Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Pájo, tak to je teda fakt mazec. Já nechápu jak může říct, že se spermio nezlepší. Ty jo to je přístup tohle… to teda fakt koukám. Je pravda, že o soukromých klinikách jsem tohle slyšela hodně. Všechny ženou hned do IVF a nic jiného nepřipouští. A to že ti nechtějí udělat tu průchodnost kontr. látkou to mě taky překvapilo. To by měli dělat sami od sebe a ne, že si o to musíš říct a ještě tě pošlou skoro někam… fakt síla. Asi to fakt proberte doma a pořešte co dál.
Já jsem si dneska udělala jen tak ze srandy test a čekala jsem, že tam budou 2 čárky kvůli pregnylu a nic tak to fakt nechápu.
Holky chtěla jsem se zeptat co obnáší to schvalování injekcí pojišťovnou. Myslíte, že když jsem teď byla na IUI tak, že hned v dalším cyklu můžu podstoupit IVF? Jako že by se to stihlo vyřídit? Nebo se to nestihne?
Pájo mně zrovna včera řekl doktor na přítelovo spermiogram, abychom koupili určitě ty doporučené vitamíny a by to bral, že to pomáhá .. tak nevěš hlavu
.......... a pokud je tam prostě blbej přístup, tak fakt jdi jinam
.. fakt je ten, že na IUI musí být průchozí vejcovody, to nám v úterý říkali taky
ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt. ![]()
Zuzajda 7 píše:
Ahoj Pájo, tak to je teda fakt mazec. Já nechápu jak může říct, že se spermio nezlepší. Ty jo to je přístup tohle… to teda fakt koukám. Je pravda, že o soukromých klinikách jsem tohle slyšela hodně. Všechny ženou hned do IVF a nic jiného nepřipouští. A to že ti nechtějí udělat tu průchodnost kontr. látkou to mě taky překvapilo. To by měli dělat sami od sebe a ne, že si o to musíš říct a ještě tě pošlou skoro někam… fakt síla. Asi to fakt proberte doma a pořešte co dál.Já jsem si dneska udělala jen tak ze srandy test a čekala jsem, že tam budou 2 čárky kvůli pregnylu a nic tak to fakt nechápu.
Holky chtěla jsem se zeptat co obnáší to schvalování injekcí pojišťovnou. Myslíte, že když jsem teď byla na IUI tak, že hned v dalším cyklu můžu podstoupit IVF? Jako že by se to stihlo vyřídit? Nebo se to nestihne?
Ahojky o víkendu si to promyslíme, ono se to nějak uleží… Pokud se žádá o IVF tak vyřízení trvá měsíc, takže by jste to asi nestihli. Záleží kdy přijde menstruace, nebo jestli vůbec přijde
držím palce ať nedorazí a už to nemusíš řešit… ![]()
ixule píše:
Pájo mně zrovna včera řekl doktor na přítelovo spermiogram, abychom koupili určitě ty doporučené vitamíny a by to bral, že to pomáhá .. tak nevěš hlavu.......... a pokud je tam prostě blbej přístup, tak fakt jdi jinam
.. fakt je ten, že na IUI musí být průchozí vejcovody, to nám v úterý říkali taky
Děkuju
aspoň některý doktor tomu věří
Uvidím jak se nám to rozleží v hlavě, možná zkusím konzultaci u jiného doktora tam…
A přeji vám pěkný a slunečný víkend
moc tu o víkendu nebývám ![]()
petuska123 píše:
ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt.
Držím palce ![]()
petuska123 píše:
ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt.
tak držím palečky ![]()
Ahoj holky
tak jak je po víkendu?
Já na nic nepřišla, takže tomu nechám volný průběh a uvidím jestli v dubnu půjdu na druhou IUI ![]()
Ahojky .. pracovně bohužel
.. jen mě o víkendu trochu překvapila MS, měla jsem to necelé dva dny a konec … no tak ale to by se mi líbilo každý měsíc ![]()
ahojky, jen k vám nakukuju ![]()
mám totiž před první IUI a začínám být trošku nervozni
snažím se věřit, ale jedem bez stimulace (není prý třeba) tak mi červík v hlavě hlodá nooooooo
jak jste na tom tady? myslím s úspěšností?
pájo nového nic .. všichni jsou asi v očekávání něčeho .. ![]()
macku já ti k tomu bohužel zatím nic nepovím, jsem prakticky nováček ve snažení, když se tak dívám kolem ![]()
ahoj ixule, jsme tu všechny na jedné lodi, ja mam IUI za týden, tak nervozita a napětí holt stoupá no, tak jsem myslela, že holky mi řeknou co a jak, ale zatim tu nikdo nebyl ![]()
a nováček nejsi, koukám, že HA jsi vysadila chvilku po mně…
macku .. HA jsem sice vysadila už tehdy, ale přes doktory jsme to začli řešit až teď, takže z tohoto hlediska jsem fakt benjamínek, když vidím, čím si už některé holčiny prošly .. ![]()