0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
15.1.09 15:45

Noni,
my toho moc nenaspíme…jen tak trhaně, ale dnes ho ta námaha zdrtila…plaval 30minut a spokojeně :) a před tím cvičil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.1.09 15:52

Aduš … no právě … my taky nespíme … ale plavčo jasně zabírá … my už byly dvakrát a to samé !!!! … máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.1.09 15:55

Noni svíčka je krásná jen jí tu měj jak dlouho budeš chtít… Samo chápu že to nechceš rozebírat to je jasný.. já toho mám taky plnou hlavu ale prostě to pořád nechápu:( a asi nepochopím…
Aduš tak to je jasný nikdo nechce aby sme se jí někdo ptali.. to je samozřejmost..
Já jen prostě mě to pořád nejde do hlavy… hrozně moc mě to bolí a pořád otom musím přemejšlet… nedá měto.. když sem otom mluvila z kamarádkou která dělá u nás na dětskom říkala že by se to u takle velkejch dětí už stát nemělo že už mají takovej reflex že se i otočí.. kord když sou zdraví.. Nezlobte se už otom tady nebudu mluvit.. ale budu si to asi pořád probírat v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.09 15:56

NOni, dík že ty naše chlapy ospravedlníš! máš pravdu - žárlí! já jsem s vámi denně a jste jako MOJE RODINA,,,VŠECHNY! Mám vás ráda a jsem šťastná že vás mám! :srdce:
no, já bych tu tabulku třeba vzala - ale netuším jak se dělá - jak Duši udělala ty metříky,,,moc se v tom nevyznám. Vy někdo jo? - není to určo tak těžké,,jen občas fouknout tabulku a připsat pod metříky míry a váhy miminek,,,a mít čísla na náš všechny. když poradíte, vezmu to.Beztak jsem tu denně!!!!!papapa ZLATÍČKA MOJE
NONI ta svíčka je krásná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 15:58

Jaji,
já vím......ale občas ta pravida neplatí na všechny......
Jednou se třeba dovíme co a jak, ale stejně to Rikynku zpět nevrátí.....
Ale chápu tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 16:04

leni ,
to budeš hodná s tou tabulkou. A holky ti poraděj…já leda jak zapnout PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.1.09 16:16

Ahoj holky,
moc vam vsem dekuju za podoru. Vzdycky jsme vedela, ze tady jsou bajecni lide, kteri maji srdicka na spravnem miste… Moc mi vase SMS i pismenka tady pomohla. Vim, ze v tom nejsme sami.

Dneska mi volala dr. z ARA, co to v utery byla, ze maji zpravu z pitvy a nic nenasli. Ze tam nebylo zadne vnitrni zraneni, zadne krvaceni a ani nevdechla zvratky, jak jsme si puvodne mysleli.
Vse je uzavreno jako nahle umrti maleho ditete.
Detska dr. rikala, ze za jeji karieru je to druhy pripad a dr. z ARA rikala, ze ze 100tisic narozenych deti je 20 takovych pripadu za rok.

Jak se ptala Jajina, tak my nechavali vecer Riky v loznici samotnou. S chuvickou a monitorem. Bohuzel ten monitor jsme tentokrat zapomneli zapnout. Kazdopadne kdyz jsme sli spat a ja sla Riky zkontrolova, jestli neni odkopana, tak jsme zjisitli, ze neni neco OK a pak to zacalo. Bohuzel nevime, jak dlouho tam tak lezela :cry:
Jo a ani v chuvicce nic slyset nebylo.

Vic jsme nejak nepobrala.
Snad jen, ze se snazime drzet, co to da. Ja uz dneska i muzu brecet, tak snad bude zas o kousek lip. Doma se zdrzuju minimalne, protoze to prazdno me nici.

Moc moc vam vsem dekuju, jste vazne slunicka, zlaticka…
Ted citim, ze zvladnu obcas na vas prijit mrknout, abych vedela, jak se vam dari, jak lvicatka a panenky pekne rostou a maji se cile k svetu :D
Mam vas moc rada!!!:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
15.1.09 16:17

Holky,já taky teď lítám k Tobíkovi pořád. Dneska jsme byli u dokotrky-asi bych nebýt této situace ani nešla,ale prostě jsem vyplašená a raději budu doktorku stokrát zbytečně otravovat než něco zanedbat.
Dnes Tobík také hodně spí-asi je mu líp,tak to dospává.
Manželovi jsem to taky říkala a říkal,že je to smutný-ono ho totiž hodně vzala ta věc s Markýskem-to měl slzy v očích,ale když jsem mu řekla,že to všechno nebyla pravda,tak byl dost naštvaný.Tak mi příjde,že má teď dost odstup.

Já věřím na to,že každý má na světě nějaký úkol a když ho splní,tak musí odejít.Jedině to mi pomáhá vysvětlit si takovou věc,že ze světa odejde tak mladičký život.Stejně jako se dějou takové věci,že zemře např.dvacetiletá holka,protože se udusí při obědě.Prostě taková zvláštní a náhlá úmrtí.Bohužel pro blízké je to vždy nejhorší a jen těžko se stím vyrovnávají.
Erička asi bohužel svůj úkol už splnila… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.1.09 16:17

Aduško jojo.. já jen prostě pořád brečím a nemohu myslet na nic jinýho :cry: :cry: :cry: proto se na mě nezlobte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 16:19

Duš,
děkujem za návštěvu a držte se oba i s Martinem. Nebudu to dál komentovat......Opravdu netštěstí chodí po lidech, a hlavně těch dobrých!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 16:24

Já si zase Elu říkám toto,
někdy to je v čas a krásné vysvobození, před něčím co by mohlo přijít.
Nikdy nevíme kdo z nás bude v tom procentu lidí, co nás potká velká nemoc a trápení..........

Ale tady se to nehodí.........

Jdu za malím......papapappap holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 16:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.1.09 16:34

Dušičko, já mám úplně sevřený žaludek hrůzou a opět oči plné slz… :cry: :cry: Takové věci se přece stávají jen ve filmu (dneska se mi pořád vybavuje ten český film s Harapesem - Den pro mou lásku - a taky ta strašně smutná hudba z něj..) ne v normálním životě a zvlášť ne tak hodným lidem, kteří už toho hodně zkusili… :( Moc vám držím palce, Ty jsi strašně statečná holka a já věřím, že to zvládneš, i když to hrozně bolí, máš kolem sebe spoustu lidí, kteří Tě mají moc rádi, včetně nás tady…
A Riky zůstane navždycky v našem srdíčku, svítíme jí doma na cestu do nebíčka… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
15.1.09 16:35

Na této celé hrůze je jen jedno pozitivum.......SIDS - dítě usne a netrpí............jediné pozitivum z toho článku !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.1.09 16:39

Dušičko děkujem žes přišla… Prosímtě držte se oba já nevím co jiného napsat tak strašně mě to bolí a echápu to:( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí