Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík Pájo no přemýšlela jsem o tom popisku, ale nikdy jsem se k tomu nedostala.
Já jsem z toho sama zmatená proč nám to nejde. Nejdřív řekli partnerovi, že má strašně špatnej spermioš. Doktorka mě vlastně kvůli tomu poslala do CAR a řekla mi, že nejlepší bude IVF a v tom smyslu ať se „necrcám“ s nějakou inseminací. Jenže hned když tam dělali druhé vyšetření partnerovi, tak už měl spermiogram v pořádku. Mimochodem tvůj partner byl na vyšetření sp. jednou? Nebo už vícekrát? No jenže zase řekli mně, že nemám ovulaci. Plus mi zjistili tu alergii na jeho sperma. Na to beru prednison. Já jsem se začala chystat na IVF, ale nakonec když jsem měla sama od sebe 2 folíky bez stimulace, tak jsme se domluvili, že když ten spermioš není tak hroznej, tak že vyzkoušíme IUI. Koupila jsem si Femigard a zatím to vypadá, že ovulace je. Jenže mě zase straší ta průchodnost.
Jsem teda moc zvědavá co ti na to řeknou a jestli udělají nějakou tu „lehčí“ variantu vyšetření průchodnosti…
Zuzajda no tak to nemáte jednoduchý
ale pokud máš průchozí vejcovody tak proč by to nemělo vyjít? Nějak si myslím že ti to vyjde!
A být tebou, tak když to nevyjde ať tě pošlou na průchodnost! Trvej na tom a pak ještě zkuste třetí IUI. Mezitím se může zažádat na pojišťovnu o IVF… Vím že to je pořád jen samý zkoušení, ale ta IVF je opravdu velikej zásah
a navíc máme jen tři pokusy… ![]()
Zuzajda a ten podpis si udělej, stejně teď jen ležíš
a válíš se ![]()
Jo a ten spermiogram máme dvakrát, vyšel stejně, ale pevně věřím že v dubnu bude o dost lepší. Přítel se fakt snaží…
Já myslím, že bude určo lepší. Podle toho co jsi psala tak pro to dělá opravdu hodně.
No jak říkáš jsem si to prvně říkala taky, ale zase než jít pod narkózu na laparo, tak raději půjdu pod narkózu už na vytahnutí vajíček. Ale to je fakt ještě předčasný. Uvidíme jak to všechno dopadne.
Zuzajda 7 píše:
Já myslím, že bude určo lepší. Podle toho co jsi psala tak pro to dělá opravdu hodně.No jak říkáš jsem si to prvně říkala taky, ale zase než jít pod narkózu na laparo, tak raději půjdu pod narkózu už na vytahnutí vajíček. Ale to je fakt ještě předčasný. Uvidíme jak to všechno dopadne.
Tak aspoň ta průchodnost tou kontrastní látkou hmmm…
JJ do toho bych šla hned. Příště až budu na ultrazvuku se jich na to zeptám…
Zuzajda 7 píše:
JJ do toho bych šla hned. Příště až budu na ultrazvuku se jich na to zeptám…
Já to v pátek písnu kdy je vhodné to dělat, ale četla jsem že před IUI se to nemá že ta kontrastní látka pro vajíčko nic moc…
Aha no tak uvidíme. Dej určo vědět co ti tam řekli… Chjoo mě tak neba to čekání. Když si teď řeknu, že zase 14 dní čekání… to je otrava. Příznaky už jsem na sobě pozorovala včera
![]()
Zuzajda 7 píše:
Aha no tak uvidíme. Dej určo vědět co ti tam řekli… Chjoo mě tak neba to čekání. Když si teď řeknu, že zase 14 dní čekání… to je otrava. Příznaky už jsem na sobě pozorovala včera![]()
Neboj to uteče ![]()
Papapája píše:pája .. ono moc není jak .. v práci se musí pořádně najíst, i když jsou to blivajzy, ale je to teplý jídlo, celej den běhá po provozu a chlebem s „něčím“ to nezaplácne, takže prostě jde do kantýny jako všichni
ixule no já myslím že to chce hlavně zdravou stravu! Nějak ho donuť!Mužská ještinost na něj nezabírá? No ten můj jak uslyšel že není pořádnej chlapák tak se to v něm probudilo samo…
Sice jsi na začátku, ale já vlastně taky, co čtu že některé holky mají už za vyšetření tak já jsem tedy dooost pozadu
v pátek se jdu na všechno pozeptat. Ty tedy zatím nechodíš nikam do CARU?
Brý .. koukám taky ranní ptáče
.. i když já jsem spíš ranní chcíplotina ![]()
ixule píše:
Brý .. koukám taky ranní ptáče.. i když já jsem spíš ranní chcíplotina
Copak copak,nějaký bacil Tě tlobí
![]()
luksi píše:
Copak copak,nějaký bacil Tě tlobí![]()
bacil néé .. já se prostě probudím až po osmé, je jedno v kolik vstávám ![]()
luksi píše:
Copak copak,nějaký bacil Tě tlobí![]()
bacil néé .. já se prostě probudím až po osmé, je jedno v kolik vstávám ![]()