1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
6.9.16 00:30

@kratjana a proč chceš měnit gynekologa??? Nejsi spokojená??? Ti můžu dohodit v Brně moji „macešku“ má svou ordinaci kousek od Vaňkovky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.9.16 00:35

@yareah a s čím ti Cetrotide dělal problémy?? je to větší jehla nebo co si pod tím mám představit??? Jsem zvědavá, to víš dneska jsem si to poprvé píchla já sama a šlo to v pohodě. Žádná bolest a jehla je malá a úzká. Takže je to sranda. Taky jdu na kontrolu 5DC a pak doufám, že taky až 7DC. A co pak dál kdy další kontroly a kdy odběr to nevím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 10:23
@kliki píše:
@yareah a s čím ti Cetrotide dělal problémy?? je to větší jehla nebo co si pod tím mám představit??? Jsem zvědavá, to víš dneska jsem si to poprvé píchla já sama a šlo to v pohodě. Žádná bolest a jehla je malá a úzká. Takže je to sranda. Taky jdu na kontrolu 5DC a pak doufám, že taky až 7DC. A co pak dál kdy další kontroly a kdy odběr to nevím???

Ahoj, Cetrotide je klasická injekce a musíš si ji sama namíchat a nabrat. Taky jsem se toho poprvé bála, ale šlo to, akorát to trochu dýl trvalo ta příprava. Ale co by jsme neudělali, že? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.9.16 12:41

Holky prosím jak to bude teď probíhat v repromede? Na kdy si mě opět pozvou? Budou kontrolovat stoupání hcg? Myslím ob den. Nebo mě objednají až na pozdeji na ultrazvuk?
Dělala jsem test. Ráno slabsi a odpo opět silnější. Zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.9.16 12:47

@kratjana
Pozvou si tě po 10-12 dnech na potvrzení srdeční akce pak tě předají tvému gynekologovi.HCG zkontrolují pouze jednou ty jdeš zítra že?
Alespoň u mě to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.16 12:50

@Macamaca @kliki Ano je to spíše o pocitu… jehla je trochu delší a silnější a musím si to namíchat sama. je to prostě klasická stříkačka s jehlou. včera jsem si to píchla v pohodě, ale dnes jsem si asi špatně chytla břicho a fakt mě to bolelo, že jsem myslela, že si tu jehlu vyrvu. ale vydržela jsem :D stojí to přeci za to jak píše Maca:) kliky a který den jdeš tedy na kontrolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.9.16 12:53
@kratjana píše:
Holky prosím jak to bude teď probíhat v repromede? Na kdy si mě opět pozvou? Budou kontrolovat stoupání hcg? Myslím ob den. Nebo mě objednají až na pozdeji na ultrazvuk?
Dělala jsem test. Ráno slabsi a odpo opět silnější. Zajímavé…

Mě hCG kontrolovali, protože bylo nízké a vypadalo to na mimoděložní. Na utz nebylo vidět nic, jen vysoká sliznice. Pokud budeš mít hCG vysoké, udělají ti zítra rovnou UTZ a následné kontroly se budou odvíjet podle utz nálezu, například pokud bude vidět jen gestační váček, pozvou si tě ještě o pár dní později, pokud bude vidět i embryo, pozvou si tě cca za 10 dní na potvrzení srdeční akce. Je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.9.16 13:08

@kratjana Janicko tolik ti to preji. Konecne prisla rada na tebe! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.9.16 13:14

@adrusenkaaa Adri však na tebe přijde řada teď ;) kdy jdeš? Myslela jsem že tu pomyslnou dálnici nikdy ani neuvidím. Teď jen aby to vše dobré dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.9.16 13:15

Tak yo já si tedy skočím jako samoplatce v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 13:16

@kratjana Jani, jsem mooooooooc ráda, že ti to konečně vyšlo :hug: :hug:
Jak říkají holky, teď ti vezmou krev, řeknou ti hodnotu hcg a nejspíš udělají ultrazvuk, ale tam ještě nemusí být nic vidět. Pak se objednáš za těch asi 10-14 dní, kde už by mělo být :srdce:
Potom tě předají k tvému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.9.16 13:19

@kratjana ja jdu v patek :mrgreen: to ti verim, ale vsechno jsi zvladla. A mas odmenu. Budes mama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.9.16 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 13:23

@Mišuta29 co ty? Pořád nic? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 13:27
@kratjana píše:
@adrusenkaaa Adri však na tebe přijde řada teď ;) kdy jdeš? Myslela jsem že tu pomyslnou dálnici nikdy ani neuvidím. Teď jen aby to vše dobré dopadlo

Určitě bude všechno v pořádku, když jsi tak dlouho čekala, teď už to prostě musí být dobrý. :srdce:
Bát se ale nepřestaneš, těma // to jen začíná ;)
Ale zbytečně se nestresuj, stejně nic neovlivníš. U mě to sice dopadlo špatně, ale já jsem výjimka a snad se to tu nikomu dalšímu nestane.
Já doufám, že se mi zadaří i další pokus a že příště do dotáhnu do úplného konce. Věřím tomu. Musím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.