1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
11.3.11 16:32

Ahoj Pájo, tak to je teda fakt mazec. Já nechápu jak může říct, že se spermio nezlepší. Ty jo to je přístup tohle… to teda fakt koukám. Je pravda, že o soukromých klinikách jsem tohle slyšela hodně. Všechny ženou hned do IVF a nic jiného nepřipouští. A to že ti nechtějí udělat tu průchodnost kontr. látkou to mě taky překvapilo. To by měli dělat sami od sebe a ne, že si o to musíš říct a ještě tě pošlou skoro někam… fakt síla. Asi to fakt proberte doma a pořešte co dál.

Já jsem si dneska udělala jen tak ze srandy test a čekala jsem, že tam budou 2 čárky kvůli pregnylu a nic tak to fakt nechápu.

Holky chtěla jsem se zeptat co obnáší to schvalování injekcí pojišťovnou. Myslíte, že když jsem teď byla na IUI tak, že hned v dalším cyklu můžu podstoupit IVF? Jako že by se to stihlo vyřídit? Nebo se to nestihne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.3.11 17:26

Pájo mně zrovna včera řekl doktor na přítelovo spermiogram, abychom koupili určitě ty doporučené vitamíny a by to bral, že to pomáhá .. tak nevěš hlavu :dance: .......... a pokud je tam prostě blbej přístup, tak fakt jdi jinam :-) .. fakt je ten, že na IUI musí být průchozí vejcovody, to nám v úterý říkali taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuska123
11.3.11 17:37

ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1357
11.3.11 19:36
Zuzajda 7 píše:
Ahoj Pájo, tak to je teda fakt mazec. Já nechápu jak může říct, že se spermio nezlepší. Ty jo to je přístup tohle… to teda fakt koukám. Je pravda, že o soukromých klinikách jsem tohle slyšela hodně. Všechny ženou hned do IVF a nic jiného nepřipouští. A to že ti nechtějí udělat tu průchodnost kontr. látkou to mě taky překvapilo. To by měli dělat sami od sebe a ne, že si o to musíš říct a ještě tě pošlou skoro někam… fakt síla. Asi to fakt proberte doma a pořešte co dál.

Já jsem si dneska udělala jen tak ze srandy test a čekala jsem, že tam budou 2 čárky kvůli pregnylu a nic tak to fakt nechápu.

Holky chtěla jsem se zeptat co obnáší to schvalování injekcí pojišťovnou. Myslíte, že když jsem teď byla na IUI tak, že hned v dalším cyklu můžu podstoupit IVF? Jako že by se to stihlo vyřídit? Nebo se to nestihne?

Ahojky o víkendu si to promyslíme, ono se to nějak uleží… Pokud se žádá o IVF tak vyřízení trvá měsíc, takže by jste to asi nestihli. Záleží kdy přijde menstruace, nebo jestli vůbec přijde :wink: držím palce ať nedorazí a už to nemusíš řešit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.3.11 19:38
ixule píše:
Pájo mně zrovna včera řekl doktor na přítelovo spermiogram, abychom koupili určitě ty doporučené vitamíny a by to bral, že to pomáhá .. tak nevěš hlavu :dance: .......... a pokud je tam prostě blbej přístup, tak fakt jdi jinam :-) .. fakt je ten, že na IUI musí být průchozí vejcovody, to nám v úterý říkali taky

Děkuju :hug: aspoň některý doktor tomu věří :-) Uvidím jak se nám to rozleží v hlavě, možná zkusím konzultaci u jiného doktora tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.3.11 19:40

A přeji vám pěkný a slunečný víkend :kytka: moc tu o víkendu nebývám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.3.11 19:40
petuska123 píše:
ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt. :lol:

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.3.11 20:01
petuska123 píše:
ahojte dnesne IUI za mnou..nebolelo.len teraz ma boli brucho taka plna sa citim byt. :lol:

tak držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 10:47

Ahoj holky :mavam: tak jak je po víkendu?
Já na nic nepřišla, takže tomu nechám volný průběh a uvidím jestli v dubnu půjdu na druhou IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.3.11 11:29

Ahojky .. pracovně bohužel :mrgreen: .. jen mě o víkendu trochu překvapila MS, měla jsem to necelé dva dny a konec … no tak ale to by se mi líbilo každý měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.3.11 10:58

Nějak to tu vázne :think: U někoho něco nového?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.3.11 16:58

ahojky, jen k vám nakukuju :-)
mám totiž před první IUI a začínám být trošku nervozni :-( snažím se věřit, ale jedem bez stimulace (není prý třeba) tak mi červík v hlavě hlodá nooooooo
jak jste na tom tady? myslím s úspěšností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.3.11 18:00

pájo nového nic .. všichni jsou asi v očekávání něčeho .. :-)

macku já ti k tomu bohužel zatím nic nepovím, jsem prakticky nováček ve snažení, když se tak dívám kolem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.3.11 22:02

ahoj ixule, jsme tu všechny na jedné lodi, ja mam IUI za týden, tak nervozita a napětí holt stoupá no, tak jsem myslela, že holky mi řeknou co a jak, ale zatim tu nikdo nebyl :-D
a nováček nejsi, koukám, že HA jsi vysadila chvilku po mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.3.11 06:37

macku .. HA jsem sice vysadila už tehdy, ale přes doktory jsme to začli řešit až teď, takže z tohoto hlediska jsem fakt benjamínek, když vidím, čím si už některé holčiny prošly .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí