pocit, jak se Janička cítí, mně by se zhroutil život.proč je svět tak kurevsky nespravedlivej???????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
14.1.09 16:08

holky to je děs co tu čtu-…to snad není možný…hajzlům se takový věci nestanou..taková nespravedlnost, to je fakt šílené… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dušičko upřímnou soustrast, držte se a zvládněte to nějak…budu se za vás modlit!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí