Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa nene klienti za ni co jsem cetla tak asi driv bydlela na Cejlu a tet nekde u tisnova tak to nebudu mit daleko a pres rok bydlela v PERU a ucila se o bylinkach a od samanu
@adrusenkaaa píše:
@marenkaF tak pak dej vedet jake to s ni bylo.
tak pak napiš jak to probíhalo… taky jsem zvědavá a budu držet palečky a přeju hodně štěstíčka ![]()
Jinak holky moc díky za podporu. Jsem ráda, že vás tady mám. To víte pokus, který je jediný je záhul na psychiku. Tak jsem byla na akupunktruře a mám v uchu asi pět jehliček. A dvě tam mám na psychiku. No tak to trochu zabírá, nejsem tak nervozni, ale to asi proto že mám ještě čas. Až k tomu dojde, tak to bude mazec. A když to nevyjde tak vyzkoušíme ještě další pokus a to by bylo, aby se to nepovedlo. Nesmím to vzdát. Tak zatím ahojky
@Kikuška90 ahoj děkuji za optání. Jj kontrola ok. Měříme 2cm a jsem 9.tt. Co ty? Jak se cítíš? Už máš výbavu? Kočár? Jméno?
@kratjana píše:
@Kikuška90 ahoj děkuji za optání. Jj kontrola ok. Měříme 2cm a jsem 9.tt. Co ty? Jak se cítíš? Už máš výbavu? Kočár? Jméno?
Tak to je super
.. Výbavičku postupně dokupujeme, každý měsíc něco, podle toho na co narazím. Kočár už mám taky vybranej, ale objednávat budeme až tak prosinec/leden. Líbí se mi tenhle :
http://www.kocarky-tako.cz/…-4-1287.html#
A malá bude Míša. Rozhodovali jsme se mezi Míšou a Bárou a Míša nakonec vyhrála
Jinak už mě pěkně nakopává, tak jsem zvědavá jak to bude vypadat za pár týdnů
Před 14 dni jsme byli na druhém screeningu a malá měla 25 cm a 400g, už je to kus ženský
Jinak mám od nalezení // nahoře už 7kg, tak doufám, že se to trochu zpomalí
Protože bříško zrovna moc velký teda nemám
![]()
@Kikuška90 @kratjana
Super zprávy, holky! ![]()
Kiki, za pár týdnů se Ti bude břicho hýbat sem a tam, je to boží, užívej si to.
Hlavně to teď poletí kosmickou rychlostí! Pamatuju si, že po tom druhém screeningu jsem se ani nenadála a už jsem se připravovala na porod. Mimochodem slyšela jsi o anibalu? Já ho používala a kudy chodím, vřele doporučuji!!!
Jani a co Ty, jak Ti je? Nebývá Ti zle?
@Lalunta já o yom aniballu slyšela a přemýšlím o yom protože se děsně bojím porodu. Ale já se bojím že mi to praskne v pipce ![]()
Jo a blbě mi je a parkray jsem i zvracela. Kdybych se tomu zvraceni nebránila tak bliju furt. A vše mi smrdi. Je mi blbě jen si na to vše vzpomenu.
@Macamaca píše:
@kliki Ahoj, kdy jdeš zítra na kontrolu? Já jdu zítra taky
Uz jsem tam byla v 10.15,ale vzali me driv tak jsem i driv skoncila
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.