Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Beinhauerová94 ja zacala spinit asi 8den po ET a krvaceni se dostavilo asi dva dny pote..a nezadarilo se..
@Beinhauerová94 to me moc mrzi
ale bzde lip. Ja na ten zazrak cekala 3roky. Je to o nervy, ale stoji to za to. Drzim palecky, at to brzy vyjde ![]()
@jalisca Je mi z toho všeho tak smutno, ale není to konec světa a pokusíme se znovu a snad to výjde… a když ne, tak znovu a znovu… dokud to prostě nevýjde..
Děkujeme ![]()
@Lenek No máme ještě jedno embryjko máme zamražené, takže to po Vánocích zkusíme znovu ![]()
@Beinhauerová94 tak to už ti musí vyjít
tak pak se ozvi jak to bude aktuální, ať můžu držet vše co mám ![]()
@Lenek - Ahoj
tak tedy budeme zavádět už před Vánocemi
konkrétně dnes… tak snad nám Vánoční pohoda a klid přinese štěstí ![]()
@Beinhauerová94 ahoj,tak to přeju strašně moc štěstíčka
budu na tebe myslet. a kolik jedno nebo dvě? no já jdu zítra na krev…mám //,ale dokud mi to nepotvrdí, tak se bojím biochemického ![]()
@Lenek Děkuji
Máme jen jedno, protože jsme jich víc neměla.. jen dvě.. a jedno jsem měla předtím a jedno zamražené na teĎ
Jůů.. tak snad to bude v pořádku
a jinak… asi blbý dotaz, ale co je to biochemické těhotenství?
Tak ať se tě bobanek pěkně drží
No biochemické je, když se embryo chytne, ale odejde s ms, takže pak ti na kontrolní krvi nameri nejake malé hodnoty hcg. Doktor mi řekl ze každá ženská co může normálně otěhotnět, tak se ji to stane několikrát za život. Takže pokud netestujes před ms, tak to ani nevíš…a proto se má testovat až se nedostavi. No a teď máš v plánu testovat? Nebo to zas vydržíš
@Lenek Jo takhle.. jojo tak to vím, jen jsem nevěděla, že se tomu říká biochemické těhotenství. Noo asi udělám test po 12ti dnech říkal doktor, protože kontrola bude až po svátcích 5.Ledna a to asi nevydržím tak dlouho
Tak uvidíme.. snad se zadaří.. ![]()
@Lenek No joo, ale ono ti to test dříve neukáže víš? Nebo teda aspoň většinou ne. Říkal mi to tak doktor, že po tom 12ém dnu je to tak optimální, že dříve to nemá smysl tam koukat. No a potom se vlastně uvidí, jestli dostanu MS nebo ne… Uvidíme.. dám tomu čas ![]()