0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
15.1.09 16:46

Jani …Duš … jsem ráda, žes našla sílu přijít mezi nás a taky jsem ráda, že ti můžem pomoct aspoň na dálku … je to hrůza … a víc to prostě nebudu rozebírat … já fakt nemůžu…

Aduš … díky za SMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.1.09 17:13

Aduško, to máš pravdu, to je fakt JEDINÉ pozitivum na tom všem, že alespon Eričku nic nebolelo a netrápilo… :cry:

A Noni, svíčka je krásná, taky bych si ji sem dala, ale mám příliš dlouhý podpis, mi to píše, tak se mi to k těm mým dvěma metříkům už nevleze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.1.09 17:34
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
15.1.09 17:46

no jo, je to des..ale asi sa vsetky musime naucit prijimat osud, inak sa z toho zblaznime… :cry:
chlapi - ku podivu ten moj to zobral hodne vazne a tak ako ja celu noc bol ako na ihlach…Musim sa ale priznat, ze to ze Markysek bola vlastne lez som mu nepovedala. Myslim, ze by ma inak poslal do kelu aj s celym emiminom a nadaval by mi keby ma videl ze tu chodim. Bola som z toho vtedy uplne presla a 2 tyzdne som lezala doma aby sa nieco nestalo.....

vyznie to hlupo aj ked to myslim dobre, ale fakt by som si zelala aby aj dusicka bol vymysel… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.1.09 17:47

Holky, všechny ted máme asi stejné pocity - máme obrovský strach o ta naše zlatíčka a jímá nás hrůza z toho, že by nás mohlo potkat to, co Dušičku… Ale přece není možné, aby tohle potkalo víc holek v jednom měsíci, přece nemůžeme mít takovou smůlu!!! Já doufám a věřím, že už máme „vybráno“, že nic dalšího špatného už nepřijde… Ale ten strach tu bude pořád, to je jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
15.1.09 17:49

dusi, myslim tym, ze to co sa stalo vam neprajem ani najhorsiem nepriatelovi..teda nikomu…nech je to len vo filmoch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.1.09 17:54

Ahoj holky,promiňte že vám sem tak lezu,ale dočetla jsem se náhodou o tom,co se stalo Dušičce :cry: To je fakt strašný!
Dušičko Janičko, je mi to tak strašně líto,tak strašně.Nevím ani co napsat!Držte se obá s Martinem,musíte si být teď velikou oporou!!!!!!!!!!Když by jsi si kdykoli chtěla popovídat,nebo jen tak,tak napiš.Moc na vás myslím a upřímnou soustrast :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.1.09 17:58

Dell, taky jsem si dneska říkala, že bych si přála, aby Dušička byla další Markýsek a všechno byla lež..Bohužel tohle je neměnná realita… Kéž by to šlo přetočit zpět třeba jako na videu a nějak tomu zabránit. Ale jak…?Šlo by to…? Pokud by Dušička Riky uspávala třeba na rukách a tudíž si hned všimla, že něco není v pořádku, dalo by se určitě něco dělat, ale nestalo by se to třeba další den, kdy by ji položila do postýlky…?? To SIDS je takový hnus, že to nemá obdoby! :evil: Jen tak si vezme nevinný dětský živůtek a my tady (a vědci) můžem jen spekulovat proč… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.1.09 18:05
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
15.1.09 18:09

andy spinka sam vo svojom pokojicku od narodenia…ale mame chuvicku a aj nanny. Pravda, obcas som ju uz nezapinala, ale to sa teraz razom zmenilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
15.1.09 18:10

I k nám, k maminkám z nově se snažících se donesla tato smutná zpráva :cry: . Moc nás to všechny zasáhlo a nemohli jsme uvěřit :cry: :cry: . Dušičce posíláme mnoho pozdravů, upřímnou soustrast a mnoho sil na cestě dál.
Maminky z nově se snažících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.09 18:45

DUŠIČKO, holčičko, díky že jsi za náma přišla. Jsi strašně silná - obdivuju tě, že o tom všem dokážeš takhle psát.!!!!! Máš můj největší obdiv. . .

Zuz, já také nechávám Tomíka spát samotného - a navíc neusne bez „deky“ zmáčkne si jí na obličej a líp usne.(a v tom článku od Aduš - píšou nedávat nic na obličej)…je to prostě hnus hnus hnus!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
15.1.09 19:03

Holky to je tak strašné, takové neviňátka co tepr objevují svět musí odejít :( Celý den brečím a ještě hodně dlouho asi budu :(

Dušičko drž se! Jsi hrozně statečná. Musí to nepředstavitelně bolet, přeji ať to s Martinem nakonec překonáte, i když taková rána se bude hojit strašlivě dlouho . :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.1.09 19:07

Dušičko, panebože… Potkala tě největší hrůza, které se každá bojíme. A je mi moc líto, že se to stalo… Nemám slova, nemám útěchu, jen mi dovol popřát sílu celé tvé rodině…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
15.1.09 19:09

My Matýska taky máme večer v ložnici samotného, ani mě nenapadlo chodit ho kontrolovat, jdu tam jenom když brečí a to je velice výjimečně. No už je Nanny na cestě z MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí