11. den po IVF, Utrogestan a špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
10.3.20 09:35

@karkarka právě že koukám, že jsou tu pár let starý příspěvky…tak abych se nevypisovala zbytečně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 09:43

Jsem 12 den po ET a už 3 testy mi vysli pozit. sice není tak tmavá jako ta neg.ale je tam…včera jsem čekala mens. a nic, jen večer mě vylekalo, že jsem začla špinit hnědou barvou, bez krve a nic mě neboli…měla jsem trochu zaspinenou intimku, ale neutiram nic…zavádím gynprodyl a jim kyselinu listovou. Volala jsem do centra a řekli mi, že jsem testovat nemela, že jsem se akorát vystresovala a mám být v klidu…že v pátek mám přijet mám přijet na krev…má někdo podobnou zkušenost? Furt nad tím musím přemýšlet…děkuju :oops: přikládám fotky testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.3.20 09:59

V čase MS se to stát může, taky jsem měla. Navýšili mi ten progesteron (já brala Utrogestan) a přidali Ascorutin. a zůstala jsem doma v klidu. Takže klidový režim.
Dopadlo to dobře.
Teď je to ještě hodně čerstvé, tak se tomu víc pomoct nedá.
Ty testy studuje každá, ale v CAR to nemají rádi. Čárku jsem měla silnou až 19 den po ET.
Posílám fotku.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 10:11

@Pajik 76 fakt? Dneska zatím dobry, intimka čistá, teď jsem zavedla čípek, ten utrogestan je asi to samé jako beru já? A v prvních dnech bolelo vás něco? Já nepocituji vůbec nic :? Sestra mi dala najevo že ty testy neee, to máte recht. Zatím mám zpoždění jeden den, tak doufám, že už to tak zůstane. Takže myslíte že to nemusí nic znamenat? Vím, že bych nad tím neměla vůbec přemýšlet, ale je to silnější než já a kord když vidím ty čárky :zed: :zed: :zed: v pátek bude verdikt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
10.3.20 10:27

@Monnika89 čárky máš už krásné. Sliznice je prokrvení, jak se embryo zavrtava, můžeš hnědě spinit. Nic to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.3.20 10:30

Ten třetí test od zdola na fotce je z kterého dne po KET?
Jestli je to 12den, tak to máš silnější než jsem měla já. :palec:
Kolik bereš/zavádíš toho Gynprodylu?

V prvních dnech mě nic nebolelo, jen prsa se zvětšovala pomalu, někdy pocit jako když to mám dostat, pak asi dva dny lehčí migréna, a někdy mi teklo z nosu jak když mám virózu, ale žádnou jsem neměla. To byly takové typické symptomy. A začalo mi smrdět vaření masa.

Jestli se to nebude opakovat, tak hlavně klid. Psychika je hrozně důležitá.
Prostě máš hezky pozitivní test, jsi těhotná maminko, tak KLID :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 10:34

@karkarka furt cítím jako by ze mě něco teklo, tak se furt kontroluju jestli to není mens.ale asi jsou to ty čípky…zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 10:41

@Pajik 76 poslední test je z dneska a dneska je to 12 den et a hlavně jsme měli to nejobyc. hrazene pojist. takze žádnou vymazlenou přípravu jsme si nedelali, jen zamrazili 3…zavádím 1-1-2…no právě a mě ještě vůbec nic nebolí hlavně ani nepoznám kdy to mám dostat nemít kalendář co me upozorní tak na sobě nic necítím, jedině, že se mi udělá jeden dva uhriky na obličeji, jinak nic. Holky já v to hrozně moc doufám, přítel už se zlobí, že to hrozně hrotim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 10:45

@karkarka a jak to může trvat dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
10.3.20 11:02

@Monnika89 někdo špini i celý první trimestru. Odpocivej a buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.20 11:11

@karkarka zatím moc děkuju, už jsem trochu v klidu…budu se snažit přijít v ty mi pitomý hlavě na jiný myšlenky :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.3.20 10:26

@karkarka je to asi špatný, včera večer jsem začala krvácet a trochu mě bolí podbřišek jako bych potřebovala na velkou…ale test mi pořád ukazuje 2 //… Na krev už mám jet radsi zítra. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
11.3.20 12:10

@Monnika89 mohlo to být biochemické těhotenství, nebo normální těhotenství, ale jen krvácís. Zkus test tak za dva dny. Ať je vidět, jestli hcg roste. A zkusila bych se poradit s doktorem, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.3.20 12:15

@karkarka jj, zítra jedu na krev…ještě dneska jsem testovala a čárka je stejná jak včera :( takže s tím počítám, že to nedopadlo…bolí mě v podbřišku a to me při ms nebolí nic, takže je tam něco špatně…zatím děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
11.3.20 12:20

@Monnika89 může to být jen hematom. Zatím nehazej flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí